Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 16:26)
Betikrai ne visus sterilizuotus atiduoda.

Rimtai ne visus petus veislynai sterilizuotus atiduoda? Naujiena. Kokie?

A, tie, kurie pasitiki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Supratau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O kaip veislynų taisyklės ir t.t.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 spalio 2023 - 15:42

Nu turnūt apie tuo NT mokesčio pakeitimus..

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 16:41)
Rimtai ne visus petus veislynai sterilizuotus atiduoda? Naujiena. Kokie?

A, tie, kurie pasitiki biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Supratau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O kaip veislynų taisyklės ir t.t.?

Tai be abejo, kad ne visus. Nebent čia su katėmis kažkokia išimtis. Bet tai kodėl tada jos turėtų būti išimtis?
Kokios taisyklės? Vieni surašo didžiausias sutartis, kiti tik tiek, kad perduoda augintinį ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 17:00)
Tai be abejo, kad ne visus. Nebent čia su katėmis kažkokia išimtis. Bet tai kodėl tada jos turėtų būti išimtis?
Kokios taisyklės? Vieni surašo didžiausias sutartis, kiti tik tiek, kad perduoda augintinį ir viskas.

Rimtai, yra veislynai kačių/šunų, kurie parduoda PET gyvūnus nesterilizuotus/nekastruotus???

Pacituok veislynų taisykles bigsmile.gif

Konkrečiai pacituok iš to, iš kurio PET pirkai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 spalio 2023 - 16:06
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 12, 13:30)
Labai geras atsakymas arbuzui ir Idomuciai, apie vyro santykius su moterimi, kuri turi vaiku.
70.5K laiku ir labai geri komentarai  mirksiukas.gif

https://www.facebook...769358328276694

"Nenorėjau atsakyti į šį klausimą, bet berniukas man jį atsiuntė tris kartus.
„Berniukas“, nes moraliai ir psichologiškai subrendęs vyras tokio klausimo neužduotų. Aš atsakau. Jums tikrai nereikia jos imti! Paimkite savo lytinį organą į rankas ir apsiribokite tuo. O kai užaugsi, tikiuosi, sužinosi, kas yra atsakomybė ir kas yra meilė moteriai.

Vyras, kuris tikrai myli moterį, priima ją ir su praeitimi, ir su dabartimi.

Na jo, durneliu ieshko...
Tikri vyrai eina kariauti ir mirshta, tikri vyrai savo energija eikvoja bobai su vaiku.
Meiles vardu
Cha cha
O ka gauna atgal?

Nu ka jus, tikri vyrai viska atiduoda ir jiems nieko nereikia "is meiles moteriai"

Pigu ir primityvu...

Cia jau pigiau nei koks pacukas sako, kad mergina turi ishsiskesti, kad "irodytu"kad myli.
Bet ish esmes - tas pats
Parazitai spekuliuoja zhodziu meile ir tiek...
Atsakyti

Parkas ,akis paganyt 😂

https://www.youtube....h?v=I_am4oe4piA

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 17:05)
Rimtai, yra veislynai kačių/šunų, kurie parduoda PET gyvūnus nesterilizuotus/nekastruotus???

Pacituok veislynų taisykles  bigsmile.gif

Konkrečiai pacituok iš to, iš kurio PET pirkai.

Nėra jokių taisyklių. Dabar šuo mano, galiu sterilizuoti, galiu ne, jokių įpareigojimų. Pasitikėjimas, supranti? Žinau tik vieną savo veislės veislyną, kuris parduoda nesterilizuotus, bet įpareigoja tą padaryti per kažkurį laiką. Daugiau to savo veislėje negirdėjau. Nebent būna, kad užsienio kai kurios šlays reikalauja, tai tadajo, išpjausto vargšiukus ir siunčia naujiems šeimininkams.
O tų tavo kažkokių menamų taisyklių niekas nesilaiko, ką tu čia vaidini ir bandai parodyti? Jie visi ten klube draugeliai šimtas metų, nukentėję žmonės yra ir skundę ir viską, jei kas ne taip, bet praktiškai iš nieko neatimtos licenzijos, nebent ten iš viso tvartas būtų ir per tv transliuotų įvairios tarnybos. Baik čia kažkokią tvarką ir įstatymą vaidinti Lietuvoje, kai to nėra ir nenusimato artimiausiu metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 17:17)
Nėra jokių taisyklių.

