Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Ašaka @ 2023 10 05, 15:29)
Vargu, ar dviejų nepilnamečių lytinį santykiavimą galima įvardinti kaip pedofiliją. Ir manau, kad kalbėdamas apie tai, kad tinkamas lytinis švietimas šiuo atveju galėjo padėti išvengti problemos, Dulkys turėjo galvoje ne tik mergaitę, bet ir berniuką.

aaa, tai užsimautų plėvelę ir viskas ok, kriminalo nėra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 05, 13:37)
Tai kad vaiku neturi,jie tau nepatinka ,ir ju nezadi uzsiveist-tai ko gali rupet ten kas ka daro .</p>

Tu isvis sedi ne Lietuvoj ir taip rupi kas cia ivyks. ir kaip anais laikais sutvarkydavo visokius iskrypelius ,pakardavo,primusdavo ,akmenimis apmetydavo?</p>
<p>O tie iskrypeliai ,gal isbande visokias formas-ir pasiulys geriausia😂 forma </p>

JI gyvena visuomeneje, kurioje propaguojamas lytinis istvirkimas, manau tai visiem turetu rupeti.

Tai Lietuva ne iskirtine su tokiu kisimu iskrypimu, gi visas pasaulis i tai pasineses.
anais laikais i psichuskes ar kalejimus uzdarydavo, tai bent nesidemonstuodavo savo iskrypimu ir vaikam nekisdavo.

tu sakai tu zinai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 05, 14:34)
nu tai vienas dalykas, kai psichai tarkime tavo paprasti kaimynai, o visai kitas dalykas, kai ministerijoje. Ir jei vieną kartą tavęs tai neliečia (tarkime nėra vaikų ir dzin vaikų įstatymai), tai kitą kartą tai palies, nes durniai tokie kažką nuspręs dėl senelių pavyzdžiui

butent i darbo ir veiksmu, vertybiu visuma reik ziureti.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2023 10 05, 15:29)
Vargu, ar dviejų nepilnamečių lytinį santykiavimą galima įvardinti kaip pedofiliją. Ir manau, kad kalbėdamas apie tai, kad tinkamas lytinis švietimas šiuo atveju galėjo padėti išvengti problemos, Dulkys turėjo galvoje ne tik mergaitę, bet ir berniuką.

Koks siuo atveju turetu buti tinkamas anot taves? ka tie vaikai turejo isgirsti ir ko nera isgirde?konkreciau galima?

as tai 11 m dar beveik su lelem zaidziau ir net nezinojau kas yra seksas, ir kaip jis atliekamas, kaip kazin tie vaikai suzinojo, ka?
Atsakyti

Baisu, ta istorija su vienuolikmete. Berods 6eima buvo soc tarnybos akiraty, matyt, stokojo įgūdžių, kur jau ten vaikui aiškins, kas kaip... 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 05, 15:45)
<p>Baisu, ta istorija su vienuolikmete. Berods 6eima buvo soc tarnybos akiraty, matyt, stokojo įgūdžių, kur jau ten vaikui aiškins, kas kaip... </p><p></p>

itariu imaginery seima biggrin.gif nes apie ta akirati tai taip ta darbuotoja suvele , kad nieko nejo suprasti ar jie tik dabar paslaugas teikia psichologines ar teike ir anksciau.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 05, 15:40)
aaa, tai užsimautų plėvelę ir viskas ok, kriminalo nėra? biggrin.gif

As irgi nesuprantu, ka jie turi omeny, ka 11 meciai apart to, kad seksas suaugusiuju reikalas dar turi zinoti?
kam del pavieniu neaiskiu atveju, kuriais dar labai abejoju ar is vis buvo, reikai visiem vaikam atimti vaikyste ir kisti ta seksa nuo pradiniu klasiu? doh.gif

kita sklausimas , kodel mergaites taip anksti pradejo bresti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 spalio 2023 - 14:51

va ir būtina šviesti vaikus, kas yra sexas, kaip iš tikrųjų vaikai atsiranda, kad nebūtų kaip šitai mergaitei. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 05, 15:50)
<p>va ir būtina šviesti vaikus, kas yra sexas, kaip iš tikrųjų vaikai atsiranda, kad nebūtų kaip šitai mergaitei. </p>

rimtai? vaikai zino kas yra seksas, jei juo uzsiima nemanai? potrakio juom uzsiimti tikrai tokio amziaus dar nebuna. Jei cia neisgalvota istorija, kuom labai abejoju, tai kaip minimum labai didele isimtis, tikrai 11 seksu neuziimineja masiskai, juo labiau dar retai kuri is vis subnrendus 11 metu.

manai reikia apie genderima, gejus ir lezbietes pasakoti pradinukam? dabar su ta istorija prastumti visa ta slamsta?

