Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 07, 18:42)
<
</blockquote><p>Jo pamažu, bet vis atrandi tokių dalykų per laiką, kad net nustebau, ant kiek giliau būna viskas nusede, ir jei ten su smulkmenom issisprendi, na kokį daiktą nusipirkti sau ar į kavinę nueit, tai vis tiek aisbergas visas gludi giliau isisakojes. Neseniai supratau kiek gyvenime pasirinkimo prastu padariau, nes tiesiog ta programa rinktis ne kaip geriau man, bet neleisti daug sau. Idomus is tikro tas gyvenimas gyveni ir mokaisi per kancias.</p><p>Mano mama pamažu irgi mokosi, bet sunku, jau lai pradedi vyresne, is tikro jai Airija daug padejo, čia pradėjo uzdirbti normaliai, pamate kaip žmonės laisvai elgiasi gyvena, bet dabar vėl beveik 10m Lietuvoje ir vėl taupo vandeni, elektra ir t.t. na as nesakiau kad reik svaistyti, bet žinai yra ta ribas kai tausoji ir kai jau skregini ir darai nesamones.</p>

Mano mociute gauna gera pensija, atrodo nu kam dar taupyti, gali leisti sau daug ka. Bet va psichika buvo susidurus su skurdu, deficitu.. pasamoneje ji bijo, kad gali ir vel pasikartoti tokia situacija, vel susidurs su alkiu, su skurdu, todel ir taupo, o sau leidzia minimuma, ir nesuka galvos del to. Bet is kitos puses ji kazkiek gali buti ir teisi, neaisku kaip cia viskas pasisuks dabar. Tokie laikai neaiskus. Na niekas praktiskai nepasikeite. Zmones tokie pat kaip ir buvo pries simta metu.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 07, 20:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73107238" data-time="1696682763">
<p>Num vieni iskrypeliai  .. zinok tarp vyru mases ju 50/50.

Nesamones 🤣
Pilna geru vyru.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 07, 20:51)
negyvenk musu gyvenimais.

Personažų režisierė pragydo apie "mūsų gyvenimus" blink.gif

Labai įdomu, labai - tęskite bigsmile.gif

Atsakyti

Mano mociute gauna gera pensija, atrodo nu kam dar taupyti, gali leisti sau daug ka. Bet va psichika buvo susidurus su skurdu, deficitu.. pasamoneje ji bijo, kad gali ir vel pasikartoti tokia situacija, vel susidurs su alkiu, su skurdu, todel ir taupo, o sau leidzia minimuma, ir nesuka galvos del to. Bet is kitos puses ji kazkiek gali buti ir teisi, neaisku kaip cia viskas pasisuks dabar. Tokie laikai neaiskus. Na niekas praktiskai nepasikeite. Zmones tokie pat kaip ir buvo pries simta metu.
Papildyta:
Nesamones 🤣
Pilna geru vyru.

😁saunu ,kad tiek pozityvo

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 10 07, 21:11)

Pilna geru vyru.

Uztai bobu geru nera. MB kokia su trukumais bet geriausia.

Idomu, kai moterys mato vyru geruma su jais negyvendamos ar kaitliodamos... Nekaitaliodamas nezhinosi, o jei kaitalioji tai toks ten ir gerumas jei reikia kaitaliot.
Atsakyti

Num vieni iskrypeliai  .. zinok tarp vyru mases ju 50/50. Gerai kad vyra turi,butum vienisa >pamatytum kiek ir kokiu yra ... ir is veido nelabai ka atspesi

Man nereikia 50 proc vyrų, nei 1proc nereikia, užtenka 1, jei neturėčiau, manau 1 tikrai įmanoma rasti normalų.

O šiaip, manau, visi turim savo čiūdų, bet toks tokį pritraukia. O iš veido ir nereikia spėti reikia pabendrauti pakankamai, kad pažinti žmogų.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 07, 22:49)
Uztai bobu geru nera. MB kokia su trukumais bet geriausia.

Idomu, kai moterys mato vyru geruma su jais negyvendamos ar kaitliodamos... Nekaitaliodamas nezhinosi, o jei kaitalioji tai toks ten ir gerumas jei reikia kaitaliot.

Yra ir "bobu". Saunu, kad geriausia. Va kaitaliodamas ir supratot, kad ne vien blogu moteru yra 😁
As patenkinta santykiais su buvusiu vyru. Esu jam dekinga. Dabar jis sukure seima ir as matau, kad jie tobulai tinka vienas kitam. Tiesiog rado vienas kita. Mes puikiai sutariam. Jis tikrai geras zmogus... O siaip gi yra ir draugu, kaimynu, kolegu ir t.t. matai gi, kad yra tiek moteru geru, tiek vyru. Skyrybos nk apie zmogu nepasako, ar blogas, ar geras esi. Tiek issiskyre, tiek 100m. Vienoje santuokoje gyvenantys gali buti nelaimingi, blogi ir t.t. Nera gerai tas liguistas emocinis prisirisimas prie partnerio ir aukos vaidinimas. Aisku, kad saknys to dazniausiai vaikysteje. Reiketu kazkaip jau pamirsti tas nuoskaudas.

