Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 23:04)
daug kas neaisku tavo ligotom smegenim?

jau kam apie ligotas smegenis kalbėt, o tau tai tikrai patylėt. Savom rūpinkis.
Atsakyti

A, nu tada viskas aisku - apsimelavai rasydama, kad dirbi achujieną darbą su achujienu atlyginimu vos ne NASA'oje kartu su vyru. Nuo gero gyvenimo ir gero darbo nebėgama. mirksiukas.gifTu gi negauni dabar tokio atlygin8mo, koki gqudavai, o ir darbas ne pagal specialybe irgi, ane? O kaip vyras? Nuotoliniu dirba kokioje firmament, kaip ir Idomučia, nes gi jis lietuviskai nelabai?
Nors jei nenori - neatsakinek, ir taip mazdaug viskas aisku smile.gif
Papildyta:
Nuc biggrin.giffantaziorka ta musu pastininkė

As pagal specialybe dirbu :). Jau Lietuvoje studijavau tai kas cia yra gerai isvystyta sritisir atlyginimai geri. Ir tau paaiskinsiu paprastai. Gali buti elektronikos inzinierius ir dirbti skirtingose industrijose, kuriose reikia elektronikos.

Ir vyras dirba pagal specialybe. Ne nuotoliniu.

Va ir akivaizdus skirtumai tarp emigrantu. As visada sekiau kas vyksta Lietuvoje. Zinojau atlyginimus, imones. Tau gi rodosi, kad Luetuvoje tik bulves auginamos :).

Ir as beje nemelavau niekada. Bei nebegau. 100 kartu aiskinau Given, kuri isivaizdavo, kad emigravau nuo kazko begdama is Lietuvos. Dabar vel begu as joms. As turiu galimybiu, mano artimieji gyvena Lietuvoje. Ko man cia negyventi? :)

siaip tai, nu kokios jus piktos esate. As kazkaip neturiu nei noro, kad jums blogai butu, nei isivaizdavimo, nei kabinejuosi kur tu dirbi, kur tavo vyras, kiek jus uzdirbate ir pan.

Atsakyti

Aš apie tave tik tiek rašiau, o jos atleist negali, kad tu kito lygio biggrin.gif

Emigrantai tikrai labai skirtingi yra. As sia vasara susipazinau su labai labai toli emigravusiais. Visi isvaziavo is vargo, dirba juodus darbus ir Lietuva-siaubas baubas, kaip kokiuose nespalvotuose filmuose 1950 isivaizduojama. :D Pvz. sake negaletu gyventi netgi senatveje, nes kaip gi reiktu filmus per LRT ziureti :D. Uzsimirso, kad isijungi telika ir ten 200 kanalu. Dar fun fact, kad vietine kalba vos kalba, tai kai pagalvoji tuos filmus per LRT bent jau suprastu :D.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 27, 00:05)
A, nu tada viskas aisku - apsimelavai rasydama, kad dirbi achujieną darbą su achujienu atlyginimu vos ne NASA'oje kartu su vyru. Nuo gero gyvenimo ir gero darbo nebėgama.  mirksiukas.gif Tu gi negauni dabar tokio atlygin8mo, koki gqudavai, o ir darbas ne pagal specialybe irgi, ane? O kaip vyras? Nuotoliniu dirba kokioje firmament, kaip ir Idomučia, nes gi jis lietuviskai nelabai?
Nors jei nenori - neatsakinek, ir taip mazdaug viskas aisku  smile.gif

dirbo, tikrai dirbo, bet matyt kaip kokia pagalbinukė ir tiek
atliko kokį vieną sraigtelį visame mechanizme ir po to išmetė kap musę iš barščių, taip juk būna su visokiais start upais. Vieną dieną gali turėti viską, didelę algą, pagarbą, o kitą dieną štiš smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 27, 00:59)
paziurek i senas zvaigzes, Madona, Pugaciova, nu kosmaras.

o kas Pugačiovai? aš jos neseku, bet mačiau porą kargtų, tai nusistebėjau kaip taip gražiai atrodo. Būtent jai pavyko mano nuomone. Ypač ant sukūdusio žmogaus turėtų visi operacijų baisumai matytis, o pas ją atvirkščiai. Madona tai jo, baisuma
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 27, 08:32)
 siaip tai, nu kokios jus piktos esate. As kazkaip neturiu nei noro, kad jums blogai butu, nei isivaizdavimo, nei kabinejuosi kur tu dirbi, kur tavo vyras, kiek jus uzdirbate ir pan.

