QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 08, 18:47)
<p>Siuolaikiniu M,isiu reikalavimai ne tik amziuje ,geroje birkoje,bet dar kiek uzdirba,kad JOS vaikui patiktum .Nuo 30m visos jau turi vaikus ,arba rumbuota vista -kuri surambejusi ir vaiku negali tureti.</p>
<p>Tai jei vyras, gerai atrodantis,uzdirbantis,su veikiancia birka rinksis studente,,jauna gazele ,, iki 30m . O ne cia aiskinsis, inorus jos ir jos vaiku .</p>
<p>Nu o koks mamyciukas ,kuris nemoka est pasidaryti,issiskalbti,nusipirkti triusiku nauju... tiks ir ta su surambejuia vista ,arba su keliais svetimais vyrais ir vaikais 😁</p>
<p> </p>
Teisingai. O kaip su vyru gyventi, jeigu jie nesutaria su vaiku? Pirmoje vietoje turetu vaikas buti!
Vyras, nepriklausomai nuo isvaizdos, uzdirbamu pinigu, ir su veikianciais, rinksis kas jam patinka, o ne jauna gazele studente. As apie vyrus su sveika saviverte. Politikai, gydytojai, mokslininkai ir t.t. ar jie visi su iki 30m. Studentemis-gazelemis gyvena? Ne. Nes dazniausiai tai protingi, adekvaciai save vertinantys zmones. Jiems nesvarbu "ka zmones pasakys". Ir dabar pvz. kriminalinio pasaulio atstovai, vyrai su zema saviverte iesko jaunos, grazios, nes jiems reikia irodyti, kad as kazko vertas, va ziurekit mane pasirinko tokiaaaa grazuole.
Dabar jaunimas esti nedaro praktiskai, valgo baruose. yra skalbimu masinos, tai skalbtis paciam irgi nebutina 🤣🤣 nemaciau vyro, kuris nesugebetu kazko nusipirkti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 08, 19:04)
Papildyta:
mano tete skneras, mama taupi, o aš atvirkščiai, ypač anksčiau labai daug sau leisdavau
dabar kažkaip man mažai tebereikia, apie daiktus kalbus
tai ne visada mes į tėvus panašūs
Dar lb priklauso kaip mama elgiasi su mazu vaiku. Gi taupios mamos skirtingos irgi buna. Viena savo vaika lepins, duos viska, nors sau gailes, o kita ir sau ir vaikui neduos. Irgi tas daro nemaza itaka.