Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 06, 19:49)
nors 10 isvardink 😂

Ash paprastai
Vyras
moteris
Kastratas be miko
Kastratas be kiaushu
kastratas be visko
Moteris ish veido figuros, bet su miku
Moteris be miko, bet ir be putes
Moteris su dirbtina pute

dar dvi liko

Vyras ish veido, bet be miko su pute
Vyras ish veido, su sukonstruotu miku

Neaishku kas aplamai, net ishgeres nesuprasi.

Jau 11

Papildyta:
Va kaip mociute sukasi

https://www.delfi.lt...emimui-94714467
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 06, 21:25)
Ash paprastai
Vyras
moteris
Kastratas be miko
Kastratas be kiaushu
kastratas be visko
Moteris su dirbtina pute
dar dvi liko
Jau 11

Aha. O kai šunis iškastruoja (amerikanska mada), tai niekas nesako, kad padaugėjo lyčių. Tiesiog kastruotas patinukas, kastruota kalytė... reiškia jokiems veterinoriams, gyvūnų aktyvistams ir savininkams širdžių neskauda. O su žmonėmis jau lyčių pritrūko ir naujas tvirtina. Proto invalidai, kastruotomis smegenimis biggrin.gif

Papildyta:
ta močiutė ar mergytė, koks velnias ji bebūtų, bet baisi kaip visų mūsų gyvenimas kartu sudėjus biggrin.gif
Papildyta:
O pvz. moteriškumą, lytį juk ir krūtinė apsprendžia, neskaitant vyriškų ligų, anomalijų, kai irgi dideli papai. Ir kai kokia Džoli nusipjovė, bijodama ligos ar kas ją ėmė nauju diedu vadinti? biggrin.gif
Džyzuz, kaip lengva teletabiais manipuliuot. Turbūt ir su lacalut dantis valosi bei su Garnier plaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 06, 19:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="73106997" data-time="1696610973"><div><p>nors 10 isvardink 😂</p></div></blockquote><p>Pagal abėcėlę:</p><p></p><ol>
[*]<span style="font-weight:600;">Agender:</span> A person who does not identify themselves with or experience any gender. Agender people are also called null-gender, genderless, gendervoid, or neutral gender.
[*]<span style="font-weight:600;">Abimegender: </span>Associated with being profound, deep, and infinite. The term abimegender may be used alone or in combination with other genders.
[*]<span style="font-weight:600;">Adamas gender: </span>A gender that is indefinable or indomitable. People identifying with this gender refuse to be categorized in any particular gender identity.
[*]<span style="font-weight:600;">Aerogender:</span> Also called evaisgender, this gender identity changes according to one’s surroundings.
[*]<span style="font-weight:600;">Aesthetigender:</span> Also called aesthetgender, it is a type of gender identity derived from aesthetics ir t.t. 72  jau dabar <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.medicinenet.com/what_are_the_72_other_genders/article.htm#:~:text=Besides%20male%20and%20female%2C%20there,profound%2C%20deep%2C%20and%20infinite'>https://www.medicinenet.com/what_are_the_72_other_genders/article.htm#:~:text=Besides%20male%20and%20female%2C%20there,profound%2C%20deep%2C%20and%20infinite</a>
[/list]

