Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Paaiskinu ,kaip buna.Daznai ,patevius apkaltina sex priekabiavimu ,ar lindimu ,ar dar kokia tai forma >slegimo.Ko pasekoje iskelia byla uz tvirkinima ar dar ka.Nesakau,kad ne tvirkina,uz visus ne gali garantuot. Tevas orginalus yra ,visada ir bus tevas .O patevis lieka durniaus vietoj,kuris miega su mama,parnesa pinigu,taiso-priziuri buiti .Prie vaiku negali prisiliesti,ju aukleti. Tevo demesis svarbiu,ko pasekoje atsiranda dvi seimos-dvi fronto linijos ,arba ,,Santa Barbara,, 

Tai jei i namus gryztama ,pailseti nuo darbo, tai ten ne naai o front line.

Aisku bobom smagu ,kai vyrai keli laksto aplink ja ,aptarnauja, 2..kina itsOK. 

Tai jei vyras ryztasi tokiam serialui,tai arba motera bezumna grazi,,maile,,,turtinga,gerai 2.kinasi ...kitokiu variantu nera 😁

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 11, 11:33)
<p>Paaiskinu ,kaip buna.Daznai ,patevius apkaltina sex priekabiavimu ,ar lindimu ,ar dar kokia tai forma >slegimo.Ko pasekoje iskelia byla uz tvirkinima ar dar ka.Nesakau,kad ne tvirkina,uz visus ne gali garantuot. Tevas orginalus yra ,visada ir bus tevas .O patevis lieka durniaus vietoj,kuris miega su mama,parnesa pinigu,taiso-priziuri buiti .Prie vaiku negali prisiliesti,ju aukleti. Tevo demesis svarbiu,ko pasekoje atsiranda dvi seimos-dvi fronto linijos ,arba ,,Santa Barbara,, </p><p>Tai jei i namus gryztama ,pailseti nuo darbo, tai ten ne naai o front line.</p><p>Aisku bobom smagu ,kai vyrai keli laksto aplink ja ,aptarnauja, 2..kina itsOK. 
</p><p>Tai jei vyras ryztasi tokiam serialui,tai arba motera bezumna grazi,,maile,,,turtinga,gerai 2.kinasi ...kitokiu variantu nera 😁</p><p></p>

Na nera taip paprasta. Moterys nera paprastai tokios primityvios.
bet cia kaip sus nekaltybe..
Prioritetu vertybiu problema...

jei moteris jau turejus vyru, tai dabartinis vyras yra EILINIS, o jei turi vaiku tai vyras yra po vaiku. Kai sheimoje susidaro sudetingesne situacija, tai vyras naturaliai nustumiamas.

Cia kaip suvirinti automobiliai, neturi to stiprumo kaip naujas
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 09, 22:28)
<p
" ​Paemus gamta , visur kol jauna(s) visu- geidziamas skanus objektas"</p></div></blockquote><p>Ka galiu parodyt ,jei su gamta nedraugauji 😁  suniuka tik turi 😁</p>

Na kazkaip lyg gamtoje dazniausiai patele renkasi partneri-stambesni, ryskesni. Panasiai ir tarp moteru gi buna 🙂
O klausimas jauna ar sena, "gazele" ar "ne gazele" gamtoje dazniausiai kaip tik neaktualus... Na nebent zoofilai gamtoje renkasi skanu, jauna objekta.
Atsakyti
<p>Paaiskinu ,kaip buna.Daznai ,patevius apkaltina sex priekabiavimu ,ar lindimu ,ar dar kokia tai forma >slegimo.Ko pasekoje iskelia byla uz tvirkinima ar dar ka.Nesakau,kad ne tvirkina,uz visus ne gali garantuot. Tevas orginalus yra ,visada ir bus tevas .O patevis lieka durniaus vietoj,kuris miega su mama,parnesa pinigu,taiso-priziuri buiti .Prie vaiku negali prisiliesti,ju aukleti. Tevo demesis svarbiu,ko pasekoje atsiranda dvi seimos-dvi fronto linijos ,arba ,,Santa Barbara,, </p><p>Tai jei i namus gryztama ,pailseti nuo darbo, tai ten ne naai o front line.</p><p>Aisku bobom smagu ,kai vyrai keli laksto aplink ja ,aptarnauja, 2..kina itsOK. 
</p><p>Tai jei vyras ryztasi tokiam serialui,tai arba motera bezumna grazi,,maile,,,turtinga,gerai 2.kinasi ...kitokiu variantu nera 😁</p><p></p>

kokioj tu iskrypusioj aplinkoje gyveni, jei pas tave daznai taip buna?
is n seimu kurias per gyvenima pazinojau ir pazystu, kur yra pateviai, nei karto nera buve tokios situacijos.

