Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 11, 13:07)
Tu net nezhinai, kas ta meile yra.

Daug kartu aishkinai, kaip tu skirtumeisi, jei tas ar anas.

Ash pvz tokiu dalyku net nenagrineju. Gal but pasidaryciau gala, jei butu nepakeliama, bet kitu atveju visos jegos, kad butu gerai, o ne variantai apmastomi skirybu.

Toliau del to "davimo" cia jau zhemas lygis, net laukines urvu moterys kuriu dvasines vertybes gal buvo irgi neaukshtos, bet shia problema jos gerai instiktyviai suvoke. O tu nesuvoki.

"Duoti" aishku nera santykiu tobulybe, visiems aishku, bet tai meiles ishraishka vyrui (tikram)

tai pagal gyvenima, kas geriau supranta apie meile tu ar as, ar as per kitus laskciau ar tu? ar as isssikyriau ar tu?
tu tik pasneketi gudrus, o va nei myleti nei islaikyti santykiu nesugebejai, tai KA TU MAN AISKINTI GALI?

tu nesuvoki, santykiu kurimo, nesuvoki, ko vyram ar moterim reikia, nesuvoki nieko ir jis man dar aiskina kazka lotuliukas.gif doh.gif

duoti gali tik kales ar prostitutes, kokia tu ir pasirinkai i pirma santuoka, nuo kurios tu nukentejai ir nepasimokei. Gerai, kad antroji su problemom toje srityje, tai jai nei nereikia to sekso, tai ir istikima kol kas.
O normalus zmones mylisi seimoje.

man tai tikria juokingiausia kai zmones kazko nemokantys aiskina mokantiem kaip ka daryti lotuliukas.gif
Idomucia, jei as savo vyro nemyleciau ir nemyleciau butent besalygiskai as su juo tikrai negyvenciau jau seniai, nes nera kitu priezasciu apart meiles. Mes gi be vaiku pragyvenom vos ne 10m, dar kiek pries tai draugavom. ne taip kaip tu kad susituokei is kart vaiku prisidirbai ir paskui pazine vienas kita issilakstet.
Atsakyti

Reikia pradet nuo pradinio vaizdo ,,, pvz

Vyras susipazysta su moterim,atsiranda kibirkstis ,,maile,,   bla bla bla 

issivysto draugyste ..sexas ,ir jau paskui kramto -ziaumoja kaip cia butu buti kartu ,miegoti,atsikelti.

Ir cia atsiranda vaikai ,ukis >kuri vyraas turi priimti-pamilti ...o moterai reikia primti nieko,tik vyra ,kuri jau prieme.

Kaip ir pvz turtas ,buitis kuria turi padeti islaikyi.kai kurios uzsimano remontu,daiktu ir panasiai. 

Tai jei issiskiria ,neina parodyt kas ka padare,ir nutrenkia palieka kitam.Arba girdi ,koks jis ubagas buvo,nes viska susirinko iseinant 😁

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 11, 13:11)
Vyras su alimentais ir savais vaikais dar labiau problematiskas. Nes jis, prie viso to kad islaiko savo vaikus, dar jiems ir alimentus moka, kas yra tragedija bendram antros šeimos  biudžetui.

taip zinoma yra sudetinga, bet kas nori randa iseiciu, svarbu gi zmogu savo rast, o ne pinigai, jie uzdirbami.

As zinau seima pvz kur vyras augina savo 2 sunus, zmna pliko neisrupina, paskui dar pasieme zmona su veinu vaiku ir dar veina bendra psigimde ir isgyvena, graziai sutaria abu laimingi ir ti evaikai labai graziai prieme ta nauja moteri, normali seima jau suaugo vyresnieji ir toliau graziai bendrauja. ir pinigu uztenko.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 11, 13:16)
<p>Reikia pradet nuo pradinio vaizdo ,,, pvz</p><p>Vyras susipazysta su moterim,atsiranda kibirkstis ,,maile,,   bla bla bla </p><p>issivysto draugyste ..sexas ,ir jau paskui kramto -ziaumoja kaip cia butu buti kartu ,miegoti,atsikelti.</p><p>Ir cia atsiranda vaikai ,ukis >kuri vyraas turi priimti-pamilti ...o moterai reikia primti nieko,tik vyra ,kuri jau prieme.</p><p>Kaip ir pvz turtas ,buitis kuria turi padeti islaikyi.kai kurios uzsimano remontu,daiktu ir panasiai. </p><p>Tai jei issiskiria ,neina parodyt kas ka padare,ir nutrenkia palieka kitam.Arba girdi ,koks jis ubagas buvo,nes viska susirinko iseinant 😁</p>