Lytis – biologinė sąvoka, apibūdinanti priklausomybę vienai iš dviejų gyvųjų būtybių gimčių: vyriškajai arba moteriškajai. Tai organizmo morfologinių ir fiziologinių savybių visuma, lemianti lytinį dauginimąsi.
o kur tarp tu -pedofilai,zoofilai ,nekrofilai.... masturbatoriai? cia nuokrypiai.ligos invalidumas
Interlytiškumas, interseksualumas, interlytis – asmuo, pasižymintis tiek vyrui, tiek moteriai būdingais lytiniais požymiais, kurie, pasak Jungtinių Tautų vyriausiojo žmogaus teisių komisaro biuro, „neatitinka tipinės binarinės vyro ir moters kūno sampratos“.[1][2] Laikomas reprodukcinės sistemos sutrikimu.[3][4] Neaiškius lytinius požymius turintis individas gali gimti su anatomijos neatitinkančiais lytiniais organais, gonadomis bei lytinių chromosomų kombinacijomis. Lytiškai bręstant pradeda gamintis fiziologijos neatitinkantys lytiniai hormonai. Individų žmonių populiacijose, gimusių su kitokiomis nei įprasta lytinių chromosomų kombinacijomis priskaičiuojama 0,018 %.[5]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 06 spalio 2023 - 20:57
Kas cia toks glušas, kaip ir teletabės, kurios nemoka ideti nuorodų reikiamu formatu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 spalio 2023 - 21:06
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 06, 21:40)
O pvz. moteriškumą, lytį juk ir krūtinė apsprendžia, neskaitant vyriškų ligų, anomalijų, kai irgi dideli papai. Ir kai kokia Džoli nusipjovė, bijodama ligos ar kas ją ėmė nauju diedu vadinti? biggrin.gif

Visuma svarbu, VISUMA, o ne kazhkoks elementas.
Cia kaip su padirbtais pinigais.

Paemus tuoletinio ir ant jo su flamasteriu parashius 20 euru tai dar nebus pinigas.
Bet zhmones tobulina, tobulina, dailina, prideda visokius slaptus zhenklus ir zhiurek gali jau turguj prietemoj kam ikishti, veliau ir shviesoje, o geriausi variantai ir ir banke praeina. Net sako yra tokiu, kur negali atskirti ir ekspertize.
Tai kur cia pinigas o kur poddelka?

I ekspertize musu niekas nevaro, bet isivaizduok, jei diedas gyvena 10 metu su boba ir nezhino, kad ji netikra tai gal ji TIKRA? Nes tinka...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 06, 22:05)
Kas cia toks glušas, kaip ir teletabės, kurios nemoka ideti nuorodų reikiamu formatu?

kas kas arbuzelis nemoka istrinti pasalinio tekso, kai cituoja, nes versijos skiriasi ir sis forumas neprisitaikes pats sunormalizuoti ekranus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 06, 21:25)
Ash paprastai
Vyras
moteris
Kastratas be miko
Kastratas be kiaushu
kastratas be visko
Moteris su dirbtina pute
dar dvi liko

Jau 11
Papildyta:
Va kaip mociute sukasi

tu labai atsilikes is vis, kazko sieji gender su kazkokiu atrodymu ar fiziniu kunu, viskas tera pajautimai ir norai, pasiskaityk apie visas ten 70 lyciu suprasi pvz mirksiukas.gif
evaisgender, this gender identity changes according to one’s surroundings.

tu su svao vyrais, moterim ir kastracijom kaip is viduramziu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 06, 21:51)
Lytis – biologinė sąvoka, apibūdinanti priklausomybę vienai iš dviejų gyvųjų būtybių gimčių: vyriškajai arba moteriškajai. Tai organizmo morfologinių ir fiziologinių savybių visuma, lemianti lytinį dauginimąsi.
o kur tarp tu -pedofilai,zoofilai ,nekrofilai.... masturbatoriai? cia nuokrypiai.ligos invalidumas
Interlytiškumas, interseksualumas, interlytis – asmuo, pasižymintis tiek vyrui, tiek moteriai būdingais lytiniais požymiais, kurie, pasak Jungtinių Tautų vyriausiojo žmogaus teisių komisaro biuro, „neatitinka tipinės binarinės vyro ir moters kūno sampratos“.[1][2] Laikomas reprodukcinės sistemos sutrikimu.[3][4] Neaiškius lytinius požymius turintis individas gali gimti su anatomijos neatitinkančiais lytiniais organais, gonadomis bei lytinių chromosomų kombinacijomis. Lytiškai bręstant pradeda gamintis fiziologijos neatitinkantys lytiniai hormonai. Individų žmonių populiacijose, gimusių su kitokiomis nei įprasta lytinių chromosomų kombinacijomis priskaičiuojama 0,018 %.[5]

tu istrink mano nuorrodas, kai mano posta cituji, nes jos tokiu formatu labai iskraipo ekrana.

