Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tu gi ne is gero gyvenimo buvai emigrantė. Gi ne seslioji tu, o atvaziavus kazkuek daugiau pinigu uzsidirbti ir grysti I lietuvą 'nugalėtoju". Apie ka tu cia dar kalbi?

Isvaziavau studijuoti, likau nes atsirado galimybiu apie kurias net negalvojau vaziuodama. Kaip tu isivaizduoji isvaziavima i studijas su tikslu uzsidirbti pinigu? :D

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 10:30)
Su pagarba prisiminiau jos, emigrantės, niką, tai jus ir užgavo. Ypač tave biggrin.gif

Su pagarba, ne su pagarba - jokio skirtumo. Tu pirmoje vietoje jo isvis neturejai valkioti šioje temoje, nes gi nesi durnelė paskutinė, gi žinai apie ką ši tema. O gal nesupranti?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 09 27, 10:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73104585" data-time="1695800176"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaAs savivaldybeje dirbu , mano vyras boss vartotojo įkelta nuotrauka, Kaip mes cargstam emigracijoje vartotojo įkelta nuotrauka, o Lietuvoje irgi vargom nes turejom savo bizni vartotojo įkelta nuotrauka
Ir niekada negrystam atostogquti I Lietuvą, nes pasaulis turi tokiu vietu, kurias galima pamatyti, kad tau ir nesisapnavo.</p></div></blockquote><p>na taip, tik gydytis čia grįžti smile.gif </p>

Tu irgi gydaisi dar vis sovietineje gydymo sistemoje, nors to niekap nepripazysti. As tqi gryst7 I sovietini gydymą, o tu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 27, 10:52)
As esu jai tai jau rasius. Klausiau kas ją traukia prie tokios žemos kastos? Ne profesionaliqi, bet mentalitetu. Gali bet koki darba dirbti, bet kokias pareigas užimti, bet vidus nuo to nepasikeis, jis arba supuves arba ne.

Kaip taikliai apie save rašai, Burbanti. Esu supuvus ne tik kūnu, bet ir dvasia, kalbanti ir mąstanti šablonais, neturinti jokio savarankiško atspirties taško be to vyro, todėl ir kandi visoms ir visiems...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 10:39)
už tai tu sėslioji gvėra su visom savo sveikatos problemom ir minimum mokesčių - ot gražu biggrin.gif

Iš Šviesos bent gėdos Lietuvai nedarė, o tu?

Tu neturi teises vqlkioti niku sioje temoje, kurie nieko bendro neturi su sia tema. Tu is sviesos isvalkiojai cia taip, kad zmogus net turejo ateiti apginti save ir savo gyvenimo buda cia sioje temoje
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 27, 10:55)
Su pagarba, ne su pagarba - jokio skirtumo. Tu pirmoje vietoje jo isvis neturejai valkioti šioje temoje, nes gi nesi durnelė paskutinė, gi žinai apie ką ši tema. O gal nesupranti?

Ne tau, supuvėle, man aiškint, ką, kur ir apie ką rašyt. Jasno?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 10:37)
Klausyk tu, neaiškink kur kam eit. Geriau tu eik į savo tylią gėlių temą. Cit tik.

Iš Šviesos 4u.gif

Tu trokšti, kad ji nusileistu iki tavo lygio? Daryk tai kitoje twmojw. Man is sviesos yra neutrali persona, as tik is tokiu, kaip tu galiu cia pasijuokti ir papyzdavoti. Bet, jei ji nuspres, kad yra viename lygyje su tavimi ir montekrista, tai jau cia jos pasirinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2023 - 09:59
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 27, 10:57)
Tu neturi teises vqlkioti niku sioje temoje, kurie nieko bendro neturi su sia tema. Tu is sviesos isvalkiojai cia taip, kad zmogus net turejo ateiti apginti save ir savo gyvenimo buda cia sioje temoje

Įstatymą pacituok, kuris reglamentuoja mano atmintį SM.

Beje, Iš Šviesos visai ne prieš.

