Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ne, tikrai nebus pirmoje vietoje. Realybe kitokia. Kodel turtingi verslininkai, politikai nepasirenka "gazeliu"? O pirmoje vietoje zmonos-virs 50m, virs 60m. Ir su antsvoriu ir t.t...
Gamta? Nu nzn nuo mano senos kales reikia gainioti kavalierius. Geidziama visu 😆

Papildyta:
Tevai finansuoja. Ir dabar taip paprastai nepavogsi-signalizacijos, kameros visur.

O tai kokia kategorija gamtoje renkasi jauniausia, skaniausia objekta?
Nes nlb supratau sios citatos 😁
" ​Paemus gamta , visur kol jauna(s) visu- geidziamas skanus objektas"

Ka galiu parodyt ,jei su gamta nedraugauji 😁  suniuka tik turi 😁

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 09, 22:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73107641" data-time="1696793343"><div><p>Tai sakai, kad tikrai tikrai žmonės vėl nenorėtų gyventi, iš naujo, sveiki?</p></div></blockquote><p>Ten pamacius ta gyvenimu ,,suda,, pagalvotum ,kokiu baisiu zmoniu yra ir kaip graziai tu gyveni . Cia labiau tinka kai buna gyvenime kai rodos zeme pabega is po koju . </p><p>Turejau drauge ,dirbancia viename skyriuje ... papasakodavo ivairiu istoriju . Ten dirbantys kasdien susiduria su ta  zmoniu ,,kelione,, i ana pasauli ..Tai ir ispazinciu prisiklauso ir dovanu ..  bet grazaus nieko </p>

Nelabai suprantu kodėl tu taip pakreipei kalbą, kai ji buvo ne apie tai. Žmogus ar gyvūnas per gyvenimą daug kenčia ir miršta daug kas sunkiai, bet negi tikrai niekada nebenorėtumei gyventi iš naujo?
Atsakyti

Nelabai suprantu kodėl tu taip pakreipei kalbą, kai ji buvo ne apie tai. Žmogus ar gyvūnas per gyvenimą daug kenčia ir miršta daug kas sunkiai, bet negi tikrai niekada nebenorėtumei gyventi iš naujo?

Ir tiki kad gyvensi antra karta? Mes gyvenam tevu gyvenima ,nes is ju ismokom gyventi .Antra karta negyvensim 😉

Atsakyti

Nu jo girdejom: "Tavo ir mano vaikai musu vaika musha"

Tai gal ir kaimynu vaikus augink jei jau nera skirtumo? Darzheliai uzh toki darba gerus pinigus ima. Kam vyrui nereikalingas vargas?

Gal buna ur taip bet aš tokių šeimų neoažystu, normalūs žmonės sugeba normaliai be muštynių gyventi ir vaikus normaliai auklėti.

Matai ne visi taip mąsto. O kas taip mąsto,  ir neveda moterų su vaikais. Kiti vyrai sugeba priimti ir moterį ir jos vaikis, jei žmogų myli, mylėsi ir jo vaikus. Koks čia vargas? Kiek žmonių įsivaikina ir sugeba mylėti visai svetimus. Jei tu nesugebi, nuspręsk apie visus.

tada santuoka vargas tau turėtų būti, tu nori tik gauti kažką, egoizmas čia, kam tau žmona?  gi visada svetimas bus žmogus, ne tavo vaikas koks. O ja rūpinkis, skirk lėšų, dėmesio, energijos, geriau vienam gal? 

Atsakyti

Jauna dirva kartais naudojama gimines pratesimui.Buna kad pries draugus .Paklausk ka rado ministras vesdamas dukra

Del stovejimo-visada jaunai (kiekvienam sava riba padorumo)  yra didesnis potraukis nei senai ,aisku mergina turi atrodyti jaunai,patraukliai.zodziu,nebrokuota 😁

Tu rašyk nuo savęs, ne visų vyrų. Nes vyrų yra visokių kai kuriem iš vis tik vyresnės patinka. Jūe sako, kad pvz vyresnės moterys labiau atsipalaidavę ir seksas geresnis,atrodo patraukliau ir t.t. Kai kurie sugeba brandžiai mylėti moterį, ne tik paviršių ir su amžiumi tas patikimas keičiasi, nes patinka bendramažės, o ne vaikai. Kaip ir moterim vienos ieško jaunesnių kitos vyresnių, trečios bendraamžių. 

