Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 08, 16:11)
<jei ote> Butent viskas priklauso nuo amžiaus kitų aplinkybių. Tikrai man būtų keista nekaltas vyras mano metų. Viskas turi būti laiku 18 skaistus žmogus normalu , 28 + jau keista. Ir ta skaistybė tikrai nieko neįrodo, nei kad su tuo žmogumi sukursi ilgalaikius santykius, nei kad jo charakteris tau patiks, nieko. Visi kažkada buvo skaistus. 
<p> </p>
<p>Žinoma marios keičiamų partneriu irgi nelabai geras ženklas, kaip ir skaistybė virš 30, tokie žmonės tikriausiai turi nemažai problemų kuriant ir palaikant santykius. Bet vėl kam ko teikia, kažkam gal būtent tokie patys geriausi bus.</p>

🤣🤣🤣
Nu gal tokio amziuaus kazin ar rastum "nekalta". Bet, isivaizduoji dabar jeigu reiketu vyro ieskoti nekalto? Tragedija. Aciu dievui, kad as neturiu tokiu specifiniu noru 🙄
bet idomuciai ziariai pasiseke.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 08, 18:47)

<p>Siuolaikiniu M,isiu reikalavimai ne tik amziuje ,geroje birkoje,bet dar kiek uzdirba,kad JOS vaikui patiktum .Nuo 30m visos jau turi vaikus ,arba rumbuota vista -kuri surambejusi ir vaiku negali tureti.</p>
<p>Tai jei vyras, gerai atrodantis,uzdirbantis,su veikiancia birka rinksis studente,,jauna gazele ,, iki 30m . O ne cia aiskinsis, inorus jos ir jos vaiku .</p>
<p>Nu o koks mamyciukas ,kuris nemoka est pasidaryti,issiskalbti,nusipirkti triusiku nauju... tiks ir ta su surambejuia vista ,arba su keliais svetimais vyrais ir vaikais 😁</p>
<p> </p>

Teisingai. O kaip su vyru gyventi, jeigu jie nesutaria su vaiku? Pirmoje vietoje turetu vaikas buti!
Vyras, nepriklausomai nuo isvaizdos, uzdirbamu pinigu, ir su veikianciais, rinksis kas jam patinka, o ne jauna gazele studente. As apie vyrus su sveika saviverte. Politikai, gydytojai, mokslininkai ir t.t. ar jie visi su iki 30m. Studentemis-gazelemis gyvena? Ne. Nes dazniausiai tai protingi, adekvaciai save vertinantys zmones. Jiems nesvarbu "ka zmones pasakys". Ir dabar pvz. kriminalinio pasaulio atstovai, vyrai su zema saviverte iesko jaunos, grazios, nes jiems reikia irodyti, kad as kazko vertas, va ziurekit mane pasirinko tokiaaaa grazuole.
Dabar jaunimas esti nedaro praktiskai, valgo baruose. yra skalbimu masinos, tai skalbtis paciam irgi nebutina 🤣🤣 nemaciau vyro, kuris nesugebetu kazko nusipirkti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 08, 19:04)
clap_1.gif
Papildyta:

mano tete skneras, mama taupi, o aš atvirkščiai, ypač anksčiau labai daug sau leisdavau biggrin.gif
dabar kažkaip man mažai tebereikia, apie daiktus kalbus smile.gif
tai ne visada mes į tėvus panašūs smile.gif

Dar lb priklauso kaip mama elgiasi su mazu vaiku. Gi taupios mamos skirtingos irgi buna. Viena savo vaika lepins, duos viska, nors sau gailes, o kita ir sau ir vaikui neduos. Irgi tas daro nemaza itaka.
Atsakyti

🤣🤣🤣
Nu gal tokio amziuaus kazin ar rastum "nekalta". Bet, isivaizduoji dabar jeigu reiketu vyro ieskoti nekalto? Tragedija. Aciu dievui, kad as neturiu tokiu specifiniu noru 🙄
bet idomuciai ziariai pasiseke.