Tai kokios problemos, supuvėle emigrante?

Eik, Burbe, į savo temą. Ši - ne tavo nosiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 rugsėjo 2023 - 10:01
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 27, 10:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73104579" data-time="1695799735"><div><p>Tu niekada nebuvai sėsliaja emigrante, paprasciausiai. Tu emigravai uzsidirbti pinigų.</p></div></blockquote><p>Pasake Burbanti, kuri dar jokio teisingo dalyko apie mane nera parasiusi biggrin.gif
Taip, as vargse, emigravau uzdidirbti pinigu, bet ten gyvenau labai blogai, baisioj saly, tada emigravau i kita baisia sali, darbas dar blogesnis buvo, dabar grizau isvis i blogiausia Lietuvoje, issiskyriau dar. Laiminga? smile.gif
</p>

Ne biggrin.gif as apie tave nieko nerasau biggrin.gif cia pastininke apie tave primine ir prirase pasaku. Nereikejo tau cia ateiti ir saves ginti, gi mes ne durnos, zinom kas ir kaip. O dabar gausis viskas pyzdavojimosi lygyje, kaip su pastininke ir montekrista. Nu ar tau to reikia?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 11:00)
Įstatymą pacituok, kuris reglamentuoja mano atmintį SM.

Beje, Iš Šviesos visai ne prieš.

Tai kokios problemos, supuvėle emigrante?

Eik, Burbe, į savo temą. Ši - ne tavo nosiai.

A, tu turi twise valkioti bet koki nika ir kurti pasakas? Supratom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 27, 10:58)
as tik is tokiu, kaip tu galiu cia pasijuokti ir papyzdavoti. 

Nes daugiau netempi...

Taip kad: durys atviros...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 27, 10:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73104588" data-time="1695800303"><div><p>Tu gi ne is gero gyvenimo buvai emigrantė. Gi ne seslioji tu, o atvaziavus kazkuek daugiau pinigu uzsidirbti ir grysti I lietuvą 'nugalėtoju". Apie ka tu cia dar kalbi?</p></div></blockquote><p>Isvaziavau studijuoti, likau nes atsirado galimybiu apie kurias net negalvojau vaziuodama. Kaip tu isivaizduoji isvaziavima i studijas su tikslu uzsidirbti pinigu? biggrin.gif
</p><p></p>

Isiva8zduoti ko? Darbo, kokio negautum Lietuvojr? Su tuo pilnai sutinku.
Atsakyti

Tu trokšti, kad ji nusileistu iki tavo lygio? Daryk tai kitoje twmojw. Man is sviesos yra neutrali persona, as tik is tokiu, kaip tu galiu cia pasijuokti ir papyzdavoti. Bet, jei ji nuspres, kad yra viename lygyje su tavimi ir montekrista, tai jau cia jos pasirinkimas.

Ir kas tada bus, kai nuspresiu? Ka tada darysi? Burbanti, tu tiek apie mane bjaurumu esi parasiusi, ir tokiu kur jei pataikytum, galetum zmogu labai izeisti. As jau nezinau ar dar yra kur vaziuoti su pykciu. :)

O del tos emigracijos ir nebe-emigracijos, tai jus bandote kazkaip mauti ant tokio eilinio, jums suvokiamo kurpalio - isvaziuoji nes begi, keiti darba, nes ismete, o jei grizti, tai vaziavai uzsidirbti pinigu. Na mano visai kita istorija yra, nei tokiu emigrantu kuriu gyvenimo scenariju jus man bandote klijuoti. Del to ir nesigauna. Ir prota labai jaukia tada jums. Viskas cia ok, stos gyvenimaa sioje temoje i senas vezes, nepergyvenkit. :D

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 27, 10:57)
Ne tau, supuvėle, man aiškint, ką, kur ir apie ką rašyt. Jasno?

Manau tu aupratai, kad is sviesos tema apie migracija ir seima yra tas kabliukas, kuriyo tu ją gali atsivilioti i šią temą. Tau pasisekė biggrin.gif
Atsakyti