Stebint dabar situacija, akivaizdu, kad zmones baisesni uz gyvunus, todel nera nk baisiau uz kara, kai zmones tampa savimi-be tabu, be kaukiu
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 10 08, 13:41)
Yra ir "bobu". Saunu, kad geriausia. Va kaitaliodamas ir supratot, kad ne vien blogu moteru yra 😁

nesutikau geru moteru. Geru buna tik merginu...

Tai jau dar senesne diskusija uz "duoda - neduoda" apie tai, kad "kaltos" nebuna geros. Viskas senai isdiskutuota
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 08, 14:16)
nesutikau geru moteru. Geru buna tik merginu...

Tai jau dar senesne diskusija uz "duoda - neduoda" apie tai, kad "kaltos" nebuna geros. Viskas senai isdiskutuota

Na tai nereiskia, kad ir kiti nesutiko geru. Buna ir merginu visokiu dabar.
Na taip, kiekvienas zmogus skirtingas ir ju poreikiai skirtingi...
Papildyta:
Va kaip masto kiti vyrai:
"Tadas, 28 metai: „Viskas labai priklauso nuo merginos amžiaus. Jei jai 20 metų, viskas kaip ir normalu. Jei jai 30, tikrai kiltų klausimas, kas su ja negerai. Nesu iš tų, kuris reikalauja sekso per pirmą pasimatymą, man tai jau aukštesnės stadijos santykių etapas, bet tikrai nevesčiau nekaltos merginos. Tai, grubiai sakant, kaip pirkimas katės maiše

Domas, 31 metai: „Kai buvau studentas, nekaltų merginų pasitaikydavo dažnai. Pats su mergina permiegojau tik pirmo kurso pradžioje, tai nėra ko norėti, kad merginos būtų patyrusios. Dabar nekaltos merginos tiesą sakant nenorėčiau - per daug vargo. Viskam yra savas laikas, prarasti nekaltybę taip pat.“

Robertas, 35 metai: „Jaunystėje visi mes buvom vienaip ar kitaip nekalti, dabar, tiesa sakant, nesu sutikęs nekaltos vienmetės. Tikriausiai labai sutrikčiau, jei sužinočiau, kad mano draugė yra vis dar nekalta.“
Kiek zmoniu, tiek ir noru. Visi mes skirtjngi.
Gerai, kad radot sau tinkama mergina, tai svarbiausia.
Kiekvienas vyras isvedzioja savus geros/blogos moters kriterijus...

Atsakyti

As patenkinta santykiais su buvusiu vyru. Esu jam dekinga. Dabar jis sukure seima ir as matau, kad jie tobulai tinka vienas kitam. Tiesiog rado vienas kita. Mes puikiai sutariam. Jis tikrai geras zmogus... O siaip gi yra ir draugu, kaimynu, kolegu ir t.t. matai gi, kad yra tiek moteru geru, tiek vyru. Skyrybos nk apie zmogu nepasako, ar blogas, ar geras esi. Tiek issiskyre, tiek 100m. Vienoje santuokoje gyvenantys gali buti nelaimingi, blogi ir t.t. Nera gerai tas liguistas emocinis prisirisimas prie partnerio ir aukos vaidinimas. Aisku, kad saknys to dazniausiai vaikysteje. Reiketu kazkaip jau pamirsti tas nuoskaudas.

Stebint dabar situacija, akivaizdu, kad zmones baisesni uz gyvunus, todel nera nk baisiau uz kara, kai zmones tampa savimi-be tabu, be kaukiu

Sutinku. 

