Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 11, 16:38)
Mano kojos labai proporcingos smile.gif jau kuo kuo, o trumpakoje nepavadinsi smile.gif </p><p>Prisidėti prie šunų auginimo yra ne tas pats, kas jiems vadovauti smile.gif O ką, šunys tau vargas? Man ne smile.gif</p>

Nu taip, savotiškai vargas, labai sunki veislė. Kas dieną plaukus tvarkyti, dantis prižiūrėti, maistą pastoviai sverti, nes gramulkom tik galima duoti, o ne "iš akies". Pastoviai drabužių ieškoti, nes kokybiškų labai sunku rasti, iš už bele kokio kampo netiks. Maudymas ilgokai užtrunka + džiovinimas maždaug kas 12 dienų. Jau nekalbu api tai kiek jiems dėmesio reikia.
Aišku, galima nedaryti beveik nieko ir auginti nužarintus plikšius ir tampyti kas pusmetį valyti dantis po narkoze pas vetus, o po to raudoti, kad 8 metų mirė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 spalio 2023 - 18:10
Ta matet jau cia pries kokia 2 savaiciu buvo, bet mane vis dar sokiruoja Kanados parlamente oficialiai su aplodismentais pasveikintas naciu karys, visa tai stebint Zelenskiui, kuris nei zodzio nepasake blink.gif

https://www.youtube....kyNewsAustralia

Klausimas, kodel Zelenskis plojo naciui?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 11, 17:43)
Pasamonės lygyje tave tai dirgina

Ash jos nekenciu, tai faktas.
Atsakyti
The deeper the love, the deeper the hate.
Atsakyti

Nu taip, savotiškai vargas, labai sunki veislė. Kas dieną plaukus tvarkyti, dantis prižiūrėti, maistą pastoviai sverti, nes gramulkom tik galima duoti, o ne "iš akies". Pastoviai drabužių ieškoti, nes kokybiškų labai sunku rasti, iš už bele kokio kampo netiks. Maudymas ilgokai užtrunka + džiovinimas maždaug kas 12 dienų. Jau nekalbu api tai kiek jiems dėmesio reikia.
Aišku, galima nedaryti beveik nieko ir auginti nužarintus plikšius ir tampyti kas pusmetį valyti dantis po narkoze pas vetus, o po to raudoti, kad 8 metų mirė.

:D kalbi kaip apie kokius afganų kurtus ar pudelius :D maisto dozavimas visoms veislėms, dantys irgi, drabužius siūnamės pagal užsakymą, užtenka laaaabai ilgam, ką ten ieškot neįsivaizduoju :D Maudyt džiovint nuvežei padarė, žo, tokia eilinė priežiūra ir tiek, juokinga :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 09:03)
kalbi kaip apie kokius afganų kurtus ar pudelius biggrin.gif maisto dozavimas visoms veislėms, dantys irgi, drabužius siūnamės pagal užsakymą, užtenka laaaabai ilgam, ką ten ieškot neįsivaizduoju biggrin.gif Maudyt džiovint nuvežei padarė, žo, tokia eilinė priežiūra ir tiek, juokinga smile.gif</p>

Tokia ekspertė, o pati neišmaudai, vežiot reikia? blink.gif biggrin.gif
skirtumas yra kur kasdien valyti dantis, o kur galima kartą į dvi savaites pratrint
aišku, galima surasti gal ir su geresniais dantimis, bet tada kitkas bus blogai, negražus bus, ilgos nosies ar per šviesus, na ir t.t.
Kaip man pasakė siuvėja: lengviau 3 dideliems pasiūti nei tokiai kaip tavo vienai smile.gif O tu gi geriau už siuvėjas žinai biggrin.gif aaaa, juk tu pati siuvėja, nu tai sorkis. Gal pasiūsi tada? Bet jei kažkur bent kiek varžys ar perdaug man vels plauką, tai žinok į VVTAT priduosiu ir po to teisimės, ok? mirksiukas.gif
Atsakyti

