susirask, neseniai buvo
Jei Iš Šviesos paprašys, įdėsiu, bet neabejoju, kad ji skaitė
Neskaičiau tikrai
1. Ne tyrimas o kazkokia falsifikacija juodasverniu uzsakymu. Ne pirma ir ne paskutine. Tokiu budingas bruozas primityvumas ir kvailumas. As surinkciau kur kas rimtesne medzia apie neigiamus aspektus. bet ar tau butu geriau kad kazhkas pasidarytu gale neturedamas jokios iseities?
2. Kaip neisprendzia??? Dar ir kaip isprendzia. Na pamastyk, jei koks diedas pradeda sapaliot, kad jis ten jauciasi ne taip ar dar ka, tai visiems tik noras atsiribot ir siust pas psichus. O jei jau moterishkai atrodantis subjektas tyli ir nieko nesako, tai jam aplinkiniai pasiulo pasikeisti lyti, nes "Viskas aishku".
Aishku ne viska ishprendzia, bet cia daugelis esanciu turi visokiu problemu jei ne vienur tai kitur
3. Psichu kurie nezhino ko nori - niekur nemegsta, zhinau zhmoniu, kuriems vaistai suede sveikata, jie ten turejo slaptu problemu o medikamanetai liga paashtrino iki kritines, va tokiu tai gaila, bet rizika.
Na pamastyk pati. Sakysim koks zhmogus nenori jau buti moterimi, tai pasitvarko kiek ishvaizda ir gali buti vyru. Labai nedidele dalis pasikeicia taip, kad jau 90 procentu. Daugiausia 50-60 procentu, tokie ant ribos, kai kas 70 80. Visais tais atvejais nieko daryt nereikia. O kad daikto nera tarp koju, tai pas kiek vyru jis yra bet neveikia? Kazkaip gyvena, nesikaria. Tai nedarykit problemu
Tyrimais:
"Filme pasisako grupė aukščiausio lygio Švedijos psichiatrų, taip pat ir vaikų psichiatrų. Visi jie tvirtina neturintys jokių mokslinių duomenų, kad medicininis lyties keitimas būtų iš esmės pakeitęs žmonių gyvenimus į gera ar panaikinęs lyties disforiją. Priešingai, anot psichiatrų, įvairūs tyrimai rodo, kad 98 procentai kenčia tą pačią būseną toliau."
turi kitu tyrimu?
Kazkokia cia nesamone parasei visiska. Kaip nori taip tas zmogus atrodo ar sneka, kam kas jam turi siulyti? Ir tyrimu duomenys sako ka kita, nieko neisprendzia tos operacijos. Tame ir beda, kad psichiatru ar bent geru psichoterapeutu reikia, o ne operaciju siom problemom.
prie ko cia megsta nemegsta? niekas nieko nemegsta, atsipalaiduok, tu manai kitus zmones labai jau visi megsta? turim tik artimuosius, kuriuos mylim priimam su visais priciudais, o svetimi iki lemputes.
Tame ir esme, kad vienetai tik laimingi po tu operaciju, tai ir siulo daryti operacijas tik iskirtiniais atvejais, o ne duoti brendima sustbdancius vaistuos vaikam, kas is vis sakyciau baisus nusikaltimas, tokius medikus pacius iskastruoti visus.
Mano nuomone tik suauge galetu rinktis tokias operacijas ar vaistus ir tai kokiu 25 min. Praeje ilga psihoterapijos kursa, tikra, o ne del pliusiuko. Nebent lai darosi uz savo pinigus.
Aš neišsiskyriau. Dar prieš covid mes apsigyvenom Lietuvoje. Aš tau n kartų esu rašiusi, kad LT galima gyventi.
Ir labai gerai pamenu diskusijas su kitomis čia dėl dvigubos pilietybės, kad tu tai jau negrįši, Lietuvos nekursi ir trololo. Tai papūskit man į uodegą
nu va pastininke eilini kart pamelavo, kad nebegyveni Lietuvoje Megsta ji kurti.