o tai kas tau neleidzia draugauti? ir suauge ir visr 40, 50 draugauja lygiai taip pat susipazysta ir t.t.
o tokiu metu jau dauguma patureje pries tai ir siema ir uki, tai ne kazkokia naujiena ir daznas vaiku savo turi ir augine.
buna vyrui reikia pirimti moters vaikus buna moteriai vyro, kai tau ne 20 tai tikria visai kitiap i tai ziuri.
tik duagiau atsakomybes reikia nepradeti gyventi kartu, kol nesi garantuotas del ju, kad vaikam irgi nebutu da rveinu skyrybu, nes vaikai irgi gi prisirisa prie zmogaus.
reikia pradeti gyventi, susituokti, jei gerai pazysti vienas kita, o ne po savaites smutkes susimesti ir pradeti remontus daryti doh.gif
Atsakyti

Tai cia ir yra budas ,kada nezalojama vaiku maile tevam.O juos uzauginti iro paskui sukurti atskirai ,kad nebutu santos barbaros .

Aisku ,jei vaikai priima svetima zmogu i uki ,seni ntevai nesikisa,neitakoja ,,,tada galimas seimos úkio klestejimas.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 11, 13:02)
Viskas teisinga, bet tokia problematishka moteris nera patraukli, kad galetu labai jau rinktis. Galimybiu nedaug. Ir normaliu galimybiu dazhnai ir nebuna.

Pirmiausia reikia teisingai save ivertinti, tai nereishkia, kad reikia sus bet kuo sutikti. Bet buna atveju, kai nera normaliuu variantu

Bet ji ir neprivalo buti patraukli visiems vyrams. Bet renkasi ir nk nepakeisi cia. Uztenka vieno 🙂. Svarbu, kad jiems gerai. O siaip visiskai nepriklauso nuo vaiku turejimo/neturejimo moters galimybes. Mano kolege ~50m. Vienisa, simpatiska moteris, mamos kaimynas ~40 m. Vienisas vyras. Klasioke mano vienisa. Pilna pvz. Nesugebejo rasti sau tinkamo partnerio.
Cia priklauso nuo zmogaus, o ne nuo jo vaiku. Na aisku yra ir bus ir tokiu vyru, kurie nenores svetimu vaiku, nk keisto. Visokiu reikia 😄
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 11, 13:11)
Vyras su alimentais ir savais vaikais dar labiau problematiskas. Nes jis, prie viso to kad islaiko savo vaikus, dar jiems ir alimentus moka, kas yra tragedija bendram antros šeimos  biudžetui.
Papildyta:

Tu jautiesi gyvas, kai galvoji apie pirmąją?

As pvz nenoreciau tokiu probleminiu vyru 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 11 spalio 2023 - 12:27
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 11, 12:28)
Keista, nes paprastai šunys renkasi vedlį-meilę-šeimininką. Kiti jau ten pagal hierarchiją žemiau. Matyt, vyras yra jų šeimininkas, ne tu. Mano abu šunys labiausiai orientuoti į mane, Aš esu jų planetos centras. tada jau eina vyras ir vaikai.</p>

Aš esu moteris, koks aš vedlys? biggrin.gif Vyras turi būti vedlys ar ne taip? mirksiukas.gif gal todėl ir tas žirgas iš video rinkosi vyrą, nors ir naujas jis buvo jo gyvenime.
Pirmas mano šuo rinkosi mamą, nes mano tete šiap jau yra cat person.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 11, 13:21)
taip zinoma yra sudetinga, bet kas nori randa iseiciu, svarbu gi zmogu savo rast, o ne pinigai, jie uzdirbami.

Na ne. Skurde savo vaiku niekada neauginciau, kad ir kaip myleciau vyra, nes ne vyras svarbiausias turi buti moteriai, o vaikai. Jos vaikai.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 10 11, 13:28)

Cia priklauso nuo zmogaus, o ne nuo jo vaiku. Na aisku yra ir bus ir tokiu vyru, kurie nenores svetimu vaiku, nk keisto. Visokiu reikia 😄

Niekada neziurejau ir neziureciau I vyra su vaikais.
Atsakyti

Aš esu moteris, koks aš vedlys? biggrin.gifVyras turi būti vedlys ar ne taip? mirksiukas.gifgal todėl ir tas žirgas iš video rinkosi vyrą, nors ir naujas jis buvo jo gyvenime.
Pirmas mano šuo rinkosi mamą, nes mano tete šiap jau yra cat person.