pvz viena jauna seima, pirmas vaikas nuo kito vyro, isvaziuoja kas antra savaitgali pas teva ir senelius, tevas nei i namus, nei i nauja seima niekaip nesikisa moteris su juo nebendrauja, na tik nuveza vaika arba mociute atvaziuoja pasiima, viskas.
kur tu kokias santa bararas matai? doh.gif
kai tu rasai atrodo tu kazkokiam bordeli gyveni, ar tas personazas is tv pagalbos ar kaip ten vadinosi. unsure.gif

tevas yra tas, kuris uzaugina, aukleja, islaiko ir t.t. Jei tu nemates normalios seimos, normaliu santykiu jei aplink tave vien glusei ir iskrypeliai, tai pasiziurek i save, gal tu centrinis ir tau tokioje aplinkoje sava, tada nereik ir moteru kaltinti, nes tu tokias pasirenki, kazkokias narkases ar alkoholikes nes tai ka pasakoji nebuna normaliu sveiku zmoniu gyvenime.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 11, 11:42)

jei moteris jau turejus vyru, tai dabartinis vyras yra EILINIS, o jei turi vaiku tai vyras yra po vaiku. Kai sheimoje susidaro sudetingesne situacija, tai vyras naturaliai nustumiamas.

nu dar vienas su sutrikimas socialineje srityje, jus nesuvokiat kad jus sukates tokioje terpeje kaip ir jus, ir pasirenkat nelabai sveiaks moteris, tai nereikai varyti ant visu.

o tu ka dievu nori moteriai buti? koks cia eilinis neeilinis, ir antra ar trecia vyra imanoma pamilti ir tureti labai gerus santykius, pilna tokiu seimu, o kad jus su arbuzu pasirnekat kazkokias neadekvacias, tai nereik pristatyti kaip taisykles ar normos. blink.gif

pats tu automobilis lotuliukas.gif kas per durnas palyginimas doh.gif

galu gale pats savo gyvenimui priestarauji tavo antra santuoka gi sekmingesne nei pirma ar ne taip? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 spalio 2023 - 11:07
siaip, sukurti gerus santykius su svetimais vaikais gali ismintingi, finansiskai pajegus, rupestingi ir pan. Vyrai.
Aukoti gi reikia savo laika, pinigus, nervus ir pan.. Na ir aisku pamilti svetima vaika reikia laiko. Kartais beprotiskai ilgo laiko. Ne kiekvienas vyras tai gali.
As pazistu ir tokiu vyru, kurie pamirsta savo vaika, susiradus nauja zmona su vaikais, rupinasi kaip savais, perka brangias dovanas, keliauja... nors jeigu vyras nenori prisiimti atsakomybes uz savo vaika, atstumia ji, tai savaime aisku, kad jam sunkiau bus rupintis ir svetimu vaiku.
Ir siai mama gi formuoja vaiko suvokima. kaip mama su savo nauju vyru bendrauja taip ir vaikas dazniausuai reaguoja.
Kaip smagu ziureti kiek JAV musu lietuvaiciu su vaikais sukure grazias seimas. Su protingais, lb turtingais amerikieciais. svetimi vaikai ne problema. Nemazai lietuviu masto dar kaip sssr gyvendami, nors aisku gal jiems sunkiau gyvenime su finansais, su saviverte ir pan.
Siaip realiai man vyras svetimas. Bet myliu besalygiskai 😍
Ir cia sm pilna pvz.: Amadeja gi rado vyra, moonte turi svetimu vaiku ir t.t.

Papildyta:
<p>Paaiskinu ,kaip buna.Daznai ,patevius apkaltina sex priekabiavimu ,ar lindimu ,ar dar kokia tai forma >slegimo. nera 😁</p><p></p>