Tai is vienos puses teisinga, nes tam kad zmogui pasalinti problema reiktu istrinti ATMINTI. Nes buves gyvenimas vis tiek lieka toks koks buvo ir ji atsimeni. Be to visos tos proceduros ir vaistai turi ribota nauda, nepakankama.
Na ir as pergyvenu,kad hormonai man nepadejo taip stebuklingai kaip tikejausi.
Bet... TAI GERIAU NEI NIEKO? Nepagalvoji.
Skaiciau bet nebendravau gyvai nei su viena, kuri gailisi pasikeitimu. Gailisi tik kad jie nepakankami
Tai kam tokias nesamoningas isvadas daryti? Pritemptas prie bazhnytininku dogmu. Pazhistu tikrai nemazhai zhmoniu per daug shaliu, ir vienintele problema, kad nepakanka...
Tai nedaryk ir pati jokiu grozhiu proceduru, aplamai nesitvarkyk, nes vis tiek nebusi kaip top manikene ar kino zhvaigzhde. Daug moteru nepatenkintos savo ishvaizda tai darom ishvada, kad visi tie grozhio salonai beprasmishka?
matai as labiau pasitikiu moksliniais tyrimais ir surinktais duomenimis, nei vbs. Jei zmogui niekas nepasikeicia i gera, tai kuriu galu savo sveikata gadintis hormonais ir operacijom?
Bet kaip jau minejau gal kazkam ir i gera, bet tai lai darosi sau suage, kam vaikam kisti? as ne is esmes pries, lai suauge darosi, ka nori, bet nu as labai pries kai vaikam , kai kada is vis maziukam kisa sias nesamones, kai jie dar tik svajoja buti princesem, karaliais, princais, drakonais ar suniukais, vaikai yra vaikai. O debilai tevai, isplautom lgbt smegenim, pamato berniuka su sijonu ir puola jam kisti hormonus.
2proc tik kazka i gera pajaucia is suaugusiu, vaiku kiek paskui verkia ir nusizudo po tokiu ju kuno suzalojimu, kai suauga ir suvokia kas atsitiko.
o tas tavo nepakankamai tai man panasu i kokia anoreksija, kai zmonem vis nepakankamai plonas sau atrodo.
jei jau zmogus jauciasi pvz moterim, tai kam is vis tos operacijos ir gyvenk sau su tais pajutimais, ka strukdo? Kad tarpkoji issioperuosi ir tapsi nevaisingu ar papus uzsiauginsi, gyvenimas tikrai nepageres.
o dabar is vis iki debilumo nusirito, svietimo ministras jau nebezino keik lyciu pas zmones bijo issizioti, kad neprarasti kedes, tik polit korektiski atsakymai turi buti.
na skirk higiena, susisukavima, ar kad ir pasidazyma ir plastines peracijas, kurios manau taip, yra beprasmes, iskraipo zmogu, kai nera jokiu sveikatos indikaciju jom. yra man tik vienas kriterijus nuo kokios tai proceduros sveikatai geriau ar blogiau, jei geriau, darai, jei blogiau ne. kas neaisku?
o tas dauguma moteru, kurios nepatenkintas savo isvaizda, tikrai ne su isvaizda turi bedu , o su psichika, nepasitikejimas savim, kompleksai, darykis, tu kokias nori porceduras, del to pasitikejimas ir meile sau neatsiras, ne is tos puses ji veikia. nesneku apie traumas, susizalojimus ir t.t. o kai prisidaro tu pripustu lupu, veido tempimu, nu man baisu, paziurek i senas zvaigzes, Madona, Pugaciova, nu kosmaras. man tai tikrai psichikos sutrikimai sitaip save bjaurotis ir cia tik isvaizda, o kai pastoviai dar geriami stiprus hormonai, kai issipjaustomi sveiki organai, kad kazkaip tai geriau pasijausti, nu tai is vis. Juk jei zmogus noretu nusipjauti kojas, ar issidurti akis, ji uzdarytu i psichuske, o koks cia skirtumas?