Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 12, 19:39)
Manau, kad butina, nes skrajodama su avatarais tu vis labiau ir labiau atitruksti nuo realybes. Vieną kartą nerasi kelio atgal.

Manyk tu ką nori. Ir grįžk į realybę: ką vakarienei gamini? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 19:36)
Čia rimtai išsisaugau ateičiai, nes taip negalima.

Kaip tu po to gali kalbėti, kad esi už gyvūnus?
Papildyta:

O būtina? Kam, gal tau? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir kas, kad aš už gyvūnus? tai ką man daryti siūlai? Bėgti į mišką ir vilkiuką lizde susirasti ir išsiauginti? Pirkau be dokų - blogai, keiki, pirkau iš FCI - blogai, keiki. Tu pati supranti ko tu nori? Gal problema tavyje? Pasaulis ne idealus, FCI ne ideali. Ar tu supranti kodėl aš tais veisėjais ir baisėjausi? Nes pvz. vienas veislynas, kuris po šiai dienai dar gyvuoja, neuždarytas veisė tyčia minius, su dantų broku, underbit'u, supranti? Po to jau persimetė ant didelių, veisė net per didelius, arklinius. Kitas veislynas prisidirbo kitaip. Buvo net per tv rodyta, kad padovanojo šunį studentui be pačių dokumentų, tiesiog taip davė veislinį šunį ir viskas. Dokus pasiliko sau ir po to juos naudojo kitiems šunims. Veislynas Miniatiūra, pasidomėk. Ir ką, jis uždarytas? Ne!
tai tu visas savo kvailas pretenzijas ir rašyk ne man, ne forumui, o eik į prokuratūrą, stt ir skųsk ten visus veisėjus, lai tikrina, jei jie apskritai tikrins. papasakosi čia mums po to rezultatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 19:47)
Ir kas, kad aš už gyvūnus? tai ką man daryti siūlai? Bėgti į mišką ir vilkiuką lizde susirasti ir išsiauginti? Pirkau be dokų - blogai, keiki, pirkau iš FCI - blogai, keiki. Tu pati supranti ko tu nori? Gal problema tavyje? Pasaulis ne idealus, FCI ne ideali. Ar tu supranti kodėl aš tais veisėjais ir baisėjausi? Nes pvz. vienas veislynas, kuris po šiai dienai dar gyvuoja, neuždarytas veisė tyčia minius, su dantų broku, underbit'u, supranti? Po to jau persimetė ant didelių, veisė net per didelius, arklinius. Kitas veislynas prisidirbo kitaip. Buvo net per tv rodyta, kad padovanojo šunį studentui be pačių dokumentų, tiesiog taip davė veislinį šunį ir viskas. Dokus pasiliko sau ir po to juos naudojo kitiems šunims. Veislynas Miniatiūra, pasidomėk. Ir ką, jis uždarytas? Ne!
tai tu visas savo kvailas pretenzijas ir rašyk ne man, ne forumui, o eik į prokuratūrą, stt ir skųsk ten visus veisėjus, lai tikrina, jei jie apskritai tikrins. papasakosi čia mums po to rezultatus biggrin.gif

Man vienodai, mano blyneliai dega. Tik viskas su tavim aišku. O tai čia dėl gyvūnų plaiksteisi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tu net esmės nesupranti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 spalio 2023 - 18:50
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 19:49)
Man vienodai, mano blyneliai dega. Tik viskas su tavim aišku. O tai čia dėl gyvūnų plaiksteisi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tu net esmės nesupranti.

