Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 09 27, 11:35)
OMG, normali politkos tema biggrin.gif

- Man nepatinka Gabrielius politikoje...
- Ė kas tu tokia, vaike išlindusi, koks tavo išsilavinimas, ką dirbi, kokios tavo pajamos, kad tu drįsti Gabriuką kritikuoti.

biggrin.gif  biggrin.gif

Taip, galėjo būt normali politikos tema, kurią aš pakėliau ar ne nuo 100 kelintojo puslapio.

Nepatinka? Dink iš šios temos, ateis normalios ir vėl bus galima adekvačiai diskutuot.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 11:37)
Taip, galėjo būt normali politikos tema, kurią aš pakėliau ar ne nuo 100 kelintojo puslapio.

Nepatinka? Dink iš šios temos, ateis normalios ir vėl bus galima adekvačiai diskutuot.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif psichinis saves kelimas ant śakių tuscios erdvės platybėse

Oi negaliu negaliu biggrin.gif biggrin.gif Einu geriau dirbti, nes paštininkei siandien karuna galva spaudzia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2023 - 10:40
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 11:35)
Nuuu, vaikeliuk, kai jau labai raudi, kad su magistro diplomu nerandi darbo, tai, natūraliai, ir paklausiu (bet kas paklaustų), koks tas magistras, kokia sritis? O kai tu pradėjai daryt anekdotinį detektyvą iš elementaraus klausimo, tai ir žvengiam iki šiol.

Tai kokia to tavo magistro sritis? bigsmile.gif

Ką tu čia svaigsti dabar savo archyvuose pasimetusi vargšelė biggrin.gif
Kur aš rašiau, kad po šiai dienai neradau darbo? Tu tiek užsiputojai savo putose, kad praleidai esminį momentą. Rašyta buvo apie visai kitką. Esmė buvo darbinė praktika. Ir buvo parašyta, kad jei darbinės praktikos nėra, tai magistras nieko negarantuoja. verslui, firmoms reik praktikos pirmiauia, popierinis diplomas įdomus tik po to.
Ar jau jasno? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 27, 11:36)
Apie darbus klausia ta,kuriai valstybes zmonės....ta pati monteverte...moka invaliduma ir pašalpas sudijusias su invalidity.

Tai vis dėlto vyras jau nepajėgus tau sumokėt net už mental help terapiją... Blogai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 11:37)

Čia tau nepatinka. Vis priekabių ieškai, nsvarbu kas ką parašytų. Iškraipai viską. Ar normalus žmogus taip elgiasi?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 11:39)
Tai vis dėlto vyras jau nepajėgus tau sumokėt net už mental help terapiją... Blogai.

Bet visiki dirbantys Lietuvoje, tau pajegus sumoketi tavo pasalpas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2023 - 11:16
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 11:39)

Tai visgi Gabriukas paskutinis politikas šioje Žemėje, poplintusinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 27, 11:39)
Ką tu čia svaigsti dabar savo archyvuose pasimetusi vargšelė biggrin.gif
Kur aš rašiau, kad po šiai dienai neradau darbo? Tu tiek užsiputojai savo putose, kad praleidai esminį momentą. Rašyta buvo apie visai kitką. Esmė buvo darbinė praktika. Ir buvo parašyta, kad jei darbinės praktikos nėra, tai magistras nieko negarantuoja. verslui, firmoms reik praktikos pirmiauia, popierinis diplomas įdomus tik po to.
Ar jau jasno? rolleyes.gif  biggrin.gif

Kodėl "po šiai dienai"? Ne, verkei, kad tik baigus nepavyko, mamytė padėjo. Aga biggrin.gif O paskui ir į tai spjovei ir nuėjai "sau dirbt". Bet irgi be džiaugsmo, kiek skaitau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 rugsėjo 2023 - 10:43

