Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 12, 19:04)
Koks gyvenimas? Su kate  ir archyvuotais svetimais gyvenimais?
Tu apsidairyk aplinkui, moterys, neislipancios is vezimeliu, be rankų/kojų gimdo. Gi ne is sventosios dvasios, o del to, kad šviesios yra, patraukios vyrams, kurie nori ir su jomis gyventi, ir kad jos jiems vaikus gimdytu.

Dar n nesveikų negimdo. Ir sveikų irgi oi kiek negimdo.

Ir ką tai rodo?

Tavo kompleksus, Burbanti, kuriai santuoka ir gimdymas buvo/yra alfa ir omega biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Žinok, pasaulyje yra daugybė moterų (įgalių ir neįgalių), kurioms tai visiškai ne jokia alfa ir omega.

Jos turi savas alfas ir savas omegas. Ne vyrus ir ne vaikus.

Ir ką? Ir nieko.

Demonstruoji čia savo kompleksus ir tiek.

O aš ir toliau apie vaikus kalbėsiu. Ir apie vyrus. Na, kai laiko bus.

O tu ir toliau jausiesi pranašenė.

Taip ir jauskis, kaip Maja DI sakė biggrin.gif

Oi, Burbe, kodėl tokia silpna esi? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 spalio 2023 - 18:17
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 17:20)
Vadinasi iš nelegalaus veislyno pirkai. Gėda.
Papildyta:

Ne, nebaigsiu.

Va, ir pasirodo tavo snukelis, gyvūnų mylėtoja unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

nebenusišnekėk biggrin.gif čia tau gėda tokias nesąmones rašinėti ir kažkokias taisykles biggrin.gif dar vaidini kažkokią žinovę biggrin.gif juk iš kievieno peto gali šou klasė išaugti! išpjaustysi ir kas tada?

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 18:36)
Ačiū - tokio "vedybinio gyvenimo" nenoriu.

O mano gyvenimo tu nežinai.

tai ko taip slepi? atleisk ir apšviesk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 12, 19:04)
Tau visas pasaulis kazka skolingas, visi turi tqikytis prie tavo noru ir poreikiu, visus tu skundi.

net visi FCI veisėjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 19:22)
nebenusišnekėk biggrin.gif čia tau gėda tokias nesąmones rašinėti ir kažkokias taisykles biggrin.gif dar vaidini kažkokią žinovę biggrin.gif juk iš kievieno peto gali šou klasė išaugti! išpjaustysi ir kas tada? 

Rimtai manai, kad rimčiau, iš to, ką parašei, negalima pasidomėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 19:23)
Rimtai manai, kad rimčiau, iš to, ką parašei, negalima pasidomėt? biggrin.gif

Tai domėkis. Tikrai rasi ne vieną pirktą kaip petą, o po to pačių veisėjų paskatintą parodose dalyvauti, nes iš foto, atsiųstų naują savininkų video mato, kad perspektyvus. Arba tiesiog savininkas apsigalvoja, pabendrauja daugiau su veisėjais nusipirkęs šuniuką ar kačiuką su dokais ir labai užnori sudalyvauti.
Kitas dalykas, jei parduotas brokuotas. Tau tavo broką gal ir sterilizavo dėl to
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 19:22)
net visi FCI veisėjai biggrin.gif

Va šitie tai ypač biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 19:15)
Dar n nesveikų negimdo. Ir sveikų irgi oi kiek negimdo.

Ir ką tai rodo?

Tavo kompleksus, Burbanti, kuriai santuoka ir gimdymas buvo/yra alfa ir omega biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Žinok, pasaulyje yra daugybė moterų (įgalių ir neįgalių), kurioms tai visiškai ne jokia alfa ir omega.

Jos turi savas alfas ir savas omegas. Ne vyrus ir ne vaikus.

Ir ką? Ir nieko.

Demonstruoji čia savo kompleksus ir tiek.

O aš ir toliau apie vaikus kalbėsiu. Ir apie vyrus. Na, kai laiko bus.

O tu ir toliau jausiesi pranašenė.

Taip ir jauskis, kaip Maja DI sakė biggrin.gif

Oi, Burbe, kodėl tokia silpna esi? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Na paziurek - monteveete matosi, kad niekada nenorejo vaiku, nes ji apie juos ABSOLIUČIAI nekalba, tuo labiau apie personažų vaikus. Ir daugiau man nieko nereikia rasyti, nes tai yra tai, kas yra tiesa.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 19:26)
Va šitie tai ypač biggrin.gif

Tu iliuzijos burbule gyvei, vargšelė tu vargšelė smile.gif Žinok net policijos viršininkai nusikalsta, seimo nariai, o tu tikiesi kažko iš šaraškino kontorėlės, kurią ir išlaiko tie visi veisėjai biggrin.gif Jie ą, juos mėtys, bauduos visus iš eilės, nes pažeidimų pas kiekvieną rastum! tai kas klubui mokesčius mokės? Tu viena už visus? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 12, 19:27)
Na paziurek - monteveete matosi, kad niekada nenorejo vaiku, nes ji apie juos ABSOLIUČIAI nekalba, tuo labiau apie personažų vaikus. Ir daugiau man  nieko nereikia rasyti, nes tai yra tai, kas yra tiesa.

O aš norėjau. Ir turiu. Bet negimdžiau. Ir pasiusk.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 19:30)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 19:30)

Kada sugryši iš avatarų pasaulio į realybę?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 19:29)
Tu iliuzijos burbule gyvei, vargšelė tu vargšelė smile.gif Žinok net policijos viršininkai nusikalsta, seimo nariai, o tu tikiesi kažko iš šaraškino kontorėlės, kurią ir išlaiko tie visi veisėjai biggrin.gif Jie ą, juos mėtys, bauduos visus iš eilės, nes pažeidimų pas kiekvieną rastum! tai kas klubui mokesčius mokės? Tu viena už visus? biggrin.gif  biggrin.gif

Čia rimtai išsisaugau ateičiai, nes taip negalima.

Kaip tu po to gali kalbėti, kad esi už gyvūnus?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 12, 19:34)
Kada sugryši iš avatarų pasaulio į realybę?

O būtina? Kam, gal tau? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 19:36)

O būtina? Kam, gal tau? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Manau, kad butina, nes skrajodama su avatarais tu vis labiau ir labiau atitruksti nuo realybes. Vieną kartą nerasi kelio atgal.
Atsakyti