QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 06, 22:05)
Kas cia toks glušas, kaip ir teletabės, kurios nemoka ideti nuorodų reikiamu formatu?
kas kas arbuzelis nemoka istrinti pasalinio tekso, kai cituoja, nes versijos skiriasi ir sis forumas neprisitaikes pats sunormalizuoti ekranus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 06, 21:25)
Ash paprastai
Vyras
moteris
Kastratas be miko
Kastratas be kiaushu
kastratas be visko
Moteris ish veido figuros, bet su miku
Moteris be miko, bet ir be putes
Moteris su dirbtina pute
dar dvi liko
Vyras ish veido, bet be miko su pute
Vyras ish veido, su sukonstruotu miku
Neaishku kas aplamai, net ishgeres nesuprasi.
Jau 11
Papildyta:
Va kaip mociute sukasi
tu labai atsilikes is vis, kazko sieji gender su kazkokiu atrodymu ar fiziniu kunu, viskas tera pajautimai ir norai, pasiskaityk apie visas ten 70 lyciu suprasi pvz
evaisgender, this gender identity changes according to ones surroundings.
tu su svao vyrais, moterim ir kastracijom kaip is viduramziu
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 06, 21:51)
Lytis biologinė sąvoka, apibūdinanti priklausomybę vienai iš dviejų gyvųjų būtybių gimčių: vyriškajai arba moteriškajai. Tai organizmo morfologinių ir fiziologinių savybių visuma, lemianti lytinį dauginimąsi.
o kur tarp tu -pedofilai,zoofilai ,nekrofilai.... masturbatoriai? cia nuokrypiai.ligos invalidumas
Interlytiškumas, interseksualumas, interlytis asmuo, pasižymintis tiek vyrui, tiek moteriai būdingais lytiniais požymiais, kurie, pasak Jungtinių Tautų vyriausiojo žmogaus teisių komisaro biuro, neatitinka tipinės binarinės vyro ir moters kūno sampratos.[1][2] Laikomas reprodukcinės sistemos sutrikimu.[3][4] Neaiškius lytinius požymius turintis individas gali gimti su anatomijos neatitinkančiais lytiniais organais, gonadomis bei lytinių chromosomų kombinacijomis. Lytiškai bręstant pradeda gamintis fiziologijos neatitinkantys lytiniai hormonai. Individų žmonių populiacijose, gimusių su kitokiomis nei įprasta lytinių chromosomų kombinacijomis priskaičiuojama 0,018 %.[5]
tu istrink mano nuorrodas, kai mano posta cituji, nes jos tokiu formatu labai iskraipo ekrana.
O kam man tai rasai nesupratau?