Vadinasi iš nelegalaus veislyno pirkai. Gėda.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 17:17)
Baik čia kažkokią tvarką ir įstatymą vaidinti Lietuvoje, kai to nėra ir nenusimato artimiausiu metu biggrin.gif

Ne, nebaigsiu.

Va, ir pasirodo tavo snukelis, gyvūnų mylėtoja unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 15:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73108449" data-time="1697112384"><div><p>Wow!!!!! Kokias exclusive kates turi!!!! Cia turbut ateiviai jas mumeis padovanojo, nes zemiskos kates visos markina savo teritorijas. Nu tu gali prieiti prie ateiviu, tikiu, kad net esi pabuvojus pas juos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>ne, netiesa. Žymi tik nesterilizuotos katės arba sergančios. Bet tavo požiūris nestebina, dažnas pensinio amžiaus žmogus, kilęs iš kaimo, mano panašiai. </p>

Ne, ne...nezymi ir myža rožių žiedlapiais biggrin.gif
Trys kates, di šunys, dar ten visokie gyviai...ir viskas keliu kambariuku butelyje.
Bet tai kaip tau truksta silumos. console.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 16:13)
Skaitykite visi uardą, SM psichologę, kuri džiaugėsi, kaip jos vaikai mokykloj buvo pagirti, kad stabdo patyčias.

Tu labai pergyveni...tavo pergyvenimai tokie sunkūs, jog niekada neturėsi vaikų, kad net cia bandai visas uzkabinti, kurios su vaikais.

Ne musu gi cia kaltė, kad tu bevqikė, o tavo. Dar sunkesnės uz tave invalidės gimdo, bet ju siwlos sviesios, todel vyrai jas ir myli.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 12, 18:26)
Tu labai pergyveni...tavo pergyvenimai tokie sunkūs, jog niekada neturėsi vaikų, kad net cia bandai visas uzkabinti, kurios su vaikais.

Ne musu gi cia kaltė, kad tu bevqikė, o tavo. Dar sunkesnės uz tave invalidės gimdo, bet ju siwlos sviesios, todel vyrai jas ir myli.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Čia pagal kokį personažo kodą dabar sukalbėjai?

Pagal "PJD": t.y. pagavau jauną durnių ir pastojau, paskui jis pamatė mano negalią, bet na ir kas, vaiką mylėjo ir man palikt nenorėjo - va ir gyvenam".

Ačiū - tokio "vedybinio gyvenimo" nenoriu.

O mano gyvenimo tu nežinai.

Bet kiek liūdna skaityti, kaip pagal duotą temą fantazuoji. Gaili esi kaip, uarda su Liutuke, kurios viską žino biggrin.gif Nors potencialą turi didesnį. Tai gal parodyk, kaip gali temas nestereotipiškai plėtoti. Duodu tau mėnesį mirksiukas.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 12, 18:36)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Čia pagal kokį personažo kodą dabar sukalbėjai?

Pagal "PJD": t.y. pagavau jauną durnių ir pastojau, paskui jis pamatė mano negalią, bet na ir kas, vaiką mylėjo ir man palikt nenorėjo - va ir gyvenam".

Ačiū - tokio "vedybinio gyvenimo" nenoriu.

O mano gyvenimo tu nežinai.

Bet kiek liūdna skaityti, kaip pagal duotą temą fantazuoji. Gaili esi kaip, uarda su Liutuke, kurios viską žino biggrin.gif  Nors potencialą turi didesnį. Tai gal parodyk, kaip gali temas nestereotipiškai plėtoti. Duodu tau mėnesį mirksiukas.gif  biggrin.gif

Koks gyvenimas? Su kate ir archyvuotais svetimais gyvenimais?
Tu apsidairyk aplinkui, moterys, neislipancios is vezimeliu, be rankų/kojų gimdo. Gi ne is sventosios dvasios, o del to, kad šviesios yra, patrauklios vyrams, kurie nori ir su jomis gyventi, ir kad jos jiems vaikus gimdytu. Tu gi tai nesi šviesi. Tau visas pasaulis kazka skolingas, visi turi tqikytis prie tavo noru ir poreikiu, visus tu skundi. Vyrams niekada nebusi patraukli ne del invalidumo,o del charakterio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 spalio 2023 - 18:06