Ko jūs su Idomučia vieną savo standartą kišat visiems?

Aš neturiu pažystamų vyrų, kas turėtų poroje daug jaunesnę moterį, tai nera ko klausti. Visi panašaus amžiaus pas mus draugų rate.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 09, 23:44)
Ir tiki kad gyvensi antra karta? Mes gyvenam tevu gyvenima ,nes is ju ismokom gyventi .Antra karta negyvensim 😉</p>

Aš atsimenu save iš ano gyvnimo, žinau kaip atrodžiau smile.gif Net šunys atgimsta mirksiukas.gif
Atsakyti

Tu rašyk nuo savęs, ne visų vyrų. Nes vyrų yra visokių kai kuriem iš vis tik vyresnės patinka. Jūe sako, kad pvz vyresnės moterys labiau atsipalaidavę ir seksas geresnis,atrodo patraukliau ir t.t. Kai kurie sugeba brandžiai mylėti moterį, ne tik paviršių ir su amžiumi tas patikimas keičiasi, nes patinka bendramažės, o ne vaikai. Kaip ir moterim vienos ieško jaunesnių kitos vyresnių, trečios bendraamžių. 

Ko jūs su Idomučia vieną savo standartą kišat visiems?

Aš neturiu pažystamų vyrų, kas turėtų poroje daug jaunesnę moterį, tai nera ko klausti. Visi panašaus amžiaus pas mus draugų rate.

Tikiesi jauna vyra rasti ?  Jei sugebesi ji ,,pamaloninti,, gal ir bus jis su tavim 😂 

Taip,vyru skirtingu yra...pvz kitiems patinka butent istekejusios(jie kaifa gaudo vien nuo to kad turi kazkieno zmona ,,bisexai ,, )* kitiem patinka svetimi vaikai,nes savu negali tureti.Kitiem isvis patinka vaikai su mama😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 10 spalio 2023 - 10:38
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 10, 11:33)
<p>Tikiesi jauna vyra rasti ?  Jei sugebesi ji ,,pamaloninti,, gal ir bus jis su tavim 😂 </p>
<p>Taip,vyru skirtingu yra...pvz kitiems patinka butent istekejusios(jie kaifa gaudo vien nuo to kad turi kazkieno zmona ,,bisexai ,, )* kitiem patinka svetimi vaikai,nes savu negali tureti.Kitiem isvis patinka vaikai su mama😁</p>

o kiti tiesiog yra normalūs vyrai ir turi normalias žmonas nuo jaunystės laikų bigsmile.gif
Atsakyti
kokia "teisinė" Lietuva, sudirbo net vargšus amerikonus https://www.15min.lt...ampaign=rssfeed
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 10, 09:26)
Kiti vyrai sugeba priimti ir moterį ir jos vaikis, jei žmogų myli, mylėsi ir jo vaikus. Koks čia vargas?

Vaika auginti sunku, sava, svetima. Svetima isivaikinti tai jau reikia kazhkokiu moraliniu nuostatu, o auginti svetima turinti tevus, kur dar listu i tavo sheima treti asmenys tai jau visai bobos normalios nerado, jei i toki sh ilindo.

