Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

biggrin.gifAs savivaldybeje dirbu , mano vyras boss biggrin.gif, Kaip mes cargstam emigracijoje biggrin.gif, o Lietuvoje irgi vargom nes turejom savo bizni biggrin.gif
Ir niekada negrystam atostogquti I Lietuvą, nes pasaulis turi tokiu vietu, kurias galima pamatyti, kad tau ir nesisapnavo.

Aš rimtai nežinau iš kur jos tokios keistus pvz traukia, tikiu, kad tokių yra, bet sutikti neteko. Normaliai tikrai dauguma gyvena.

Atsakyti

Ir kas tada bus, kai nuspresiu? Ka tada darysi? Burbanti, tu tiek apie mane bjaurumu esi parasiusi, ir tokiu kur jei pataikytum, galetum zmogu labai izeisti. As jau nezinau ar dar yra kur vaziuoti su pykciu. :)

O del tos emigracijos ir nebe-emigracijos, tai jus bandote kazkaip mauti ant tokio eilinio, jums suvokiamo kurpalio - isvaziuoji nes begi, keiti darba, nes ismete, o jei grizti, tai vaziavai uzsidirbti pinigu. Na mano visai kita istorija yra, nei tokiu emigrantu kuriu gyvenimo scenariju jus man bandote klijuoti. Del to ir nesigauna. Ir prota labai jaukia tada jums. Viskas cia ok, stos gyvenimaa sioje temoje i senas vezes, nepergyvenkit. :D

Va šitai išaiškink montekristai, paštininkei jos tik taip emigracija suvokia  :D​ 

Atsakyti
As tai nelabai supratau kada as cia buvau apvarius is Šviesos. Ji turbut vienintele is teletabiu maziausiai pliekta mano pletne biggrin.gif
Bet, jei ji pasikabins ant savo kamaradziu kabliuko ir ateis cia lodintisi, kaip kad dare paskutines 2 dienas, rasydama kazkokias fantazijas, tada as jau cia nekalta, manes tada tegul net nebando kaltinti, nes elgsiyosi kaip su pastinimke ar montekrista
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2023 - 11:22

Forumas geras tuo, kad užpildo visą nelaimingųjų laiką-taip ir stumia metų metus, gal ir namie ramiau, čia išsitriedžia ir tomis akimirkomis, kai pamato savo vyrus, jau ramios būna. Savotiška psichoterapija joms, matyt.

Na matyt tau taip yra, jei taip sakai, tikrai nesiginčysiu, kiekvienam savo. Gal būt dėl to atitinkamos ir žinutės tavo. Vien tiredalai, jokios logikos ar argumentų.

Atsakyti

OMG, normali politkos tema biggrin.gif

- Man nepatinka Gabrielius politikoje...
- Ė kas tu tokia, vaike išlindusi, koks tavo išsilavinimas, ką dirbi, kokios tavo pajamos, kad tu drįsti Gabriuką kritikuoti.

biggrin.gifbiggrin.gif

Tiksliai :D dar plius tau kremlius moka, jei turi kita nuomonę nei vakfžia  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 27, 12:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73104613" data-time="1695802316"><div><p>Forumas geras tuo, kad užpildo visą nelaimingųjų laiką-taip ir stumia metų metus, gal ir namie ramiau, čia išsitriedžia ir tomis akimirkomis, kai pamato savo vyrus, jau ramios būna. Savotiška psichoterapija joms, matyt.</p></div></blockquote><p>Na matyt tau taip yra, jei taip sakai, tikrai nesiginčysiu, kiekvienam savo. Gal būt dėl to atitinkamos ir žinutės tavo. Vien tiredalai, jokios logikos ar argumentų.</p>

Ji niekada nedraugavo su logika. Nei dabar, nei pries 15 metų.
Atsakyti

Ji niekada nedraugavo su logika. Nei dabar, nei pries 15 metų.

Būtent verkia pačios tos, kurios visas temas ir sudirbo savo trienalės, nesugebėdamos diskutuoti. Pametei kas nepatiko nuomonė jei ir pradėjo savo šudus pilti, iškraipinėti,  verkia dabar nubėgusios į kitas temas, ten nėr ant ko varyti tai atvaro čia nusilengbinti. Ir įsivaizduoja, kad kam rūpėtų.

Atsakyti

jau kam apie ligotas smegenis kalbėt, o tau tai tikrai patylėt. Savom rūpinkis.

Tu bent išsimiegok gal mažiau vaidensis. 

