Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 27, 10:25)
Ir niekas taves cia nebutu linksneves, jei ne paštininkė. Jai dėkok už tai. Mes taves niekada neminėjom, cia ji valkioja tavo niką.

Su pagarba prisiminiau jos, emigrantės, niką, tai jus ir užgavo. Ypač tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 27, 09:58)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73104542" data-time="1695794558"> dirbo, tikrai dirbo, bet matyt kaip kokia pagalbinukė ir tiek atliko kokį vieną sraigtelį visame mechanizme ir po to išmetė kap musę iš barščių, taip juk būna su visokiais start upais. Vieną dieną gali turėti viską, didelę algą, pagarbą, o kitą dieną štiš vartotojo įkelta nuotrauka Papildyta: o kas Pugačiovai? aš jos neseku, bet mačiau porą kargtų, tai nusistebėjau kaip taip gražiai atrodo. Būtent jai pavyko mano nuomone. Ypač ant sukūdusio žmogaus turėtų visi operacijų baisumai matytis, o pas ją atvirkščiai. Madona tai jo, baisuma Papildyta: koks skirtumas jei tu asmeniškai to praktiškai nedarai, jei tu sutapusi su tomis, kurios tą daro? esi išsilavins žmogus, mačiusi pasaulio, o net nežinai paprastos lietuviškos patarlės? su kuo sutapsi, tuo tapsi? tu nors ir pati kažko neparašai, bet kartu su piktybinėmis teletabėmis, kurios taršo kitų šeimas, kvestionuoja kitų išsilavinimus, reikalauja kažkokių įrodymų apie diplomus, darbo vietas, užsimiršdamos, kad sėdi mažos šalies anoniminiame forume, kartu į kumšti juokiesi, ploji katutėmis po jų žinutėmis ir joms pritari. Esi tokia pati, tik truputį atsargesnė, nes labiau bijai, kad tave atpažins vartotojo įkelta nuotrauka Būtum tu kitokia, tai nepalaikytum tada nei vienos pusės, neišlėktum kartu į slaptas temas ir t.t.</blockquote> Nesu nei start'upe dirbusi, nei mane kada is darbo atleido. Nu jezusmarija, moterys, kiek pykcio, neitiketina net. Kaimyno namas degtu, sampana sautumete. O jei nedega, tai pacios mintyse padegate ir dziaugiates. Fu. Net britku.

Eik atgal I teletabiu irštvą. Negadink savo ivaizdzio. Buk protingesnė truputi. Cia tau patariu ne kaip personažas.
Atsakyti

Ir kurie vargo nebevargsta, vistiek uzsienyje gyvenant, LT mato kaip kancios saltini. Tiesiog tokia zmogaus patirtis, per ja ir regi. O kai kitur isvaziave prasigyvena, tai tik dar labiau sustiprina ta ideja apie vargo Lietuva. :)

Bet tas prasigyvenimas... Nieko sau ten neleidžiant, gyvenant siaubingom sąlygom, bet grįžus į LT balių iškelt giminei, neva va, kaip gerai gyvenu... dalis, aišku, taip daro.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 09 27, 10:06)
<p>Manau natūralu, kad LT neįsitvirtinęs žmogus, išvaręs dirbti juodų darbų ir ten vis tiek vargstantis, yra pilnas pykčio. Jis nesuvokia, kad problema yra jis pats.</p><p>Tie, kurie išvažiavo savęs realizuoti ir pan, visai kitokie. Mano giminaitė visad atostogų į LT grįžta, myli Lietuvą, dirba Europoj, nusipirko butą už melejoną ten, bet nė žodžio pikto neišgirsi apie LT. </p><p></p>

biggrin.gif As savivaldybeje dirbu , mano vyras boss biggrin.gif, Kaip mes cargstam emigracijoje biggrin.gif , o Lietuvoje irgi vargom nes turejom savo bizni biggrin.gif
Ir niekada negrystam atostogquti I Lietuvą, nes pasaulis turi tokiu vietu, kurias galima pamatyti, kad tau ir nesisapnavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2023 - 09:36

biggrin.gifAs savivaldybeje dirbu , mano vyras boss biggrin.gif, Kaip mes cargstam emigracijoje biggrin.gif, o Lietuvoje irgi vargom nes turejom savo bizni biggrin.gif
Ir niekada negrystam atostogquti I Lietuvą, nes pasaulis turi tokiu vietu, kurias galima pamatyti, kad tau ir nesisapnavo.

na taip, tik gydytis čia grįžti :) 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 27, 10:31)
Eik atgal I teletabiu irštvą. Negadink savo  ivaizdzio. Buk protingesnė truputi. Cia tau patariu ne kaip personažas.