Atsakyti

Na tai nereiskia, kad ir kiti nesutiko geru. Buna ir merginu visokiu dabar. Na taip, kiekvienas zmogus skirtingas ir ju poreikiai skirtingi... Papildyta: Va kaip masto kiti vyrai: "Tadas, 28 metai: „Viskas labai priklauso nuo merginos amžiaus. Jei jai 20 metų, viskas kaip ir normalu. Jei jai 30, tikrai kiltų klausimas, kas su ja negerai. Nesu iš tų, kuris reikalauja sekso per pirmą pasimatymą, man tai jau aukštesnės stadijos santykių etapas, bet tikrai nevesčiau nekaltos merginos. Tai, grubiai sakant, kaip pirkimas katės maiše Domas, 31 metai: „Kai buvau studentas, nekaltų merginų pasitaikydavo dažnai. Pats su mergina permiegojau tik pirmo kurso pradžioje, tai nėra ko norėti, kad merginos būtų patyrusios. Dabar nekaltos merginos tiesą sakant nenorėčiau - per daug vargo. Viskam yra savas laikas, prarasti nekaltybę taip pat.“ Robertas, 35 metai: „Jaunystėje visi mes buvom vienaip ar kitaip nekalti, dabar, tiesa sakant, nesu sutikęs nekaltos vienmetės. Tikriausiai labai sutrikčiau, jei sužinočiau, kad mano draugė yra vis dar nekalta.“ Kiek zmoniu, tiek ir noru. Visi mes skirtjngi. Gerai, kad radot sau tinkama mergina, tai svarbiausia. Kiekvienas vyras isvedzioja savus geros/blogos moters kriterijus...
Butent viskas priklauso nuo amžiaus kitų aplinkybių. Tikrai man būtų keista nekaltas vyras mano metų. Viskas turi būti laiku 18 skaistus žmogus normalu , 28 + jau keista. Ir ta skaistybė tikrai nieko neįrodo, nei kad su tuo žmogumi sukursi ilgalaikius santykius, nei kad jo charakteris tau patiks, nieko. Visi kažkada buvo skaistus. 

Žinoma marios keičiamų partneriu irgi nelabai geras ženklas, kaip ir skaistybė virš 30, tokie žmonės tikriausiai turi nemažai problemų kuriant ir palaikant santykius. Bet vėl kam ko teikia, kažkam gal būtent tokie patys geriausi bus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 spalio 2023 - 15:14

Jusu isskaiciavimas paremtas kitu zvaigzdunu nuomone ,... amzius,nekaltybe , dar kokie papai kreivi .....  rodos tik tie dalykai groja gyvenimui kartu .Aisku jei pasikrust ir neturint lovos,tai trukdo.  

Siuolaikiniu M,isiu reikalavimai ne tik amziuje ,geroje birkoje,bet dar kiek uzdirba,kad JOS vaikui patiktum .Nuo 30m visos jau turi vaikus ,arba rumbuota vista -kuri surambejusi ir vaiku negali tureti.

Tai jei vyras, gerai atrodantis,uzdirbantis,su veikiancia birka rinksis studente,,jauna gazele ,, iki 30m . O ne cia aiskinsis, inorus jos ir jos vaiku .

Nu o koks mamyciukas ,kuris nemoka est pasidaryti,issiskalbti,nusipirkti triusiku nauju... tiks ir ta su surambejuia vista ,arba su keliais svetimais vyrais ir vaikais 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 08 spalio 2023 - 17:49
QUOTE(uarda @ 2023 10 07, 17:45)
Kazkas "ziauriai" nori mano konsultaciju, komentuodama kiekviena mano posta 🤣🤣🤣
Deja, bet limitas iseikvotas 🤣

clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 07, 18:42)
Mano mociute net i kalbas nesileidzia, sako -as ekonomiska, o tai privalumas 😆 na svarbu jai gerai...</p></div></blockquote><p>Jo pamažu, bet vis atrandi tokių dalykų per laiką, kad net nustebau, ant kiek giliau būna viskas nusede, ir jei ten su smulkmenom issisprendi, na kokį daiktą nusipirkti sau ar į kavinę nueit, tai vis tiek aisbergas visas gludi giliau isisakojes. Neseniai supratau kiek gyvenime pasirinkimo prastu padariau, nes tiesiog ta programa rinktis ne kaip geriau man, bet neleisti daug sau. Idomus is tikro tas gyvenimas gyveni ir mokaisi per kancias.</p><p>Mano mama pamažu irgi mokosi, bet sunku, jau lai pradedi vyresne, is tikro jai Airija daug padejo, čia pradėjo uzdirbti normaliai, pamate kaip žmonės laisvai elgiasi gyvena, bet dabar vėl beveik 10m Lietuvoje ir vėl taupo vandeni, elektra ir t.t. na as nesakiau kad reik svaistyti, bet žinai yra ta ribas kai tausoji ir kai jau skregini ir darai nesamones.</p>

mano tete skneras, mama taupi, o aš atvirkščiai, ypač anksčiau labai daug sau leisdavau biggrin.gif
dabar kažkaip man mažai tebereikia, apie daiktus kalbus smile.gif
tai ne visada mes į tėvus panašūs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 08, 18:47)
<p>Tai jei vyras, gerai atrodantis,uzdirbantis,su veikiancia birka rinksis studente,,jauna gazele ,, iki 30m . O ne cia aiskinsis, inorus jos ir jos vaiku .</p>

Ir liks po to vienas, nebus kam ir palaidot smile.gif
Atsakyti