koks skirtumas jei tu asmeniškai to praktiškai nedarai, jei tu sutapusi su tomis, kurios tą daro? esi išsilavins žmogus, mačiusi pasaulio, o net nežinai paprastos lietuviškos patarlės? su kuo sutapsi, tuo tapsi? tu nors ir pati kažko neparašai, bet kartu su piktybinėmis teletabėmis, kurios taršo kitų šeimas, kvestionuoja kitų išsilavinimus, reikalauja kažkokių įrodymų apie diplomus, darbo vietas, užsimiršdamos, kad sėdi mažos šalies anoniminiame forume, kartu į kumšti juokiesi, ploji katutėmis po jų žinutėmis ir joms pritari. Esi tokia pati, tik truputį atsargesnė, nes labiau bijai, kad tave atpažins mirksiukas.gif
Būtum tu kitokia, tai nepalaikytum tada nei vienos pusės, neišlėktum kartu į slaptas temas ir t.t.
Atsakyti

dirbo, tikrai dirbo, bet matyt kaip kokia pagalbinukė ir tiek atliko kokį vieną sraigtelį visame mechanizme ir po to išmetė kap musę iš barščių, taip juk būna su visokiais start upais. Vieną dieną gali turėti viską, didelę algą, pagarbą, o kitą dieną štiš smile.gif Papildyta: o kas Pugačiovai? aš jos neseku, bet mačiau porą kargtų, tai nusistebėjau kaip taip gražiai atrodo. Būtent jai pavyko mano nuomone. Ypač ant sukūdusio žmogaus turėtų visi operacijų baisumai matytis, o pas ją atvirkščiai. Madona tai jo, baisuma Papildyta: koks skirtumas jei tu asmeniškai to praktiškai nedarai, jei tu sutapusi su tomis, kurios tą daro? esi išsilavins žmogus, mačiusi pasaulio, o net nežinai paprastos lietuviškos patarlės? su kuo sutapsi, tuo tapsi? tu nors ir pati kažko neparašai, bet kartu su piktybinėmis teletabėmis, kurios taršo kitų šeimas, kvestionuoja kitų išsilavinimus, reikalauja kažkokių įrodymų apie diplomus, darbo vietas, užsimiršdamos, kad sėdi mažos šalies anoniminiame forume, kartu į kumšti juokiesi, ploji katutėmis po jų žinutėmis ir joms pritari. Esi tokia pati, tik truputį atsargesnė, nes labiau bijai, kad tave atpažins mirksiukas.gif Būtum tu kitokia, tai nepalaikytum tada nei vienos pusės, neišlėktum kartu į slaptas temas ir t.t.
Nesu nei start'upe dirbusi, nei mane kada is darbo atleido. Nu jezusmarija, moterys, kiek pykcio, neitiketina net. Kaimyno namas degtu, sampana sautumete. O jei nedega, tai pacios mintyse padegate ir dziaugiates. Fu. Net britku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 27 rugsėjo 2023 - 08:59

Manau natūralu, kad LT neįsitvirtinęs žmogus, išvaręs dirbti juodų darbų ir ten vis tiek vargstantis, yra pilnas pykčio. Jis nesuvokia, kad problema yra jis pats.

Tie, kurie išvažiavo savęs realizuoti ir pan, visai kitokie. Mano giminaitė visad atostogų į LT grįžta, myli Lietuvą, dirba Europoj, nusipirko butą už melejoną ten, bet nė žodžio pikto neišgirsi apie LT. 

Atsakyti

Manau natūralu, kad LT neįsitvirtinęs žmogus, išvaręs dirbti juodų darbų ir ten vis tiek vargstantis, yra pilnas pykčio. Jis nesuvokia, kad problema yra jis pats.

Tie, kurie išvažiavo savęs realizuoti ir pan, visai kitokie. Mano giminaitė visad atostogų į LT grįžta, myli Lietuvą, dirba Europoj, nusipirko butą už melejoną ten, bet nė žodžio pikto neišgirsi apie LT. 

Ir kurie vargo nebevargsta, vistiek uzsienyje gyvenant, LT mato kaip kancios saltini. Tiesiog tokia zmogaus patirtis, per ja ir regi. O kai kitur isvaziave prasigyvena, tai tik dar labiau sustiprina ta ideja apie vargo Lietuva. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 27, 09:58)
Nesu nei start'upe dirbusi, nei mane kada is darbo atleido. Nu jezusmarija, moterys, kiek pykcio, neitiketina net. Kaimyno namas degtu, sampana sautumete. O jei nedega, tai pacios mintyse padegate ir dziaugiates. Fu. Net britku.