O kam man tai rasai nesupratau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 spalio 2023 - 22:34
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 06, 23:35)

tu labai atsilikes is vis, kazko sieji gender su kazkokiu atrodymu ar fiziniu kunu, viskas tera pajautimai ir norai, pasiskaityk apie visas ten 70 lyciu suprasi pvz mirksiukas.gif

Cia gal susije su narkotikais, ten tokiu viziju buna sako, kad net neisivazduosi nepabandzius.

Realiai tai yra kliedesiai, nes lytine identifikacija nustatoma pakankamai sudetingai ir ten nera kam keistis. Nes reikalinga 2-5 metu istorija.
O cia visokie psichiniai kliedesiai pateikiami uzh vertybe ir dar grudami kitiems.

Pabandziau ash ta diskutuoti tarp TS tai galu gale apshauke transfobu. Viskas kaip tarp tikru revoliucionieriu, po revoliucijos pirmiausia patys ishsishaudo, nes nesutaria kurie tikresni
Atsakyti

Cia gal susije su narkotikais, ten tokiu viziju buna sako, kad net neisivazduosi nepabandzius.

Realiai tai yra kliedesiai, nes lytine identifikacija nustatoma pakankamai sudetingai ir ten nera kam keistis. Nes reikalinga 2-5 metu istorija.
O cia visokie psichiniai kliedesiai pateikiami uzh vertybe ir dar grudami kitiems.

Pabandziau ash ta diskutuoti tarp TS tai galu gale apshauke transfobu. Viskas kaip tarp tikru revoliucionieriu, po revoliucijos pirmiausia patys ishsishaudo, nes nesutaria kurie tikresni

O tu pats radai savo lyti ,is tu 72? 

Man patiko amerikoj ,kai vienas nuvaziaves niekaip negalejo rasti darbo tinkamo .Tai nuejo dirbti psichologu,pasirodo ten durnumo formu yra daug  ir tokiu kaip anoniminiu alchogoliku klubu -ir daug. Nu tai jis atrado savo nisa ,gydo nuo kazkokios formos 😁 

kas kas arbuzelis nemoka istrinti pasalinio tekso, kai cituoja, nes versijos skiriasi ir sis forumas neprisitaikes pats sunormalizuoti ekranus.
Papildyta:

tu su svao vyrais, moterim ir kastracijom kaip is viduramziu lotuliukas.gif

Papildyta:
tu istrink mano nuorrodas, kai mano posta cituji, nes jos tokiu formatu labai iskraipo ekrana.

O kam man tai rasai nesupratau?

Ne nu OK .tau kai patinka -visus durniais vadina . Ar cia sexualine itampa -isitempe ?

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 07, 10:15)
O tu pats radai savo lyti ,is tu 72?

Ish 2 man jau pakanka pasirinkimo problemu.

Tai kad zhmones pikti. Jei sakysim vyras, tai visokie prikaishtai kad tikri vyrai tokie anokie, ash neisipaishau.
Jei moteris tai vel netikra. Kam man tie titulai nereikalingi?
Vadinkit kaip norit, man px.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 07, 10:33)

Tai kad zhmones pikti. Jei sakysim vyras, tai visokie prikaishtai kad tikri vyrai tokie anokie, ash neisipaishau.

nu va, papykai smile.gif
Atsakyti

Ne nu ... man px kuom zmogus nori buti ,cia jo pasirinkimas. Bet lytis buna mot ir vyriska o jau paskui atsiranda baimes,norai .pvz gimsta vaikas ir iskart transvestitas ???? cia gal ta pati visuomene ir padaro ji transvestitu ????

Buvo toks filmas ,senais laikais ,kai muzikantemis persirenge vyrai 😂  komedija ,visiem patiko.Valties kapitonas net isimylejo viena😂 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 07 spalio 2023 - 10:39

Ne nu OK .tau kai patinka -visus durniais vadina . Ar cia sexualine itampa -isitempe ?

Nieko nesupratau, ką čia parašei.

Atsakyti