Myli moteris myles ir jos vaikus? Cha cha... Na jo, dar padengs jos skolas, (zhinau atveju) ir aplamai atiduos viska ka turi materialiai ir dvaishkai, o gaus shpyga atgal
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 10, 11:33)
<p>Tikiesi jauna vyra rasti ?  Jei sugebesi ji ,,pamaloninti,, gal ir bus jis su tavim 😂 </p>
<p>Taip,vyru skirtingu yra...pvz kitiems patinka butent istekejusios(jie kaifa gaudo vien nuo to kad turi kazkieno zmona ,,bisexai ,, )* kitiem patinka svetimi vaikai,nes savu negali tureti.Kitiem isvis patinka vaikai su mama😁</p>

nei tikiuosi, nei man reikia. kaip tu keistai supranti teksta.

taip visi zmones skirtingi. bet atmetus visus iskrypelius, labai daug zmoniu, kurie sugeba priimti ir myleti mylimo zmogaus vaikus ar visai svetimus vaikus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 10, 09:45)
Aš atsimenu save iš ano gyvnimo, žinau kaip atrodžiau smile.gif Net šunys atgimsta mirksiukas.gif

as irgi tikiu reinkarnacija, nezinau kiap yra, neprisimenu saves, bet man tai daugiausia prasmes siame poziuryje i gyvenima, jei butume laikini tai butu viskas kazkaip beprasmiska.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 10, 11:46)
o kiti tiesiog yra normalūs vyrai ir turi normalias žmonas nuo jaunystės laikų bigsmile.gif

butent biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 10, 12:32)
Vaika auginti sunku, sava, svetima. Svetima isivaikinti tai jau reikia kazhkokiu moraliniu nuostatu, o auginti svetima turinti tevus, kur dar listu i tavo sheima treti asmenys tai jau visai bobos normalios nerado, jei i toki sh ilindo.
Myli moteris myles ir jos vaikus? Cha cha... Na jo, dar padengs jos skolas,  (zhinau atveju) ir aplamai atiduos viska ka turi materialiai ir dvaishkai, o gaus shpyga atgal

nezinau ka tu matai gyvenime ir kodel tik tokie baisus pvz, bet as zinau jau minejau kelias tikria labai laimingas seimas ir viskas gerai su tais vaikais, ir santykiai geri ir gauna abu kazka, Mano drauge ir jos sese irgi patevis uzaugino ir jis baznycioje prie altoriaus vede, ir normali seima jau daug metu kartu, paskui dar viena bendra vaika pasigimde.
tu kazkokioj labai sunkioj aplinkoj gyveni, kur visokie baisus dalykai, baisios moterys ir t.t. bet gal nuo musu paciu priklauso, kur pritampam ir bunam?
Papildyta:
zmogus jau virs 20m su zmona, ir grazus, ir turtingas, galetu jauciu dauguma moteru gauti sau, o va jam geriausia jo mylima zmona, o ne kokia jauna studente.

vartotojo įkelta nuotrauka

gal jum nesuprasti, bet yra ir tokiu vyru:
„Draugai pasiūlė operaciją, padėsiančią atsikratyti svorio, bet aš dievinu kiekvieną savo žmonos figūros linkį ir apvalumą. Man ji pati gražiausia moteris visame pasaulyje. Dar ir dėl to, kad man padovanojo penkis vaikus. Ir seniau ją mylėjau už tai, koks ji žmogus, o ne už jos grožį. O dabar myliu dar labiau, nes ji mano vaikų motina. Ir labai ja didžiuojuosi, noriu ir toliau būti vertas jos meilės“, – teigia P. Brosmanas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...autams-91097177

tokie dalykai ir tokios paziuros atskleidzia zmogaus branda ir jo pacio vidini pasauli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 spalio 2023 - 12:19
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 10, 13:18)
zmogus jau virs 20m su zmona, ir grazus, ir turtingas, galetu jauciu dauguma moteru gauti sau, o va jam geriausia jo mylima zmona, o ne kokia jauna studente.

tokie dalykai ir tokios paziuros atskleidzia zmogaus branda ir jo pacio vidini pasauli.

o mūsų prezidentai? nei Adamkus nesiieškojo gazelių, nei Nausėda. Gal jie ir neidealūs kaip valstybės vadovai, bet juk ir ne kokie debilavoti, nusidegradavę ir pan. Kaip ten bebūtų, jie au arčiau vyrų etalono ir va jums, prašom, žmonos jų amžiaus.
Atsakyti