QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 28, 14:02)
Gerai, kad jau po truputi, po truputi galima tai šen, tai ten ar tai isgirsti, ar tai perskaityti, kad saves nepriemimas yra psichinis sutrikimas.
Papildyta:
Man tenka daug tokiu matyti...iki tokio lygio peisivaro botokso I veidą, kad porą kartų teko net baisiai issigqsti, staigiai atsisukus I tokia moteri.
Bet man keisciausias tokiu moteru...nors jau zinau ir kelis vyrus is artimesnio pazystamu rato...elgesys. Kai nusigasti pažvelges I zmogu, tikrai nusigasti, tai veido israiska ir rodo ta išgastı sumaišytą su pasišlykštėjimu. Bet visos botoksines netnesumirksejo, neatsimenu, kad jos butu sureagave I mano isgasti. Net blqkstienomis nemirktelejo, atrodė, kad jos tik ir laukia tokios reakc8jos.
tokiu botoksiniu aplinkoje nelabai matau. bet teko sutikti viena pazystama, kuri prisilipino tas balkstienas gana ilgas, ir taip stovejau ir snekejau ir tik sau sakiau, nu tik nepradek juoktis, nes tikrai ziauriai juokinga atrode, tokios ilgos prilipintos tik klapsi su tom blakstinomant, tiek neproporcingai nenaturaliai ir neskoningai ir be jokio makiazo tik tos balkstinos kaip karvutes klapsi , tokia buk aviedo israiska is kart gaunasi kai leles ar tu blondiniu is anekdotu ir dar ta moteris tokia keista, eina namas
nieko nesakau pasidaryk kazka, jei nori, bet kad nebutu zymu, kad darei, kad atrodytu graziau, o ne juokingai, kaip su tom pripustom anciuku lupom ar su tom perdetom balkstienom.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 09 28, 13:36)
Nei zhalingos nei ka?
Kazhkas nusipjove daikta, tai cia jau pasaulio pabaiga?
Pasidare pute, kas cia per tragedija.
Geriau zhiurekit botoksa varosi, papus didina, plastines operaicijas... Va cia tai nesamone, bet tegu darosi, negi gaila
tu rimtai nezinai repordukciniu organu reiksmes zmogaus sveikatais? Buna isjauna gimda, kiausides , jei liga kokia ir kitaip zmogus mirtu, bet tai atsiliepia sveikatai. Isimti sveikus organus zmogui, padaryti ji neigalu toje srityje, yra nusikaltimas, mano akim.
tai gal apsisviesk, bent minimalu zinojima turesi.
papu didinimo operacija maziau kenkia nei sterilizacija, nes tik yra salutiniai galimi nuo pacios operacijos ir paskui gali komplikacijos kilti del pvz implanu, bet nebutinai, o kunui nelabai turi daug itakos, nei kokie hormonai nustoja gamintis, nei ka.