QUOTE(Monteverte @ 2023 10 10, 20:29)
Mačiau video apie žirgą. Turėjo mergina mylimą žirgą, šėrė, plovė, šukavo, išbėginėdavo ir t.t. Susipažino su bernu ir tas žirgas tiesiog ant jo persimetė. Seka tik jį, nors jis jo ir neprižiūri, tik šiaip ateina pažiūrėt. Abydna vienok ar ne? Mamos, kurios daug dėl vaiko atidavė irgi gali būti pavydžios
aha maciau ir as ji, zinoma neaisku, kiek tie video tikri tokie, bet zinoma gali taip buti buna gyvuniukai kita labiau pamegsta. O vaikui gal idomu, pvz jei tevo neturi tai iesko troksta tokio pvz ir t.t. naturalu.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 10, 17:54)
Ka jom gali aiskint ,jei jos nesusidurusios su tokia situacija. </p><p>As ir galvojau ,kad vaikas yra mekniekis ,bet gali sugriauti satykius .Is ne vieno girdejau,kad jei reiktu rinktis -tai svetimu vaiku neaugintu. </p><p>Ne veltui laudyje vadinami ... patevis ,pamote ...labai mazai kur vaikai susidraugauja su i teviais .</p>
nu tu biski pries rasydamas pamastyk
, kaip gali nesusidurti su tokia situacija, kai 50 prc skyrybu?
cia kur turi gyventi?
kas neturi draugu pazystamu, kas butu sukures 2 seima, su vaikais is pirmu santykiu, mano mama antra kart tekejo uz mano tecio, mano drauges mama, dabar tokiu seimu pilna.
Zinoma ne visada pavyksta, ir savi vaikai ne visiem mieli ir trukdo santykiam visokiu gi zmoniu yra, bet, kad mazai susidraugauja, tai nepasakyciau, tie kurie deda pastangas ir yra geri zmones, susiranda adekvacia antra puse visai normaliai sugeba sutarti. jei tik pasidulkinti nori, zinoma vaikai gali trukdyti.
Vaikas
zinoma ne menkniekis, kaip galima is vis taip galvoti?
Bet normaliam vyrui tikrai tai nekliutis susikurti santykius ir su vaiku zinoma reikia santykius susikurti, tai zinoma ne lengviau, nei viena moteris.
Bet gi ir tu savo vaika palikes, kazkoks kitas vyras ji augino ar ne? na rado matyt bendra kalba.
tai ir nuo amziaus priklauso jei koks 19m pacanas, tai gal geriau ieskoti be vaiku moters bet jei jau 40+, tai vargu ar rasi be vaiku moteri ir pats vargu ar vaiku netures jau tokio amziaus, buna, bet reciau, daznai buna ir uzauge jau tie vaikai.
Su mazais vaikais jei buciau likusi viena, jau pati labai atsargiai ziureciau ir vargu ar vesciausi vyra i namus, kol jie nepaauge. Nebent po ilgos draugystes isitikinusi, kad tai tikrai geras zmogus , kuris rastu rysi ir su vaikais, ir nemastytu taip kaip jus su Idomucia.