Atsakyti

dirbo, tikrai dirbo, bet matyt kaip kokia pagalbinukė ir tiek
atliko kokį vieną sraigtelį visame mechanizme ir po to išmetė kap musę iš barščių, taip juk būna su visokiais start upais. Vieną dieną gali turėti viską, didelę algą, pagarbą, o kitą dieną štiš smile.gif
Papildyta:
o kas Pugačiovai? aš jos neseku, bet mačiau porą kargtų, tai nusistebėjau kaip taip gražiai atrodo. Būtent jai pavyko mano nuomone. Ypač ant sukūdusio žmogaus turėtų visi operacijų baisumai matytis, o pas ją atvirkščiai. Madona tai jo, baisuma
Papildyta:
koks skirtumas jei tu asmeniškai to praktiškai nedarai, jei tu sutapusi su tomis, kurios tą daro? esi išsilavins žmogus, mačiusi pasaulio, o net nežinai paprastos lietuviškos patarlės? su kuo sutapsi, tuo tapsi? tu nors ir pati kažko neparašai, bet kartu su piktybinėmis teletabėmis, kurios taršo kitų šeimas, kvestionuoja kitų išsilavinimus, reikalauja kažkokių įrodymų apie diplomus, darbo vietas, užsimiršdamos, kad sėdi mažos šalies anoniminiame forume, kartu į kumšti juokiesi, ploji katutėmis po jų žinutėmis ir joms pritari. Esi tokia pati, tik truputį atsargesnė, nes labiau bijai, kad tave atpažins mirksiukas.gif
Būtum tu kitokia, tai nepalaikytum tada nei vienos pusės, neišlėktum kartu į slaptas temas ir t.t.

Mačiau video be filtrų jokū,tikrai ne kaip tas veidas perdarytas man atrodo, akys kažkaip skirtingai net įtupdytos, žandai matosi kad nevienodai. Mano mama tų pačių metų, tikrai geriau atrodo. Su raukšlėm, bet natūraliai gražiai, kūnas iš vis kaip 50metės. 

Pugaciova atrodo vos pajuda.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 27, 12:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73104653" data-time="1695807414"><div><p>Ji niekada nedraugavo su logika. Nei dabar, nei pries 15 metų.</p></div></blockquote><p>Būtent verkia pačios tos, kurios visas temas ir sudirbo savo trienalės, nesugebėdamos diskutuoti. Pametei kas nepatiko nuomonė jei ir pradėjo savo šudus pilti, iškraipinėti,  verkia dabar nubėgusios į kitas temas, ten nėr ant ko varyti tai atvaro čia nusilengbinti. Ir įsivaizduoja, kad kam rūpėtų.</p>

Jos išėjo iš šitos temos nepasiruošę, aklai sekdamos ta kuri yra gabi apsukti žmones apie avo pirštą del savo naudos. Tik dėl savo ir niekieno daugiau. O tos vargšelės ir sugryžti bijo ir is ten iseiti bijo. Atbėga čia, nes ten nuobodu ir tik parnesdamos pletkus is cia i savo temą jos ją daro gyva. O dar priedo motinelei nori isiteikti, gi žino, kad ir jai mes rupime, nes ponia buvo priversta išsinešdinti per savo didybės maniją...ir netgi ne is sitos temos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2023 - 12:40

Jos išėjo iš šitos temos nepasiruošę, aklai sekdamos ta kuri yra gabi apsukti žmones apie avo pirštą del savo naudos. Tik dėl savo ir niekieno daugiau. O tos vargšelės ir sugryžti bijo ir is ten iseiti bijo. Atbėga čia, nes ten nuobodu ir tik parnesdamos pletkus is cia i savo temą jos ją daro gyva.
Vaikų darželis, sentviniai marazmsi gal jom prasideda?  :D  :D  :D  Pačios viena kitą skatina čia nesilankyti, su mumis nebendrauti, laksto į savo uždaras temas, ir vėl galų gale čia parvaro, arba tyliai skaito. Iš kur čia sugrįžo iš šviesos vos ją paminėjus. Ateina kaip kokia nežemiška šventoji, aptriedžia ir išeina dar pasipiktinus kaip matai galima kažką rayti taip, kaip ji rašo  :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2023 - 12:41
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 27, 13:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73104664" data-time="1695810812"><div><p>Jos išėjo iš šitos temos nepasiruošę, aklai sekdamos ta kuri yra gabi apsukti žmones apie avo pirštą del savo naudos. Tik dėl savo ir niekieno daugiau. O tos vargšelės ir sugryžti bijo ir is ten iseiti bijo. Atbėga čia, nes ten nuobodu ir tik parnesdamos pletkus is cia i savo temą jos ją daro gyva.</p></div></blockquote><p>Vaikų darželis, senatoriai marazmsi gal jom prasideda?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p>Pačios viena kitą skatina čia nesilankyti, su mumis nebendrauti, laksto į savo uždaras temas, ir vėl galų gale čia pavaro, arba tyliai skaito. Iš kur čia sugrįžo iš šviesos vos ją paminėjus. Ateina kaip kokia nežemiška šventoji, aptriedžia ir išeina dar pasipiktinus kaip matai galima kažką rayti taip, kaip ji rašo  biggrin.gif </p>

Nu...pacios savo kamarades pradeda mineti ir anos is karto cia isdygsta. Nei mes minim jas, nei mums ju reikia. Cia gi jos laksto pirmyn atgal, kaip su ikirptomis šiknomis biggrin.gif
Kitos tai isvis islenda net nepaminėtos biggrin.gif

Tegul, negaila, vis nušviesinam jų niūrią irštvą biggrin.gif Moterys bent gyvos pasijaučia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2023 - 12:44