galu gale, kad papasakoti, kas yra seksas ir kaip pradedamas zmogus, uztenka 1 pamokos, kam visas kursas? ir ar tai nera tevu atsakomybe vaiku auklejimas, tau koks skirtumas, kaip vaikus aukles kiti? savus susiziurek, saviem pasipasakok ir uzteks. mirksiukas.gif

ir siaip kuo daugiau va tokiu fraziu kaip si tavo, tuo man atrodo labiau, kad si sitorija issigalvota, butent kad prakisti sia programa, kuriai taip priesinasi diduma normaliu tevu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 spalio 2023 - 14:56
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 05, 15:50)
kita sklausimas , kodel mergaites taip anksti pradejo bresti?

na čia manau genetiškai labiau būna, aš jau 12,5 metų turėjau menesines ir kažkokius tai papukus, mano mama irgi anksti, panašiai, o įstojus į bakalaurą buvau labai nustebusi, kai mano akyse brendo kursiokė. Įstojo tai tokia berniukas visiškas buvo, kūdutė, lentutė, o pirmam kurse tik žiūrim papai brač auga, šikna apvalėja biggrin.gif nors įtariu, kad sekso ji jau bandžiusi buvo, turėjo jau nuo mokyklos bachūrą.
tai tokius vaikus kaip aš, bręstančius anksčiau reikia žiauriai saugoti, nes diedai šniūrais iš paskos bėga unsure.gif bet jei juos kartu ir primokysi kaip gerai saugotis, tai nusivalkiojimas gali būti garantuotas unsure.gif mūsų mieste mano vaikystėje buvo viena kur.. nuo 12 metų su armiaškom visokiais unsure.gif tikrai tai yra žiauru ir buvo taip visais laikais, tik tiek, kad pavieniai atvejai
Atsakyti

Kai paauglė žinos, kaip vyksta sexas ir kuo tai gali baigtis-ji gerai pagalvos. Čia, neabejoju, vaikas nesuvokė, kas vyksta. Šešiolikmetis būsimas tėvelis, be abejo, jau žinojo, ko siekia. Bet, matyt, žinių irgi neužteko. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 05, 16:16)
<p>Kai paauglė žinos, kaip vyksta sexas ir kuo tai gali baigtis-ji gerai pagalvos. Čia, neabejoju, vaikas nesuvokė, kas vyksta. Šešiolikmetis būsimas tėvelis, be abejo, jau žinojo, ko siekia. Bet, matyt, žinių irgi neužteko. </p><p></p>

Reikejo taip auklet kaip exe auklejo:
1. Tau labai skaudes, gali netekti samones is skausmo.
2. Gali nukraujuoti per pirma karta ir numirti.
3. Tevas suzhinojes tur but tave uzhmush, ar geriausiu atveju ishvarys ish namu.
Atsakyti

Na, čia jau kiekvienas renkasi pagal savo mentalitetą. Vieni užsimerkia prieš problemą, kiti ją išnagrinėja ir randa išeitis, treti gąsdina ir tt.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 05, 16:07)
na čia manau genetiškai labiau būna, aš jau 12,5 metų turėjau menesines ir kažkokius tai papukus, mano mama irgi anksti, panašiai, o įstojus į bakalaurą buvau labai nustebusi, kai mano akyse brendo kursiokė. Įstojo tai tokia berniukas visiškas buvo, kūdutė, lentutė, o pirmam kurse tik žiūrim papai brač auga, šikna apvalėja biggrin.gif nors įtariu, kad sekso ji jau bandžiusi buvo, turėjo jau nuo mokyklos bachūrą.
tai tokius vaikus kaip aš, bręstančius anksčiau reikia žiauriai saugoti, nes diedai šniūrais iš paskos bėga unsure.gif bet jei juos kartu ir primokysi kaip gerai saugotis, tai nusivalkiojimas gali būti garantuotas unsure.gif mūsų mieste mano vaikystėje buvo viena kur.. nuo 12 metų su armiaškom visokiais unsure.gif tikrai tai yra žiauru ir buvo taip visais laikais, tik tiek, kad pavieniai atvejai

tai butent seniau budavo 12, 13, bet ne 10, is mano draugiu visos panasiai tame tarpe pradejom. O dabar vis dazniau girdziu 10m jau prasideda, tikrai tai nera labai normalu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 05, 16:23)
Reikejo taip auklet kaip exe auklejo:
1. Tau labai skaudes, gali netekti samones is skausmo.
2. Gali nukraujuoti per pirma karta ir numirti.
3. Tevas suzhinojes tur but tave uzhmush, ar geriausiu atveju ishvarys ish namu.

Tave traukia probleminės šeimos biggrin.gif
Bet matai kas po to būna? Ji pamačiusi kad visai neskauda, o sąmonės "netenkama" nebent tik iš malonumo, kaip spruko nuo tavęs...
Atsakyti