Man labai daug reiskia turi svetimu man vaiku ar ne. As nenoriu nei auginti svetimu vaiku, nei kad vyras laika leistu ne su musu vaikais, o su savo ne mano vaikais. Man toks gyvenimas is serijos "niekada". Kaip ir ženotžmogiai ' niekada nebuvau pasimatyme su zenotzmogiu nes tai žemina mane, kaip moteri/merginą. Fui...fui...
Man labai daug reiskia turi svetimu man vaiku ar ne. As nenoriu nei auginti svetimu vaiku, nei kad vyras laika leistu ne su musu vaikais, o su savo ne mano vaikais. Man toks gyvenimas is serijos "niekada". Kaip ir ženotžmogiai ' niekada nebuvau pasimatyme su zenotzmogiu nes tai žemina mane, kaip moteri/merginą. Fui...fui...
Paskaiciau... Gamtoje siaip dazniausiai musasi del pateliu, renkasi pagal smarve, kaip kas gali "namus" pastatyti, net "turtingu" iesko ir t.t.:
"Kviesdamas į dvikovą, patinas "pradeda trinti savo krūtinę į žolę ar krūmus, urzgia, kvaksi, stojasi ant galinių letenų ir uodegos", - pasakoja Sidnėjaus universiteto biologė Emilė Miler (Emily Miller). Kitas patinas arba žemai nulenkia galvą ir kosti (taip jis atmeta iššūkį) arba stoja dvikovon. Tada prasideda nuožmus kikbokso mačas, kuris baigiasi tuomet, kai pralaimėtojas skuodžia šalin."
"O atėjus poravimosi metui – ji išsirenka sau patinkantį patiną ir bando jį sudominti viliojamai žvelgdama į jį per petį, o jei žvilgsnis nepadeda, pasitelkia kitą būdą – pakelia uodegą"
"Lemūrų patinai kovoja tarpusavyje dėl geriausiojo statuso, skleisdami kuo didesnę smarvę. Vadinasi, kuo labiau smirdi – tuo geresnis partneris esi!"
"Audėjinių šeimos paukščių patelės (pvz., žvirbliai) partnerį renkasi atsižvelgdamos į tai, kaip jis geba susukti lizdą. Jeigu darbas atliktas atsainiai – šeimininkės patinėlis gali nesitikėti."
"Paukščių giesmininkų patelės pirmenybę teikia balsingumu išsiskiriantiems patinėliams su turtingu repertuaru
Antilopės gnu pirmenybę teikia tiems jaunikiams, kurie gali pasiūlyti derlingą, su daug vandens šaltinių užimtą teritoriją. Kas gi nenorėtų laigyti tokioje ganykloje?
Tarkime, briedės iš tam tikro atstumo užuodžia patino kvapą ir, eidamos jo link, yra pasiruošusios bet kam!"
Kad butu supratimas, apie ka galetume gincytis ,tai.Man tenka ciupineti ,ta ir dabar >>>ka tamsta skaitai is straipsniu. 😉
Deja,biologe ivardijo ne visas rusis. o del zoles -ko jaunesne tuo vertingesne 😁 kaip ir moteru reprodukcine sistema 😊
nu zinoma, bet tai pries pasigimdant gal ir ziuri ar sugeba tas vyras uzsidirbti ar ne, jei nesugeba tai ir nesizenyji, bet pats faktas, kad turi dar vaiku, tai tikrai neiko nereiskia, kai kurie ir vieno vaiko nesugeba islaikyti, kai kurie ir 10 sugeba labai sauniai auginti.
nu man nereikejo ziureti, per jauni buvom O abar jei reiktu, tai nezinau tai tikrai nebutu esminis faktorius, gal net geriau su, nes as tai jau nebegimdysiu
Papildyta:
kokiem mesaedziam gyvunam vedlys yra patele gamtoje?
kiek zinau tik drambliai renkasi pateles i vedlius, kas dar? ir jie zoliaedziai, ne plesrunai ne medziotojai.
Vilku buriui visaa vadovauja patinas, kaip ir sunim, jei namuose normalus vyras, jis visada bus suniui hierarchijos virsuneje. Bet jei jis alfa patino salia nemato, tai rinksis zinoma bet ka is zmoniu, o gal net pats uzims alfa patino vieta.
tai tu pasitikrink ar kartais ne tavo suo veldys seimoje jusu.
Jei patele stambesne uz patina ,du kart, nelabi tas patinas bu vedlys.O ta vaikscios savarankiskai 😁
tai kad mažutė ta Montekrista
<p>Deja,biologe ivardijo ne visas rusis. o del zoles -ko jaunesne tuo vertingesne 😁 kaip ir moteru reprodukcine sistema 😊</p>
Rimtai? Lemurus, kenguras?
Pasirodo ne visur gamtoje kol jaunas visu geidziamas, tik tiek.
Nebent, jeigu tau gamta tik zole 😁
cia pas kokius gyvynus patele 2 k stambesne?
tai nenori, kad tavo vyras vedliu būtų?
Šunims? Mano iniciatyva šunys, aš esu jų vadė ir galva. Hierarchijoj esu dievas.
<p>Deja,biologe ivardijo ne visas rusis. o del zoles -ko jaunesne tuo vertingesne 😁 kaip ir moteru reprodukcine sistema 😊</p>
kokius tu gyvunus turi omenyje gamtoje, kurie renkasi pateles kuo jaunesnes?
nes kiek zinau tai yra paprasciausiai poravimasis tol, kol patele vaisinga.
Vilku grupeje poruojasi alfa patinas ir patele, pagal daug parametru jie tokie tampa, ne tik pagal amziu.
tai kad mažutė ta Montekrista
Tai ji vedlys ? Beje,svarbu jai ta forma tinka 😁
Dabar taip poruotis pradeda..
Bet keista kaip jie kirto siena, kai tokia apsauga
esu statistinis turbūt vienetas, 168 cm. Man gana. Tam, kad šuo pripažintu tave vadu, ūgis absoliučiai nereikšmingas.