Neišdegs tavo atmazkė biggrin.gif varai, nes nebežinai kaip atsimušti, teisuole tu teisuole dokumentine biggrin.gif tuos dokumentus vietoj šikpopierio galima naudoti. Niekas ten neatrenka geriausių šunų, visi ilgamečiai veisėjai juokiasi, kad į juos žiūri, ne į šunis ir duoda titulą mirksiukas.gif naivume tu didžiausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 19:54)
Neišdegs tavo atmazkė biggrin.gif varai, nes nebežinai kaip atsimušti, teisuole tu teisuole dokumentine biggrin.gif tuos dokumentus vietoj šikpopierio galima naudoti. Niekas ten neatrenka geriausių šunų, visi ilgamečiai veisėjai juokiasi, kad į juos žiūri, ne į šunis ir duoda titulą mirksiukas.gif naivume tu didžiausias 4u.gif

trolinu aš tave, o ne varau, vargše tu. Bet netikėtai liūdnai atsiskleidi unsure.gif

Blyneliai nepridegė, skanūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 spalio 2023 - 18:58
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 19:57)
trolinu aš tave, o ne varau, vargše tu. Bet netikėtai liūdnai atsiskleidi unsure.gif

Blyneliai nepridegė, skanūs wub.gif

tikrai taip
atsiskleidei kaip visiškai pasaulio nežinanti maža mergytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 19:59)
tikrai taip
atsiskleidei kaip visiškai pasaulio nežinanti maža mergytė smile.gif

Tebūnie, vaikeliuk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 19:41)
Manyk tu ką nori. Ir grįžk į realybę: ką vakarienei gamini? bigsmile.gif

Vakar isviriau barsciu sriubos ir katlietų su bulvių koše biggrin.gif
Atsakyti

ir kas? visi petai, kurie neina į parodas ir parduodami namams. Betikrai ne visus sterilizuotus atiduoda. Tiesiog, vieni veisėjai pasitiki vienais žmonėmis, kitais ne ir t.t. mirksiukas.gif
Tau iš viso tylėti apie rūpinimasi. Normaliu atveju ir katės į lauką turi išeiti ax.gifNebent duodi vedžioti giminėms arba kažkam moki

Netiesa, visi kačių veislynai, geri, aišku, parduoda TIK sterilizuotas kates. Nesterilizuotų prisiveža iš LV arba ima iš daugintojų. 

Atsakyti

Vadinasi iš nelegalaus veislyno pirkai. Gėda.
Papildyta:
Ne, nebaigsiu.

Va, ir pasirodo tavo snukelis, gyvūnų mylėtoja unsure.gifunsure.gifunsure.gif

Su šunimis kitaip, kiekviena sutartis individuali gali būti, jų mažiukų nesterilizuoja, tad paprastai būna punktas, kad eiti į parodas, eji veisti, ty nedaugint.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 13, 07:40)
Netiesa, visi kačių veislynai, geri, aišku, parduoda <strong>TIK </strong>sterilizuotas kates. Nesterilizuotų prisiveža iš LV arba ima iš daugintojų. </p>

Tą turėjo atsakyti paštininkė, jei ją savo postu užkabinau, o ji kaip visada pradėjo savo nusišnekėjimo viražus ir dar persimetė ant šunų biggrin.gif Pas šunis to nėra.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 19:47)
Ir kas, kad aš už gyvūnus? tai ką man daryti siūlai? Bėgti į mišką ir vilkiuką lizde susirasti ir išsiauginti?

O gal palik gyvunus ramybeje, ar butina kazhka pagauti, sau pasiimti, uzhdaryti ir auginti?

Tai ishkrypimas toks rupinimosi poreikis, gal net psichine liga.

Buvo filmas apie boba. Rado automobili patyrusi avarijoje, o ten suzheista vyra.
Parsivezhe ji namo, slauge, o kai tas pasveiko tai sulauzhe kojas (kad nepabegtu) ir toliau galejo slaugyti. Lyg filmas vadinosi Misery, bet neatsimenu. Ten dar rashytoju ambicijos itrauktos (jis rashytojas, ji jo gerbeja), bet filme daugiausia apie rupesti.

Gaila kad nera vyru veisyklu, tai galetumet pasiimti ish veisykluu viena ar du ir rupintis, po to tenkinti kitus poreikius.

Sekso verges juk pardavinejo vyras kurie "norejo rupintis" ir vaikus pardavineja "norintiems rupintis"
Atsakyti