Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 12, 12:02)
<p>Smagu,turit uzsiemima 😁</p><p>Jei babajai sukils visi> pries Izraeli <bus i mums ne kas.Gali brangti nafta ,>>>paskui ja ,vel  infliuacija 😐</p>

kap ir viskas pagal planą ar ne, juk kad sėdėtume namie ir nevažinėtume (ala atšilimą darome) bei į virtualią realybę pasinertume ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 12:37)
Sėkmės rasti siuvėją, pasirašantį sutartis biggrin.gif Tau tikrai sunku gyventi, matyt.</p>

tai nenusišnekėk, kad visos gerai siuva tada ir nelygink 4-5 kg šuns su per pusę mažesniais
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 12:38)
Neramiais laikais gyvenam...</p>

kada jie buvo ramūs? tavo seneliams, tėčiui labai ramūs buvo? biggrin.gif
Atsakyti

Mano šuo net smulkesnis už tavo :)

Įtariu, tiesiog blaškaisi, nes ieškai papigiai. Susimokėtum sykį, du ir turėtum visam šuns gyvenimui rūbų.

Atsakyti

Mažoji mano 4 kg, svėriau kai pirkau nuo erkių vaistus, dičkis 23 kg, abu turi jiems pasiūtų rūbų, jokių problemų.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 12:57)
<p>Mano šuo net smulkesnis už tavo smile.gif</p><p>Įtariu, tiesiog blaškaisi, nes ieškai papigiai. Susimokėtum sykį, du ir turėtum visam šuns gyvenimui rūbų.</p>

rašei Mylimukei, kad sveria 4-5 kg. Na gerai, tarkime dabar 4, neduodi valgyti vargšui, nukūdo. Tai kaip jis smulkesnis, kai ką tik rašiau, kad mano pusiau mažesnis biggrin.gif Tu vėl šikine skaitai? biggrin.gif
Ką reiškia brangūs? į 1000 įtelpi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 12, 12:02)
Jei babajai sukils visi> pries Izraeli <

Ziurek i Irana... Ir ka ant jo numes
Atsakyti
Labai geras atsakymas arbuzui ir Idomuciai, apie vyro santykius su moterimi, kuri turi vaiku.
70.5K laiku ir labai geri komentarai mirksiukas.gif

https://www.facebook...769358328276694

"Nenorėjau atsakyti į šį klausimą, bet berniukas man jį atsiuntė tris kartus.
„Berniukas“, nes moraliai ir psichologiškai subrendęs vyras tokio klausimo neužduotų. Aš atsakau. Jums tikrai nereikia jos imti! Paimkite savo lytinį organą į rankas ir apsiribokite tuo. O kai užaugsi, tikiuosi, sužinosi, kas yra atsakomybė ir kas yra meilė moteriai.

Vyras, kuris tikrai myli moterį, priima ją ir su praeitimi, ir su dabartimi. Jo niekada nesustabdys tai, kad ji turi vaikų, jie yra jos dalis, nedalomi ir besąlyginiai. Ir taip, vyras, kuris užmezga rimtus santykius su moterimi, kuri turi vaikų, neprivalo ju myleti. Bet jei jis prisiima atsakomybę už šią moterį, tai ir už jos vaikus! Už rūpinimąsi jais, jų apsaugą, jų ateitį. Kitaip jis pats bus priekabėle šiai moteriai, toks pusvyris, silpnas ir bailus egoistas."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 spalio 2023 - 12:31

rašei Mylimukei, kad sveria 4-5 kg. Na gerai, tarkime dabar 4, neduodi valgyti vargšui, nukūdo. Tai kaip jis smulkesnis, kai ką tik rašiau, kad mano pusiau mažesnis biggrin.gifTu vėl šikine skaitai? biggrin.gif
Ką reiškia brangūs? į 1000 įtelpi? biggrin.gif

Mažesnis nereiškia smulkesnis.

kaip supratau, taiu prabanga net šuns šūdmaišius pirkt, tai kur ten rūbus siūdinti šuniui...

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 12, 12:55)
kap ir viskas pagal planą ar ne, juk kad sėdėtume namie ir nevažinėtume (ala atšilimą darome) bei į virtualią realybę pasinertume ax.gif

kada jie buvo ramūs? tavo seneliams, tėčiui labai ramūs buvo? biggrin.gif

panasu unsure.gif

jo visi laikai su savais sunkumais. dabar tik dar daugiau zinom is visur tos informacijos, gal del to ir baisiau atrodo.
Papildyta:
Kas Izraelyje darosi, tai tikrai labai baisu, na inoma kaip ir visi kiti karai, tiek, kad buvo labai greitai viskas ir nebuvo zmonem laiko nei pabegti, Izraelis labai mazas palyginus. Kai Ukrainoje, kai prasidejo viskas, tai zmones dar labai daug laiko turejo pabegti is kitu regionu. nebuvo is kart tokio puolimo ant miestu, bombardavimo, masisko vaiku, civiliu zudymo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 11, 21:01)
Ta matet jau cia pries kokia 2 savaiciu buvo, bet mane vis dar sokiruoja Kanados parlamente oficialiai su aplodismentais pasveikintas naciu karys, visa tai stebint Zelenskiui, kuris nei zodzio nepasake  blink.gif

https://www.youtube....kyNewsAustralia

Klausimas, kodel Zelenskis plojo naciui?

Toks jausmas, kad stovim ant bedugnes krasto...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 11:28)
nes jiems to reikia, o ir man smagu su kompanija.

O zinai kodel kompanija tau šunys, ne vaikai? Todel, kad tu vaiku neauginai, todel ir nera pas jus ryšio.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 09:03)
<p Maudyt džiovint nuvežei padarė, žo, tokia eilinė priežiūra ir tiek, juokinga smile.gif</p>

🤣
Tai jau maudyti pradejai?
Ne per seniausiai aiskinai visiems, kad nereikia maudyti sunu ir net kvepia jie pas tave.
Atsakyti

Ziurek i Irana... Ir ka ant jo numes

Prognoze yra tokia >del infliacijos ,kad paskutini karta kaip kariavo ,babajai supyko ir nustojo pumpuot nafta,ko pasekoje pabrango nafta,ir sukele infliacija .

O ka numes ,px ,jie toli .. tik dauguma galvociu nesugalvoja kas toliau bus .Dabar tu hamaz vadovybe sumaisyta su betono lauzu.O  tai valdzia kazkas turi paimti , ir paims vel tie patys ,nes visi jie ten hamazai teroristai .

Atsakyti