Vedlio lytis nesvarbi. 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 11, 12:58)
<pAs nesiplesiu, tavo akiratis tik iki zoofilu .  Cia sena veisle ,yra dabar daug kitokiu net 12😁 paskaityk ,arba paprasyk duos nuoroda 😁</p>

Paskaiciau... Gamtoje siaip dazniausiai musasi del pateliu, renkasi pagal smarve, kaip kas gali "namus" pastatyti, net "turtingu" iesko ir t.t.:
"Kviesdamas į dvikovą, patinas "pradeda trinti savo krūtinę į žolę ar krūmus, urzgia, kvaksi, stojasi ant galinių letenų ir uodegos", - pasakoja Sidnėjaus universiteto biologė Emilė Miler (Emily Miller). Kitas patinas arba žemai nulenkia galvą ir kosti (taip jis atmeta iššūkį) arba stoja dvikovon. Tada prasideda nuožmus kikbokso mačas, kuris baigiasi tuomet, kai pralaimėtojas skuodžia šalin."
"O atėjus poravimosi metui – ji išsirenka sau patinkantį patiną ir bando jį sudominti viliojamai žvelgdama į jį per petį, o jei žvilgsnis nepadeda, pasitelkia kitą būdą – pakelia uodegą"

"Lemūrų patinai kovoja tarpusavyje dėl geriausiojo statuso, skleisdami kuo didesnę smarvę. Vadinasi, kuo labiau smirdi – tuo geresnis partneris esi!"

"Audėjinių šeimos paukščių patelės (pvz., žvirbliai) partnerį renkasi atsižvelgdamos į tai, kaip jis geba susukti lizdą. Jeigu darbas atliktas atsainiai – šeimininkės patinėlis gali nesitikėti."

"Paukščių giesmininkų patelės pirmenybę teikia balsingumu išsiskiriantiems patinėliams su turtingu repertuaru
Antilopės gnu pirmenybę teikia tiems jaunikiams, kurie gali pasiūlyti derlingą, su daug vandens šaltinių užimtą teritoriją. Kas gi nenorėtų laigyti tokioje ganykloje?
Tarkime, briedės iš tam tikro atstumo užuodžia patino kvapą ir, eidamos jo link, yra pasiruošusios bet kam!"
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 11, 13:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73108098" data-time="1697020875"><div><p>Aš esu moteris, koks aš vedlys? vartotojo įkelta nuotraukaVyras turi būti vedlys ar ne taip? vartotojo įkelta nuotraukagal todėl ir tas žirgas iš video rinkosi vyrą, nors ir naujas jis buvo jo gyvenime.
Pirmas mano šuo rinkosi mamą, nes mano tete šiap jau yra cat person.</p></div></blockquote><p>Vedlio lytis nesvarbi. </p>

Nu jo, vedlys šuniui žiurkei. Didelis pasiekimas, tai jau tikrai. 4u.gif
Atsakyti
Vedlio lytis nesvarbi. </p>

tai nenori, kad tavo vyras vedliu būtų?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 11, 13:47)
Na ne. Skurde savo vaiku niekada neauginciau, kad ir kaip myleciau vyra, nes ne vyras svarbiausias turi buti moteriai, o vaikai. Jos vaikai.
Papildyta:

Niekada neziurejau ir neziureciau I vyra su vaikais.

nu zinoma, bet tai pries pasigimdant gal ir ziuri ar sugeba tas vyras uzsidirbti ar ne, jei nesugeba tai ir nesizenyji, bet pats faktas, kad turi dar vaiku, tai tikrai neiko nereiskia, kai kurie ir vieno vaiko nesugeba islaikyti, kai kurie ir 10 sugeba labai sauniai auginti.

nu man nereikejo ziureti, per jauni buvom biggrin.gif O abar jei reiktu, tai nezinau tai tikrai nebutu esminis faktorius, gal net geriau su, nes as tai jau nebegimdysiu biggrin.gif
Papildyta:
Vedlio lytis nesvarbi. </p>

kokiem mesaedziam gyvunam vedlys yra patele gamtoje?
kiek zinau tik drambliai renkasi pateles i vedlius, kas dar? ir jie zoliaedziai, ne plesrunai ne medziotojai.
Vilku buriui visaa vadovauja patinas, kaip ir sunim, jei namuose normalus vyras, jis visada bus suniui hierarchijos virsuneje. Bet jei jis alfa patino salia nemato, tai rinksis zinoma bet ka is zmoniu, o gal net pats uzims alfa patino vieta.

tai tu pasitikrink ar kartais ne tavo suo veldys seimoje jusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 spalio 2023 - 13:35