Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 07, 17:23)
APie orgazma.

Vienas kitame forume aishkino:
"Jus neisivaizduojate koks malonumas kokiam sukai suvaryti peili i pilva"

Jis tarnavo Afganistane

Tu konkretus tinginyd. Ne savo aplinką gražini vienkiemyje, bet per chatus ir visus imanomus forumus triniesi.
As isvis tik mamkose palialiakinu net fb esu retas svecias, nes laiko tam nėra - veikla uzsiemimai, darbas, savanorystė, projektai.
Kokia nuobodybe su tavimi gyventi, as isivqizduoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 10 07, 17:27)
Taip, tikrai taip, stipriai. Nes nepastiki savimi, saviverte zemiau grindjuostes. Na ir cia ne viena karta rase-as ten neeisiu, ta nedarysiu, nes ka zmones pagalvos...
Tikrai sunku, bet yra dabar daug tu budu. Tik noro reik.
Svarbu, kad supranti, kad tai trukumas. O visi charakterio bruozai is vaikystes ir aisku, kad nebus lengva atsikratyti, tai ilgas ir sudetingas darbas.  Bet sakau[SIZE=7], svarbiausia noras butu. Ir tiesiog reikia pastoviai leisti sau kazko daugiau, negu iprastai. Su laiku taps jeigu ir ne norma, tai bent grauzatis taip nekankins.
Mano mociute net i kalbas nesileidzia, sako -as ekonomiska, o tai privalumas 😆 na svarbu jai gerai...

SM psichologės konsultacijos - na joooo unsure.gif
Atsakyti
Kazkas "ziauriai" nori mano konsultaciju, komentuodama kiekviena mano posta 🤣🤣🤣
Deja, bet limitas iseikvotas 🤣
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 10 07, 17:45)
Kazkas "ziauriai" nori mano konsultaciju, komentuodama kiekviena mano posta 🤣🤣🤣
Deja, bet limitas iseikvotas 🤣

Nu, psichologe- sadiste, kurios n-tasis vyras buvo žydas. Ar jau ne?

Noriu tau tik šviesos pašviest....
Atsakyti
Paštininke, aš šiandien visai ne pyzdavojimosi nuotaikoje. Noriu rimtai paklausti. Kodel ateini su negatyviomis kandziojimosi intencijomis? Tu gi ne teletabė, aš žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 spalio 2023 - 16:58
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 07, 17:58)
Paštininke, aš šiandien visai ne pyzdavojimosi nuotaikoje. Noriu rimtai paklausti. Kodel ateini su negatyviomis kandziojimosi intencijomis? Tu gi ne teletabė, aš žinau.

O ko taip dabar: batareika išseko, ar viskas vyksta, kaip seniai sakiau?

O kas vyksta: SM koncentratas - Uarda, Lutukė - va, nu. Juokinga? Graudu.

Tu su jomis?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 07, 18:02)
O ko taip dabar: batareika išseko, ar viskas vyksta, kaip seniai sakiau?

O kas vyksta: SM koncentratas - Uarda, Lutukė - va, nu. Juokinga? Graudu.

Tu su jomis?

Nelabai supratau ka cia sumalei?
Jau turetum senai zinoti,kad mano sprendimas pyzdavotis ar ne yra tik mano sprendimas, jis nepeuklausi nyo jusu.

O toliau ka parasei, tai isvis kazkokie nesuprantqmi tavo minciu vingiai. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 07, 18:08)
Jau turetum senai zinoti,kad mano  sprendimas pyzdavotis ar ne yra tik mano sprendimas, jis nepeuklausi nyo jusu.

Tu gi lygiai tą patį turėtum žinoti - net neįdomu priminti mirksiukas.gif

Gerai, einu klausyt ir analizuot, kas tikrai svarbu.
Atsakyti

Niekada nesigrauziau del nieko, ką leidau sau biggrin.gif

Net nesuprantu to prssmės ' sau leidziu, bet paskui grauziyosi'

Džiaukis. Labai sunku iš tos nemeilės sau, to nuolatinio negaliu išeiti. Atrodo nieko negali sau, neverta,  o kaip kiti, pirma kitiem, paskui sau, tiesiog tai nei logiškai nepaaiškinama viduje kažkokie blokai. Ir kai mama atvažiuoja į svecius pagyvena, labai aiškiai tada matai is kur tai atėjo. 

Atsakyti

APie orgazma.

Vienas kitame forume aishkino:
"Jus neisivaizduojate koks malonumas kokiam sukai suvaryti peili i pilva"

Jis tarnavo Afganistane

Montekristos soul mate 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 10 07, 18:11)
Tu gi lygiai tą patį turėtum žinoti - net neįdomu priminti mirksiukas.gif

Gerai, einu klausyt ir analizuot, kas tikrai svarbu.

Buk truputeli easy tuscioje erdvėje, cia nieko tikro nera, gi pati žinai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 07, 18:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73107281" data-time="1696687982"><div><p>Niekada nesigrauziau del nieko, ką leidau sau vartotojo įkelta nuotrauka

Net nesuprantu to prssmės ' sau leidziu, bet paskui grauziyosi'</p></div></blockquote><p>Džiaukis. Labai sunku iš tos nemeilės sau, to nuolatinio negaliu išeiti. Atrodo nieko negali sau, neverta,  o kaip kiti, pirma kitiem, paskui sau, tiesiog tai nei logiškai nepaaiškinama viduje kažkokie blokai. Ir kai mama atvažiuoja į svecius pagyvena, labai aiškiai tada matai is kur tai atėjo. </p>

Rusiškai skamba geriausiai šitas posakis biggrin.gif

Не для того меня мама родила чтобы я не могла что-то купить себе любимой

biggrin.gif
Atsakyti

Taip, tikrai taip, stipriai. Nes nepastiki savimi, saviverte zemiau grindjuostes. Na ir cia ne viena karta rase-as ten neeisiu, ta nedarysiu, nes ka zmones pagalvos...
Tikrai sunku, bet yra dabar daug tu budu. Tik noro reik.
Svarbu, kad supranti, kad tai trukumas. O visi charakterio bruozai is vaikystes ir aisku, kad nebus lengva atsikratyti, tai ilgas ir sudetingas darbas. Bet sakau, svarbiausia noras butu. Ir tiesiog reikia pastoviai leisti sau kazko daugiau, negu iprastai. Su laiku taps jeigu ir ne norma, tai bent grauzatis taip nekankins.
Mano mociute net i kalbas nesileidzia, sako -as ekonomiska, o tai privalumas 😆 na svarbu jai gerai...

Jo pamažu, bet vis atrandi tokių dalykų per laiką, kad net nustebau, ant kiek giliau būna viskas nusede, ir jei ten su smulkmenom issisprendi, na kokį daiktą nusipirkti sau ar į kavinę nueit, tai vis tiek aisbergas visas gludi giliau isisakojes. Neseniai supratau kiek gyvenime pasirinkimo prastu padariau, nes tiesiog ta programa rinktis ne kaip geriau man, bet neleisti daug sau. Idomus is tikro tas gyvenimas gyveni ir mokaisi per kancias.

Mano mama pamažu irgi mokosi, bet sunku, jau lai pradedi vyresne, is tikro jai Airija daug padejo, čia pradėjo uzdirbti normaliai, pamate kaip žmonės laisvai elgiasi gyvena, bet dabar vėl beveik 10m Lietuvoje ir vėl taupo vandeni, elektra ir t.t. na as nesakiau kad reik svaistyti, bet žinai yra ta ribas kai tausoji ir kai jau skregini ir darai nesamones.

Atsakyti