</blockquote><p>Jo pamažu, bet vis atrandi tokių dalykų per laiką, kad net nustebau, ant kiek giliau būna viskas nusede, ir jei ten su smulkmenom issisprendi, na kokį daiktą nusipirkti sau ar į kavinę nueit, tai vis tiek aisbergas visas gludi giliau isisakojes. Neseniai supratau kiek gyvenime pasirinkimo prastu padariau, nes tiesiog ta programa rinktis ne kaip geriau man, bet neleisti daug sau. Idomus is tikro tas gyvenimas gyveni ir mokaisi per kancias.</p><p>Mano mama pamažu irgi mokosi, bet sunku, jau lai pradedi vyresne, is tikro jai Airija daug padejo, čia pradėjo uzdirbti normaliai, pamate kaip žmonės laisvai elgiasi gyvena, bet dabar vėl beveik 10m Lietuvoje ir vėl taupo vandeni, elektra ir t.t. na as nesakiau kad reik svaistyti, bet žinai yra ta ribas kai tausoji ir kai jau skregini ir darai nesamones.</p>
Mano mociute gauna gera pensija, atrodo nu kam dar taupyti, gali leisti sau daug ka. Bet va psichika buvo susidurus su skurdu, deficitu.. pasamoneje ji bijo, kad gali ir vel pasikartoti tokia situacija, vel susidurs su alkiu, su skurdu, todel ir taupo, o sau leidzia minimuma, ir nesuka galvos del to. Bet is kitos puses ji kazkiek gali buti ir teisi, neaisku kaip cia viskas pasisuks dabar. Tokie laikai neaiskus. Na niekas praktiskai nepasikeite. Zmones tokie pat kaip ir buvo pries simta metu.
Papildyta:
<p>Num vieni iskrypeliai .. zinok tarp vyru mases ju 50/50.
Nesamones 🤣
Pilna geru vyru.