Nebent asocialiose seimose.
Nei mediku, nei mokytoju, teisininku ir pan seimose neteko girdeti, kad kazkas patevi melagingai apkaltintu pedofilija.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 10 11, 12:13)
siaip, sukurti gerus santykius su svetimais vaikais gali ismintingi, finansiskai pajegus, rupestingi ir pan. Vyrai.
Aukoti gi reikia savo laika, pinigus, nervus ir pan.. Na ir aisku pamilti svetima vaika reikia laiko. Kartais beprotiskai ilgo laiko. Ne kiekvienas vyras tai gali.
As pazistu ir tokiu vyru, kurie pamirsta savo vaika, susiradus nauja zmona su vaikais, rupinasi kaip savais, perka brangias dovanas, keliauja... nors jeigu vyras nenori  prisiimti atsakomybes uz savo  vaika, atstumia ji, tai savaime aisku, kad jam sunkiau bus rupintis ir svetimu vaiku.
Ir siai mama gi formuoja vaiko suvokima. kaip mama su savo nauju vyru bendrauja  taip ir vaikas dazniausuai reaguoja.
Kaip smagu ziureti kiek JAV musu lietuvaiciu su vaikais  sukure grazias seimas. Su protingais, lb turtingais amerikieciais.  svetimi vaikai ne problema. Nemazai lietuviu masto dar kaip sssr gyvendami,  nors aisku gal jiems sunkiau gyvenime su finansais, su saviverte ir pan.
Ir cia sm pilna pvz.: Amadeja gi rado vyra, moonte turi svetimu vaiku ir t.t.

butent. as nezinau ar kas nors kokia nors forma nera su tuo susidures, ir dauguma atveju normalus, buna patevis tampa artimesnis nei tevas ar pamote.
buvo situacija cia is pazystamu, kai moteris su vyru susituoke vyras turejo vaika, jie issiskyre, bet tas vaikas su ta moterimi nori gyventi, ji ji nori isivaikinti taip pamilo ir pireme kaip savo. o kad vyrai priimtu svetimus vaiksu tai pilna, zinau seima, kur net su negalia prieme vyras vaika ne savo ir bendra turi ir sekmingai gyvena kartu jau duag metu.
Jei zmones atsakingi, geri mylintys jie tikrai sugebes susigyventi ir su svetimais vaikais, o jei ne, tai daznai nei su savais rysio neranda.
as nezinau is kur jie abu tokias baisias istorijas pasakojasi nolat.
Atsakyti

Gal ir tikri. Mes taip darėme su savo šuniuku. Su senąja ir daryti nereikėjo ir taip žinau, kad vyrą labiau myli. Ir mažė paskui vyrą bėgo, ne paskui mane smile.gifAš jau susitaikiusi, kad mano energetika sunkesnė ir tiek. Svarbu, kad nors kiek myli ir užtenka. Užtat aš juos dievinu, nors ir kritiška esu biggrin.gifPirmasis šuo nors buvo įgytas man, bet mamą labiausiai mylėjo biggrin.gif

Keista, nes paprastai šunys renkasi vedlį-meilę-šeimininką. Kiti jau ten pagal hierarchiją žemiau. Matyt, vyras yra jų šeimininkas, ne tu. Mano abu šunys labiausiai orientuoti į mane, Aš esu jų planetos centras. tada jau eina vyras ir vaikai.

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 10 11, 12:13)

Ir kelinta myli besalygishkai, o po to palieki?

Tai tik popierines deklaracijos.
As exe mylejau gal labai (besalygioshkai tai nevartociau, nes jei ji but pradejus nagus lupinet, gyva degint, tai).
Na mane paliko ir tai vienintelis budas ishsivaduot. Ash tai negaleciau palikti. Pareigos supratimas.

Galvvojau, kad tokiu moteru buna.. sutiksiu panashaus likimo...

Cha cha cha
Nesutikau nei vienos su tokiu pozhiuriu, tik filmuu maciau bei knygu skaiciau, bet jas matyt rashe vyrai ish savo fantaziju.

ismintingi, finansiskai pajegus, rupestingi ir pan. Vyrai.

Tai tipishkas naudotojo pozhiuris, taip zhiurima i arklius jaucius, i traktorius, i darbo jega samdoma.

Darbo jegai reikia moket, o ka boba gali be putes ishtampytos pasiulyti? Brangi gaunasi, o ishmintingam, finansishkai pajegiam vyrui tikrai geriau susirasti kokia jaunikle. Bent jau tiek pat reikes leisti pinigu ir energijos o rezultatas juk kitas. Nebutinaii visos jaunos bukos, yraa ir protingesniu, net tu tarpe kur ieshko vyresniu vyru.