Klausyk tu, neaiškink kur kam eit. Geriau tu eik į savo tylią gėlių temą. Cit tik.

Iš Šviesos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 rugsėjo 2023 - 09:38
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 27, 10:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73104566" data-time="1695798379"><div><p>Manau natūralu, kad LT neįsitvirtinęs žmogus, išvaręs dirbti juodų darbų ir ten vis tiek vargstantis, yra pilnas pykčio. Jis nesuvokia, kad problema yra jis pats.</p><p>Tie, kurie išvažiavo savęs realizuoti ir pan, visai kitokie. Mano giminaitė visad atostogų į LT grįžta, myli Lietuvą, dirba Europoj, nusipirko butą už melejoną ten, bet nė žodžio pikto neišgirsi apie LT. </p></div></blockquote><p>Ir kurie vargo nebevargsta, vistiek uzsienyje gyvenant, LT mato kaip kancios saltini. Tiesiog tokia zmogaus patirtis, per ja ir regi. O kai kitur isvaziave prasigyvena, tai tik dar labiau sustiprina ta ideja apie vargo Lietuva. smile.gif

</p>

Tu gi ne is gero gyvenimo buvai emigrantė. Gi ne seslioji tu, o atvaziavus kazkuek daugiau pinigu uzsidirbti ir grysti I lietuvą 'nugalėtoju". Apie ka tu cia dar kalbi?
Atsakyti

Apskritai keistas nors įtikinti kitą žmogų, kad jis Lietuvoj blogai gyventi turi. Blogai jaustis. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 27, 10:38)
Tu gi ne is gero gyvenimo buvai emigrantė. Gi ne seslioji tu, o atvaziavus kazkuek daugiau pinigu uzsidirbti ir grysti I lietuvą 'nugalėtoju". Apie ka tu cia dar kalbi?

už tai tu sėslioji gvėra su visom savo sveikatos problemom ir minimum mokesčių - ot gražu biggrin.gif

Iš Šviesos bent gėdos Lietuvai nedarė, o tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 rugsėjo 2023 - 09:40

Tu niekada nebuvai sėsliaja emigrante, paprasciausiai. Tu emigravai uzsidirbti pinigų.

Pasake Burbanti, kuri dar jokio teisingo dalyko apie mane nera parasiusi :D
Taip, as vargse, emigravau uzdidirbti pinigu, bet ten gyvenau labai blogai, baisioj saly, tada emigravau i kita baisia sali, darbas dar blogesnis buvo, dabar grizau isvis i blogiausia Lietuvoje, issiskyriau dar. Laiminga? :)

Atsakyti

Bet tas prasigyvenimas... Nieko sau ten neleidžiant, gyvenant siaubingom sąlygom, bet grįžus į LT balių iškelt giminei, neva va, kaip gerai gyvenu... dalis, aišku, taip daro.

O tu irgi nori, kad kitam blogai butu? As nebendravau su emigrantais kurie fabrikuose dieba ir gyvena kambariuose po 5. Tikrai zmones sau viska leidzia, namai be paskolu, bet apie Lietuva baisios mintys.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 27, 10:17)
Tokia švelni, gera, šviesi, o susidėjusi su teletabėmis, kurios pačios pirmos dėl nepatikusios nuomonės apie politiką ar kt. klausimu pradėjo kvestionuoti kas kur dirba, kokie išsilavinimai ir oponentą menkinti.
Tau ne britku nuo savęs pačios?

As esu jai tai jau rasius. Klausiau kas ją traukia prie tokios žemos kastos? Ne profesionaliqi, bet mentalitetu. Gali bet koki darba dirbti, bet kokias pareigas užimti, bet vidus nuo to nepasikeis, jis arba supuves arba ne.
Atsakyti