Ir kurie vargo nebevargsta, vistiek uzsienyje gyvenant, LT mato kaip kancios saltini. Tiesiog tokia zmogaus patirtis, per ja ir regi. O kai kitur isvaziave prasigyvena, tai tik dar labiau sustiprina ta ideja apie vargo Lietuva. :)
O tu nemanai, kad galima matyti kaip yra?  Kvaila matyti, kad Lietuvoje visiem vargas ar visiem rojus. Iš darbų, verslų ir finansų pusės tikrai yra gi visokių situacijų. Čia turi visai kvailas būti, kas to nematyti ir nesuprasti. Pilna pasiturinčių ir pilna vargšų. Jetau, net kvaila apie tai rašyti. Kur jūs randate tų žmonių, kurie to nesuprastų, ar neigtų?  Pasilikimas gyventi užsienyje tikrai įtakojamas labiausiai ne finansų. Buvau dėjusi, ne kartą VDU tyrimą, dėl pagrindinių, svarbiausių priežasčių, kas man irgi koreliuoja ir ką girdžiu iš kitų lietuvių čia. Vienos pagrindinių korupcija, nelygybė, ir nepagarba. Žinoma ir finansai svarbu, bet užsidirbti, susitaupyti važiavo žmonės prieš 15-20metų, bet pasilieka tikrai ne dėl finansų. Lietuvoje nesimato progreso daugelyje sričių, atvirkščiai medicina prastėja, švietimas prastėja, mokiniai muša mokytojus, narkotikai mokyklose, kas met keičiamos egzaminų tvarkos, primink kiek matematikos neišlaikė pernai. Mažose miestuose nyksta medikai ir t.t. kur dar visa baisi neapykanta sukelta dėl covido, karo. Labai daug pykčio Lietuvoje. Mano mama kai atvažiuoja čia, sako kaip pas jus ramu, kokie draugiški žmonės, pailsiu sako šiek tiek.  Nežinau kokius tu kebabinius emigrantus sutinki, aišku visokių yra, yra ir narkomanų, bet tikrai ne didžioji dalis. Čia jau labai daug šeimų tikrai gana gerai įsikūrę, juodų kažkokių darbų nelabai ir yra, jei fizinis tai ne po 12 val, kaip Lt ir tikrai geriau apmokamas ir Lt niekas kazkaip ypatingai nevargo, bet čia geruau.  Tai nežinau rimtai kur tu randi tokios žmones apie kuriuos kalbi, nes tokių retenybė sutikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2023 - 10:45
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 11:42)
Kodėl "po šiai dienai"? Ne, verkei, kad tik baigus nepavyko, mamytė padėjo. Aga biggrin.gif O paskui ir į tai spjovei ir nuėjai "sau dirbt". Bet irgi be džiaugsmo, kiek skaitau...

nerandi nerandi nerandi
esamasis laikas, panele Mokytoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 27, 11:44)
nerandi nerandi nerandi
esamasis laikas, panele Mokytoja biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gerai, jau tuščiai leidžiu laiką. Gana. IKI kada nors vėl.
Atsakyti

Bet tas prasigyvenimas... Nieko sau ten neleidžiant, gyvenant siaubingom sąlygom, bet grįžus į LT balių iškelt giminei, neva va, kaip gerai gyvenu... dalis, aišku, taip daro.

Aš nežinau, kas kvailiau manyti, kad Lietuvoje visiems vargas, ar manyti, kad uzsienyje  taip lietuviai gyvena. Aš asmeniškai tokių nepažystų, čia gal iš tavo aplinkos tokie?  

Žmonės perkasi namus, kažkas nuomojasi, gyvena tikrai gerom sąlygom. 

Daugiau taupė žmonės prieš 20m kas planavo po metu dvieju grįžti. Ir tai dauguma normaliai gyveno ir gyvena patogiai, laisvai: keliauja, pramogauja. Balius jau ir pamiršę dauguma. Pasikeičia mastymas, įpročiai. 

Atsakyti