Tokia švelni, gera, šviesi, o susidėjusi su teletabėmis, kurios pačios pirmos dėl nepatikusios nuomonės apie politiką ar kt. klausimu pradėjo kvestionuoti kas kur dirba, kokie išsilavinimai ir oponentą menkinti.
Tau ne britku nuo savęs pačios?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 27, 08:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73104514" data-time="1695762331"><div><p>A, nu tada viskas aisku - apsimelavai rasydama, kad dirbi achujieną darbą su achujienu atlyginimu vos ne NASA'oje kartu su vyru. Nuo gero gyvenimo ir gero darbo nebėgama. vartotojo įkelta nuotraukaTu gi negauni dabar tokio atlygin8mo, koki gqudavai, o ir darbas ne pagal specialybe irgi, ane? O kaip vyras? Nuotoliniu dirba kokioje firmament, kaip ir Idomučia, nes gi jis lietuviskai nelabai?
Nors jei nenori - neatsakinek, ir taip mazdaug viskas aisku vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Nuc vartotojo įkelta nuotraukafantaziorka ta musu pastininkė</p></div></blockquote><p>As pagal specialybe dirbu smile.gif. Jau Lietuvoje studijavau tai kas cia yra gerai isvystyta sritisir atlyginimai geri. Ir tau paaiskinsiu paprastai. Gali buti elektronikos inzinierius ir dirbti skirtingose industrijose, kuriose reikia elektronikos.
</p><p>Ir vyras dirba pagal specialybe. Ne nuotoliniu.
</p><p></p><p>Va ir akivaizdus skirtumai tarp emigrantu. As visada sekiau kas vyksta Lietuvoje. Zinojau atlyginimus, imones. Tau gi rodosi, kad Luetuvoje tik bulves auginamos smile.gif.
</p><p>Ir as beje nemelavau niekada. Bei nebegau. 100 kartu aiskinau Given, kuri isivaizdavo, kad emigravau nuo kazko begdama is Lietuvos. Dabar vel begu as joms. As turiu galimybiu, mano artimieji gyvena Lietuvoje. Ko man cia negyventi? smile.gif
</p><p> siaip tai, nu kokios jus piktos esate. As kazkaip neturiu nei noro, kad jums blogai butu, nei isivaizdavimo, nei kabinejuosi kur tu dirbi, kur tavo vyras, kiek jus uzdirbate ir pan.

</p>

Tu vistiek perbėgėlė teletabėms. Ir tikrai netikiu, nes gerai tai žinau, kad Lietuvos imonė tau moka tokio pacio dydzuo atlyginimą. Nu ka tu cia meluoji? Ir dirbi tu ne lietuvos lonely, o uzsienio. Mano dvi drauges dirba ta pati darba, ka ir tu todel gerai zinau atlyginimu skirtumus tarp Anglijos ir Lietuvos.
Tik tiek. Ir nepasakok pasaku, jog as emigravau del pinigu. Zinai del ko emigravau, o va tu tai tik del ilgesnio rublio emigrante buvai.

Ir niekas taves cia nebutu linksneves, jei ne paštininkė. Jai dėkok už tai. Mes taves niekada neminėjom, cia ji valkioja tavo niką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2023 - 09:26
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 27, 10:17)
Tokia švelni, gera, šviesi, o susidėjusi su teletabėmis, kurios pačios pirmos dėl nepatikusios nuomonės apie politiką ar kt. klausimu pradėjo kvestionuoti kas kur dirba, kokie išsilavinimai ir oponentą menkinti.
Tau ne britku nuo savęs pačios?

Montevertė dūsta savo kompleksuose: kad knygų vaikystėj, paauglystėj neskaitė, kad diplomo neturi, kitaip pasakytų (Iš Šviesos ir visos čia kaip ir pasakė, na, ir nieko biggrin.gif ), dūsta, kad kitiems geriau nei jai. Gailu.

Monteverte, aš čia SM savo vardą ir pavardę parašiau. Ir ką? Ir nieko. Pabušavojo FB šavalka Lutukė, kitos, bet iš esmės - nieko gi neatsitiko. Tai ko čia taip bijot, kad tave "suseks"? Na, nebent tikrai turi dėl ko bijot. Aš - ne. Taip kad net neparašyt savo "diplomo" srities - čia tik tu gali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Tu vistiek perbėgėlė teletabėms. Ir tikrai netikiu, nes gerai tai žinau, kad Lietuvos imonė tau moka tokio pacio dydzuo atlyginimą. Nu ka tu cia meluoji? Ir dirbi tu ne lietuvos lonely, o uzsienio. Mano dvi drauges dirba ta pati darba, ka ir tu todel gerai zinau atlyginimu skirtumus tarp Anglijos ir Lietuvos.
Tik tiek. Ir nepasakok pasaku, jog as emigravau del pinigu. Zinai del ko emigravau, o va tu tai tik del ilgesnio rublio emigrante buvai.

As nezinau del ko tu emigravai. Tu manai as cia suvestines jusu darau, mintinai mokausi ir nagrineju kaip jus mane? :)

Dirbu as Lietuvos imoneje. Tai nei tu zinai, nei cia pasakok. Paklausk, jei idomu, gal atsakysiu :).

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 27, 08:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73104518" data-time="1695783113"><div><p>Aš apie tave tik tiek rašiau, o jos atleist negali, kad tu kito lygio vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Emigrantai tikrai labai skirtingi yra. As sia vasara susipazinau su labai labai toli emigravusiais. Visi isvaziavo is vargo, dirba juodus darbus ir Lietuva-siaubas baubas, kaip kokiuose nespalvotuose filmuose 1950 isivaizduojama. biggrin.gif Pvz. sake negaletu gyventi netgi senatveje, nes kaip gi reiktu filmus per LRT ziureti biggrin.gif. Uzsimirso, kad isijungi telika ir ten 200 kanalu. Dar fun fact, kad vietine kalba vos kalba, tai kai pagalvoji tuos filmus per LRT bent jau suprastu biggrin.gif.
</p>

Tu niekada nebuvai sėsliaja emigrante, paprasciausiai. Tu emigravai uzsidirbti pinigų.
Atsakyti