Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Na ką aš sakiau, pedofilų aukos pasirodo turi būti apsišvietusios. Kažkokie iškrypėliai valdžioje. Čia problema jam kame, kad pastojo? Jis nesuvokia, kas tokio amžiaus iš vis niekas paliesti vaiko negalėjo? 

A. Dulkys: besilaukiančios 11-metės atvejis rodo, kad moksleiviams trūksta žinių apie lytiškumą

Skaitykite plačiau JP.lt:

https://jp.lt/smsm-a...jl7OLnC4VN-cfVM

Tave tvirkino kai maza buvai ? labai jau rupi ta tema ... 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 05, 11:47)
Tave tvirkino kai maza buvai ? labai jau rupi ta tema ... 

ne mane niekas netvirkino, nelabai buvo kaip tais laikais, ka dvaikus tvirkint, greit visokius iskyrpelius sutvakrydavo.
O tema zinoma rupi , kai vaikus augini, kas per durnos pastabos.
Kai visokie iskrypeliai kisa vaikam savo iskrypusio gyvenimo vizija, kaip gali nerupeti?
Papildyta:
Man is vis atrodo kad sia istorija isgalvojo, kad prastumti savo iskrypusia programa vaikam i mokyklas.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 05, 11:47)
Tave tvirkino kai maza buvai ? labai jau rupi ta tema ... </p>

tu nesupranti, kad aptarinėjama ministerija, ministro požiūris visų pirma? o ką jau jie aptarinėja, kokias temas kiša, mes neatsakome už tai
Atsakyti

ne mane niekas netvirkino, nelabai buvo kaip tais laikais, ka dvaikus tvirkint, greit visokius iskyrpelius sutvakrydavo. O tema zinoma rupi , kai vaikus augini, kas per durnos pastabos. Kai visokie iskrypeliai kisa vaikam savo iskrypusio gyvenimo vizija, kaip gali nerupeti? Papildyta: Man is vis atrodo kad sia istorija isgalvojo, kad prastumti savo iskrypusia programa vaikam i mokyklas.
Gera ta programa. Daug ten joje visko įeina ir tik maža dalis apie seksuslines mažumas. Eilinis muilo burbulas ir tiek, o jaunų mergaičių pastoja kasmet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 spalio 2023 - 12:23

tu nesupranti, kad aptarinėjama ministerija, ministro požiūris visų pirma? o ką jau jie aptarinėja, kokias temas kiša, mes neatsakome už tai

Tai kad vaiku neturi,jie tau nepatinka ,ir ju nezadi uzsiveist-tai ko gali rupet ten kas ka daro .

ne mane niekas netvirkino, nelabai buvo kaip tais laikais, ka dvaikus tvirkint, greit visokius iskyrpelius sutvakrydavo.
O tema zinoma rupi , kai vaikus augini, kas per durnos pastabos.
Kai visokie iskrypeliai kisa vaikam savo iskrypusio gyvenimo vizija, kaip gali nerupeti?
Papildyta:
Man is vis atrodo kad sia istorija isgalvojo, kad prastumti savo iskrypusia programa vaikam i mokyklas.

Tu isvis sedi ne Lietuvoj ir taip rupi kas cia ivyks. ir kaip anais laikais sutvarkydavo visokius iskrypelius ,pakardavo,primusdavo ,akmenimis apmetydavo?

O tie iskrypeliai ,gal isbande visokias formas-ir pasiulys geriausia😂 forma 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 05 spalio 2023 - 12:39

Kadangi maciau nemazai ,,vienisu,, mamu -tai ju auginami ir auklejami vaikai yra tokie -kaip juos aukleja mamos.Jei vaikai -mato, kaip ju mamos krusas ,tampos ir t.t tai vaikai ir ta pati daro .O jei pastoja 11m .mergaite -tai neprieziura mamos .Anksciau ju budavo ir dabar ju yra ,nieko naujo neatrado. Mokykloje kazko ismoksta ,bet buna ,,tarpai,, tarp mokyklos ir namu .Kuriuose visokie klystkeliai laukia. pvz narkotikai  .... namuose, turbut neduoda niekas vaikam nark.tiku

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 05 spalio 2023 - 12:52
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 05, 13:37)
<p>Tai kad vaiku neturi,jie tau nepatinka ,ir ju nezadi uzsiveist-tai ko gali rupet ten kas ka daro .</p>
<p> </p>

Iš kelinto karto tau daeina? Aptarinėjamas ministerijos, ministro durnumas, koks jau skirtumas kokia tema jie pasisako? vaikų, senelių, gyvūnėlių ar pan., svarbu jų požiūris į bet kokią problemą, o kai požiūris durnas, tai ir aptarinėjamas
Atsakyti

Iš kelinto karto tau daeina? Aptarinėjamas ministerijos, ministro durnumas, koks jau skirtumas kokia tema jie pasisako? vaikų, senelių, gyvūnėlių ar pan., svarbu jų požiūris į bet kokią problemą, o kai požiūris durnas, tai ir aptarinėjamas

Man daeina kartais is trecio pabandymo😁 o jei per pirma pasimatyma atsiduodavo -tai irasydavau kaip didziuli laimejima😂😂😂

Jei apie ta durnuma ,tai juk ne jis vienas yra ... Juk pati minejai ,kad sostineje teikiamos psichologu paslaugos net parke ar kur ten..