Aš manau būna, pvz vienuolynuose ar šiaip kokie keistuoliai. Bet tame ir esmė, kad jie skaistus, nes keistuoliai, o ne dėl to, kad kokie super geri ir laukė tų vienintelių.  Nors žinoma gal ir tokių yra. Iš vis pasaulis labai margas.

Atsakyti

Teisingai. O kaip su vyru gyventi, jeigu jie nesutaria su vaiku? Pirmoje vietoje turetu vaikas buti! Vyras, nepriklausomai nuo isvaizdos, uzdirbamu pinigu, ir su veikianciais, rinksis kas jam patinka, o ne jauna gazele studente. As apie vyrus su sveika saviverte. Politikai, gydytojai, mokslininkai ir t.t. ar jie visi su iki 30m. Studentemis-gazelemis gyvena? Ne. Nes dazniausiai tai protingi, adekvaciai save vertinantys zmones. Jiems nesvarbu "ka zmones pasakys". Ir dabar pvz. kriminalinio pasaulio atstovai, vyrai su zema saviverte iesko jaunos, grazios, nes jiems reikia irodyti, kad as kazko vertas, va ziurekit mane pasirinko tokiaaaa grazuole. Dabar jaunimas esti nedaro praktiskai, valgo baruose. yra skalbimu masinos, tai skalbtis paciam irgi nebutina 🤣🤣 nemaciau vyro, kuris nesugebetu kazko nusipirkti. Papildyta: Dar lb priklauso kaip mama elgiasi su mazu vaiku. Gi taupios mamos skirtingos irgi buna. Viena savo vaika lepins, duos viska, nors sau gailes, o kita ir sau ir vaikui neduos. Irgi tas daro nemaza itaka.
Tikrai taip, labai dideli amžiaus skirtumai irgi rodo į žaizdas. Ir retai ilgai veikia.  

Aš žinojau moterį, kuri sau pirkdavo saldainius pvz ir valgydavo pasislėpusi, kad nereiktų vaikams duoti, ne dėl to kad pvz nesveika, ne nes jai mažiau liks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 spalio 2023 - 19:14

clap_1.gif
Papildyta:
mano tete skneras, mama taupi, o aš atvirkščiai, ypač anksčiau labai daug sau leisdavau biggrin.gif
dabar kažkaip man mažai tebereikia, apie daiktus kalbus smile.gif
tai ne visada mes į tėvus panašūs smile.gif
Papildyta:
Ir liks po to vienas, nebus kam ir palaidot smile.gif

Tikrai nebūtinai panašūs, bet vis tiek tėvai mus paveikia vienaip ar kitaip, kaip atreguojam, tokie ir esam.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 08, 20:13)
Politikai, gydytojai, mokslininkai ir t.t. ar jie visi su iki 30m. Studentemis-gazelemis gyvena? Ne.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Psichologė rašo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 08 spalio 2023 - 19:27

clap_1.gif
Papil
Ir liks po to vienas, nebus kam ir palaidot smile.gif

O sakyk ,kai mirsti ,idomu buna tam numireliui kas ji laidos???

Motinos mirsta vienos -uzauginusios 2 ir daigiau vaiku. Nu tie paskui susimusa del turtu ir valstybe palaidoja . Cia reali ne viena istorija .

Buna ,kad uzraso baznyciai ,buna kad slaugei ar seselei .