Tokia ekspertė, o pati neišmaudai, vežiot reikia? blink.gifbiggrin.gif
skirtumas yra kur kasdien valyti dantis, o kur galima kartą į dvi savaites pratrint
aišku, galima surasti gal ir su geresniais dantimis, bet tada kitkas bus blogai, negražus bus, ilgos nosies ar per šviesus, na ir t.t.
Kaip man pasakė siuvėja: lengviau 3 dideliems pasiūti nei tokiai kaip tavo vienai smile.gifO tu gi geriau už siuvėjas žinai biggrin.gifaaaa, juk tu pati siuvėja, nu tai sorkis. Gal pasiūsi tada? Bet jei kažkur bent kiek varžys ar perdaug man vels plauką, tai žinok į VVTAT priduosiu ir po to teisimės, ok? mirksiukas.gif

maniškių taip tvarkyt nereikia.

Siuvau savo mažei žieminį kombinezoną pas drabuziaisunims.com, pasidomėk, tikrai gerai moteris varo. Iki šiol tampo žiemą. Kitus rūbus pas kitus. Nėra čia absoliučiai jokių problemų su rūbais.

Man daugiausia laiko atima, bet labai maloniai, bastymasis su šunimis miškais, takais, nes jiems to reikia, o ir man smagu su kompanija. Tad rūpesčiu to nepavadinčiau niekaip.

Visi tavo menami vargai su šunim juokas žmonėms, turintiems vaikų.

Atsakyti

PS norėčiau pažiūrėti, kaip reaguotų VTA :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 11:29)
<p>PS norėčiau pažiūrėti, kaip reaguotų VTA smile.gif </p>

taip ir reaguotų, kaip pasirašytume sutartį ir ką joje apibrėžtume, nes tu gi eksperto žodžiu teigi, kad pasiūti idealų drabužį labai mažam ir smulkiam šuniui kaip du pirštus apmyžti. A vot ne žinok. Sunku, kad būtų ir šiltas ir nevaržytų judesio, bet ir nekabėtų ir t.t. Bet koks skuduras tiks išeit prie namo ir parūkyti, kol šuo aplink krūmą pasisios, o visai kitas dalykas, kad toks šuo bėgtų žiemą miškais kelis km ir po to veltiniu netaptų bei per nuvirtusius medžius galėtų lengvai su kombinezonu peršokti.
kalba ir prasidėjo nuo to, kad ne ant kiekvieno kampo yra tokių siuvėjų, gali tekti ir į kitą mistą važiuoti ir matuotis porą kartų. Čia tau ne sunkumas auginant? Malonumas tiesiog tiek bobytis? Na gal tu tikrai sado mazo biggrin.gif
Atsakyti

Smagu,turit uzsiemima 😁

Jei babajai sukils visi> pries Izraeli <bus i mums ne kas.Gali brangti nafta ,>>>paskui ja ,vel  infliuacija 😐

Atsakyti

taip ir reaguotų, kaip pasirašytume sutartį ir ką joje apibrėžtume, nes tu gi eksperto žodžiu teigi, kad pasiūti idealų drabužį labai mažam ir smulkiam šuniui kaip du pirštus apmyžti. A vot ne žinok. Sunku, kad būtų ir šiltas ir nevaržytų judesio, bet ir nekabėtų ir t.t. Bet koks skuduras tiks išeit prie namo ir parūkyti, kol šuo aplink krūmą pasisios, o visai kitas dalykas, kad toks šuo bėgtų žiemą miškais kelis km ir po to veltiniu netaptų bei per nuvirtusius medžius galėtų lengvai su kombinezonu peršokti.
kalba ir prasidėjo nuo to, kad ne ant kiekvieno kampo yra tokių siuvėjų, gali tekti ir į kitą mistą važiuoti ir matuotis porą kartų. Čia tau ne sunkumas auginant? Malonumas tiesiog tiek bobytis? Na gal tu tikrai sado mazo biggrin.gif

:D Sėkmės rasti siuvėją, pasirašantį sutartis :D Tau tikrai sunku gyventi, matyt.

Atsakyti

Smagu,turit uzsiemima 😁

Jei babajai sukils visi> pries Izraeli <bus i mums ne kas.Gali brangti nafta ,>>>paskui ja ,vel  infliuacija 😐

ne kas bus ne tik dėl to. Neramiais laikais gyvenam...

Atsakyti