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 05, 14:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73106595" data-time="1696503182"><div><p>Iš kelinto karto tau daeina? Aptarinėjamas ministerijos,<strong> ministro durnumas,</strong> koks jau skirtumas kokia tema jie pasisako? vaikų, senelių, gyvūnėlių ar pan., svarbu jų požiūris į bet kokią problemą, o kai požiūris durnas, tai ir aptarinėjamas</p></div></blockquote><p>Man daeina kartais is trecio pabandymo😁 o jei per pirma pasimatyma atsiduodavo -tai irasydavau kaip didziuli laimejima😂😂😂</p><p>Jei apie ta durnuma ,tai juk ne jis vienas yra ... Juk pati minejai ,kad sostineje teikiamos psichologu paslaugos net parke ar kur ten..</p>

nu tai vienas dalykas, kai psichai tarkime tavo paprasti kaimynai, o visai kitas dalykas, kai ministerijoje. Ir jei vieną kartą tavęs tai neliečia (tarkime nėra vaikų ir dzin vaikų įstatymai), tai kitą kartą tai palies, nes durniai tokie kažką nuspręs dėl senelių pavyzdžiui
Atsakyti

nu tai vienas dalykas, kai psichai tarkime tavo paprasti kaimynai, o visai kitas dalykas, kai ministerijoje. Ir jei vieną kartą tavęs tai neliečia (tarkime nėra vaikų ir dzin vaikų įstatymai), tai kitą kartą tai palies, nes durniai tokie kažką nuspręs dėl senelių pavyzdžiui

Mane paliete per kitur... ir ten yra gauja durniu kurie tai palaike ,palaiko. Ir ka as galiu padaryt ,jei nesu pvz pirmininku valdancios daugumos seime .Galiu rekt, kad tie anie durni,kol pati uzdarys i vasaros gatveje esanti stacionara . 

Sostine labai nutolo nuo provincijos ,ir nepatinka tie istatymai kuriuos priima jie .Bet mazuma protaujanciu nieko negali padaryti ,niekas ju neklauso

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 04, 22:34)
<p>Na ką aš sakiau, pedofilų aukos pasirodo turi būti apsišvietusios. Kažkokie iškrypėliai valdžioje. Čia problema jam kame, kad pastojo? Jis nesuvokia, kas tokio amžiaus iš vis niekas paliesti vaiko negalėjo? </p><p></p><p>A. Dulkys: besilaukiančios 11-metės atvejis rodo, kad moksleiviams trūksta žinių apie lytiškumą</p><p></p><p>Skaitykite plačiau JP.lt:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://jp.lt/smsm-atstove-11-metes-nestumas-parode-kad-gyvenimo-igudziu-programa-labai-reikalinga1/?feed_id=46135&_unique_id=651d460ddd43e&fbclid=IwAR1ONzW4Hl2ifJnqUHbsuF5dDVDzKDIM63bnx23hYMS4jl7OLnC4VN-cfVM'>https://jp.lt/smsm-atstove-11-metes-nestumas-parode-kad-gyvenimo-igudziu-programa-labai-reikalinga1/?feed_id=46135&_unique_id=651d460ddd43e&fbclid=IwAR1ONzW4Hl2ifJnqUHbsuF5dDVDzKDIM63bnx23hYMS4jl7OLnC4VN-cfVM</a></p>

Vargu, ar dviejų nepilnamečių lytinį santykiavimą galima įvardinti kaip pedofiliją. Ir manau, kad kalbėdamas apie tai, kad tinkamas lytinis švietimas šiuo atveju galėjo padėti išvengti problemos, Dulkys turėjo galvoje ne tik mergaitę, bet ir berniuką.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 05, 13:21)
Gera ta programa. Daug ten joje visko įeina ir tik maža dalis apie seksuslines mažumas. Eilinis muilo burbulas ir tiek, o jaunų mergaičių pastoja kasmet.

ta maza bloga dalis ir yra blogis, lgbt jau atgyvena siais laikais , genderizmas ant bangos. nemanau, kad vaikam reikia pasakoti apie lyciu pasirinkima. As nemanau, kad ta progrma kazkoks baubas, nes vaikai internete tikria ne to dar prisiziuri. Bet tas kisimas per gerkle tokiu programu atgrasus. Ji paprasciausiai niekam nereikalinga toje mokykloje, etika, tikyba, visoskios seks education ir panasios nesamone si vis neturetu buti mokykloje, Turietu supazindinti su esanciom religijom pasaulyje, filosofijom ir viskas.

Nu jau kas met 11 metes pastoja? rimtai? blink.gif kazko niekad nesu girdejusi is vis gyvenime kad tokia jauna butu pastojusi, ir sutapk man su tuo, kai riekia prakisti ta programele, uz kuria kazkam pinigeliai nubyres i kisenes. kazko kuo daugiau to lytinio sveitimo per visus galus tuo daugiau jaunesniu vaiku pradedanciu per anksti seksualini gyvenima.
Atsakyti