Juk tokie vyrai neperka kokiu suvarytu automobiliu uzh tukstanti. Perka naujus brangius o ne kokias nuvarytas lupenas. Pacukai perka.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 11, 12:07)
galu gale pats savo gyvenimui priestarauji tavo antra santuoka gi sekmingesne nei pirma ar ne taip?  smile.gif

Nu baik tu biggrin.gif
Tik kvailys gali patikėti tuo.
Jis apie dabartine zmona raso visai be emociju, lygiai, nuobodziai. O va apie pirmąją....kokios emocijos verda, kokie epitetai, kaip kraujas jam uzverda vien tik pagalvojus apie ją, jis atgyja...jaučiasi gyvas.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 11, 12:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73107978" data-time="1696964743"><div><p>Gal ir tikri. Mes taip darėme su savo šuniuku. Su senąja ir daryti nereikėjo ir taip žinau, kad vyrą labiau myli. Ir mažė paskui vyrą bėgo, ne paskui mane vartotojo įkelta nuotraukaAš jau susitaikiusi, kad mano energetika sunkesnė ir tiek. Svarbu, kad nors kiek myli ir užtenka. Užtat aš juos dievinu, nors ir kritiška esu vartotojo įkelta nuotraukaPirmasis šuo nors buvo įgytas man, bet mamą labiausiai mylėjo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Keista, nes paprastai šunys renkasi vedlį-meilę-šeimininką. Kiti jau ten pagal hierarchiją žemiau. Matyt, vyras yra jų šeimininkas, ne tu. Mano abu šunys labiausiai orientuoti į mane, Aš esu jų planetos centras. tada jau eina vyras ir vaikai.</p>

Tai, kad ir tau paciai vaikai yra paskutineje vietoje. Tu sau esi pasaulio centras, todel ir galvoji, kad kitiems tokia esi irgi.
Cia yra suaugusio zmogqus mintys, kurio vaikysteje buvo trukumas meiles, vaikas jos negavo uztektinqi del to, kad tevai buvo labiau uzsieme savimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2023 - 11:34
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 11, 12:29)
Ir kelinta myli besalygishkai, o po to palieki?

Tai tik popierines deklaracijos.
As exe mylejau gal labai (besalygioshkai tai nevartociau, nes jei ji but pradejus nagus lupinet, gyva degint, tai).
Na mane paliko ir tai vienintelis budas ishsivaduot. Ash tai negaleciau palikti. Pareigos supratimas.

Galvvojau, kad tokiu moteru buna.. sutiksiu panashaus likimo...

Cha cha cha
Nesutikau nei vienos su tokiu pozhiuriu, tik filmuu maciau bei knygu skaiciau, bet jas matyt rashe vyrai ish savo fantaziju.
Tai tipishkas naudotojo pozhiuris, taip zhiurima i arklius jaucius, i traktorius, i darbo jega samdoma.

Darbo jegai reikia moket, o ka boba gali be putes ishtampytos pasiulyti? Brangi gaunasi, o ishmintingam, finansishkai pajegiam vyrui tikrai geriau susirasti kokia jaunikle. Bent jau tiek pat reikes leisti pinigu ir energijos o rezultatas juk kitas. Nebutinaii visos jaunos bukos, yraa ir protingesniu, net tu tarpe kur ieshko vyresniu vyru.

Juk tokie vyrai neperka kokiu suvarytu automobiliu uzh tukstanti. Perka naujus brangius o ne kokias nuvarytas lupenas. Pacukai perka.

o as besalygiskai savo vyra myliu. wub.gif

tu visai santykiuose nesigaudai, nu visai unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 11, 12:28)
Keista, nes paprastai šunys renkasi vedlį-meilę-šeimininką. Kiti jau ten pagal hierarchiją žemiau. Matyt, vyras yra jų šeimininkas, ne tu. Mano abu šunys labiausiai orientuoti į mane, Aš esu jų planetos centras. tada jau eina vyras ir vaikai.</p>

nes gal tu vyras seimoje? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 11, 12:36)
nes gal tu vyras seimoje? bigsmile.gif  biggrin.gif

Ne visos gali sau leisti buti moterimis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2023 - 11:39

Kitas variantas yra toks ,tegu uzsiaugina vaikus o paskui dalinam seima i dalis.Vaikai sau eina gyvent ,mama sau . 

O cia tie svetimu vaiku auginimai ,tegu lieka jom ,jiem ir kitiem.

Taip ,,nekaltybe-kaltybe,, nu jei tai ne pleve o skaicius nnn vyru tos bobos psichika pazeista ,nuvalkiota ,nutrinta visi zoviesai isklere.tas pats ir su vyrais kurie turejo nnn moteru .Tu neikisi ,ji(s) begs ant rytojaus> kad kas uzkistu ,nu bet jei tinka tokia(s) tada valio!

Atsakyti