PX tas zmogus 

Atsakyti

Teisingai. O kaip su vyru gyventi, jeigu jie nesutaria su vaiku? Pirmoje vietoje turetu vaikas buti!
Vyras, nepriklausomai nuo isvaizdos, uzdirbamu pinigu, ir su veikianciais, rinksis kas jam patinka, o ne jauna gazele studente. As apie vyrus su sveika saviverte. Politikai, gydytojai, mokslininkai ir t.t. ar jie visi su iki 30m. Studentemis-gazelemis gyvena? Ne. Nes dazniausiai tai protingi, adekvaciai save vertinantys zmones. Jiems nesvarbu "ka zmones pasakys". Ir dabar pvz. kriminalinio pasaulio atstovai, vyrai su zema saviverte iesko jaunos, grazios, nes jiems reikia irodyti, kad as kazko vertas, va ziurekit mane pasirinko tokiaaaa grazuole.
Dabar jaunimas esti nedaro praktiskai, valgo baruose. yra skalbimu masinos, tai skalbtis paciam irgi nebutina 🤣🤣 nemaciau vyro, kuris nesugebetu kazko nusipirkti.
Papildyta:
Dar lb priklauso kaip mama elgiasi su mazu vaiku. Gi taupios mamos skirtingos irgi buna. Viena savo vaika lepins, duos viska, nors sau gailes, o kita ir sau ir vaikui neduos. Irgi tas daro nemaza itaka.

Yra kurie nori pasirodyt .o yra kuriem isvaizdos ubages netinka ... Cia kazkada buvo laida pas Ruta .Ten realus pamastymai buvo..

Jooo est nedaro,eda pas mamas? 

Nera etalonas visiems -zmona studente gazele . Daznai suauge-subrende zmones susidraugauja dirbdami viename darbe.Juos sieja bendra veikla ,laisvalaikis pomegiai ir t.t

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 10 08, 19:50)

nu jo, nepamenu pvz. Kalėdų, kad nenupirktų to ko norėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 08, 20:29)
O sakyk ,kai mirsti ,idomu buna tam numireliui kas ji laidos???</p><p>Motinos mirsta vienos -uzauginusios 2 ir daigiau vaiku. Nu tie paskui susimusa del turtu ir valstybe palaidoja . Cia reali ne viena istorija .</p><p>Buna ,kad uzraso baznyciai ,buna kad slaugei ar seselei .</p><p>PX tas zmogus </p>

Patikėk. Svarbu jiems. Jie viską mato kas čia vyksta šiame pasaulyje, ypač pirmą laiką po mirties. Neveltui yra minimos visokios neramios vėlės ir pan.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 08, 20:38)
<pp>Yra kurie nori pasirodyt .o yra kuriem isvaizdos ubages netinka ... Cia kazkada buvo laida pas Ruta .Ten realus pamastymai buvo..</p><p>Jooo est nedaro,eda pas mamas? </p><p>Nera etalonas visiems -zmona studente gazele . Daznai suauge-subrende zmones susidraugauja dirbdami viename darbe.Juos sieja bendra veikla ,laisvalaikis pomegiai ir t.t</p>

kiekvienas zmogus grozi suvokia skirtingai. Vienam bus grazuole, kitam-"ubage".
Butent, darbas draugai, hobiai ir t.t. o ne pagal grozi ir amziu renkasi.
Atsakyti

nu jo, nepamenu pvz. Kalėdų, kad nenupirktų to ko norėjau smile.gif
Papildyta:
Patikėk. Svarbu jiems. Jie viską mato kas čia vyksta šiame pasaulyje, ypač pirmą laiką po mirties. Neveltui yra minimos visokios neramios vėlės ir pan.

Tau reiktu padirbti ligoninej ,slauge ar sesele ... ir skyrius turetu buti vezininku .Atsivertu akys apie zmones,nereiktu burt is kavos tirsciu ,begtum i miska 😊

Atsakyti

kiekvienas zmogus grozi suvokia skirtingai. Vienam bus grazuole, kitam-"ubage".
Butent, darbas draugai, hobiai ir t.t. o ne pagal grozi ir amziu renkasi.

Buvo toks is 12kedziu,, > hmmm  ,, kabyla-komu to zena ,,

Skonis ir protas pas visus skirtingas ,tai ka cia gali gincytis ,bet gazele visada bus pirmoj vietoj. 
​Paemus gamta , visur kol jauna(s)  visu- geidziamas skanus objektas 😁 

Atsakyti