QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 10, 11:33)
<p>Tikiesi jauna vyra rasti ? Jei sugebesi ji ,,pamaloninti,, gal ir bus jis su tavim 😂 </p>
<p>Taip,vyru skirtingu yra...pvz kitiems patinka butent istekejusios(jie kaifa gaudo vien nuo to kad turi kazkieno zmona ,,bisexai ,, )* kitiem patinka svetimi vaikai,nes savu negali tureti.Kitiem isvis patinka vaikai su mama😁</p>
nei tikiuosi, nei man reikia. kaip tu keistai supranti teksta.
taip visi zmones skirtingi. bet atmetus visus iskrypelius, labai daug zmoniu, kurie sugeba priimti ir myleti mylimo zmogaus vaikus ar visai svetimus vaikus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 10, 09:45)
Aš atsimenu save iš ano gyvnimo, žinau kaip atrodžiau
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Net šunys atgimsta
as irgi tikiu reinkarnacija, nezinau kiap yra, neprisimenu saves, bet man tai daugiausia prasmes siame poziuryje i gyvenima, jei butume laikini tai butu viskas kazkaip beprasmiska.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 10, 11:46)
o kiti tiesiog yra normalūs vyrai ir turi normalias žmonas nuo jaunystės laikų
butent
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 10, 12:32)
Vaika auginti sunku, sava, svetima. Svetima isivaikinti tai jau reikia kazhkokiu moraliniu nuostatu, o auginti svetima turinti tevus, kur dar listu i tavo sheima treti asmenys tai jau visai bobos normalios nerado, jei i toki sh ilindo.
Myli moteris myles ir jos vaikus? Cha cha... Na jo, dar padengs jos skolas, (zhinau atveju) ir aplamai atiduos viska ka turi materialiai ir dvaishkai, o gaus shpyga atgal
nezinau ka tu matai gyvenime ir kodel tik tokie baisus pvz, bet as zinau jau minejau kelias tikria labai laimingas seimas ir viskas gerai su tais vaikais, ir santykiai geri ir gauna abu kazka, Mano drauge ir jos sese irgi patevis uzaugino ir jis baznycioje prie altoriaus vede, ir normali seima jau daug metu kartu, paskui dar viena bendra vaika pasigimde.
tu kazkokioj labai sunkioj aplinkoj gyveni, kur visokie baisus dalykai, baisios moterys ir t.t. bet gal nuo musu paciu priklauso, kur pritampam ir bunam?
Papildyta:
zmogus jau virs 20m su zmona, ir grazus, ir turtingas, galetu jauciu dauguma moteru gauti sau, o va jam geriausia jo mylima zmona, o ne kokia jauna studente.
gal jum nesuprasti, bet yra ir tokiu vyru:
Draugai pasiūlė operaciją, padėsiančią atsikratyti svorio, bet aš dievinu kiekvieną savo žmonos figūros linkį ir apvalumą. Man ji pati gražiausia moteris visame pasaulyje. Dar ir dėl to, kad man padovanojo penkis vaikus. Ir seniau ją mylėjau už tai, koks ji žmogus, o ne už jos grožį. O dabar myliu dar labiau, nes ji mano vaikų motina. Ir labai ja didžiuojuosi, noriu ir toliau būti vertas jos meilės, teigia P. Brosmanas.
Skaitykite daugiau:
https://www.delfi.lt...autams-91097177
tokie dalykai ir tokios paziuros atskleidzia zmogaus branda ir jo pacio vidini pasauli.