Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

susirask, neseniai buvo biggrin.gif

Jei Iš Šviesos paprašys, įdėsiu, bet neabejoju, kad ji skaitė biggrin.gif

Neskaičiau tikrai :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 14:53)
1.nes jame tik apibudintas Svedijoje vykdytas tyrimas,

2.problema tame, kad hormonu vartojimas ar operacijos, neisprendzia probelmu su kuo tie zmones susiduria.

3.tai tame tyrime ir sako, kad butent ts zmoniu bendruomenes atstumia ir negirdi tu, kurie gailisi, pripaiso kazkokias nesamones.

1. Ne tyrimas o kazkokia falsifikacija juodasverniu uzsakymu. Ne pirma ir ne paskutine. Tokiu budingas bruozas primityvumas ir kvailumas. As surinkciau kur kas rimtesne medzia apie neigiamus aspektus. bet ar tau butu geriau kad kazhkas pasidarytu gale neturedamas jokios iseities?

2. Kaip neisprendzia??? Dar ir kaip isprendzia. Na pamastyk, jei koks diedas pradeda sapaliot, kad jis ten jauciasi ne taip ar dar ka, tai visiems tik noras atsiribot ir siust pas psichus. O jei jau moterishkai atrodantis subjektas tyli ir nieko nesako, tai jam aplinkiniai pasiulo pasikeisti lyti, nes "Viskas aishku".
Aishku ne viska ishprendzia, bet cia daugelis esanciu turi visokiu problemu jei ne vienur tai kitur

3. Psichu kurie nezhino ko nori - niekur nemegsta, zhinau zhmoniu, kuriems vaistai suede sveikata, jie ten turejo slaptu problemu o medikamanetai liga paashtrino iki kritines, va tokiu tai gaila, bet rizika.

Na pamastyk pati. Sakysim koks zhmogus nenori jau buti moterimi, tai pasitvarko kiek ishvaizda ir gali buti vyru. Labai nedidele dalis pasikeicia taip, kad jau 90 procentu. Daugiausia 50-60 procentu, tokie ant ribos, kai kas 70 80. Visais tais atvejais nieko daryt nereikia. O kad daikto nera tarp koju, tai pas kiek vyru jis yra bet neveikia? Kazkaip gyvena, nesikaria. Tai nedarykit problemu
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 26, 21:55)
Aš tau n kartų esu rašiusi, kad LT galima gyventi. smile.gif

Rusijoje irgi galima ko gero gyventi. Na aishku, kol kas ten nekoks gyvenimas, bet nezhinom, kas bus po 5 metu.
Vakaru Europa degraduoja greiciau nei LT, todel LT santykinai viskas gereja, nor i dugna einam irgi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 09 26, 22:50)
Na pamastyk pati. Sakysim koks zhmogus nenori jau buti moterimi, tai pasitvarko kiek ishvaizda ir gali buti vyru. Labai nedidele dalis pasikeicia taip, kad jau 90 procentu. Daugiausia 50-60 procentu, tokie ant ribos, kai kas 70 80. Visais tais atvejais nieko daryt nereikia. O kad daikto nera tarp koju, tai pas kiek vyru jis yra bet neveikia? Kazkaip gyvena, nesikaria. Tai nedarykit problemu

o tu siaube...
patys žmonės save iki šunų kastracijos nusižemino. Neveikia tai neveikia, kam pjauti? O jei ranka taps neveiksnoka, pirštai, bet negangrenuos, irgi nupjaut ir sugalvot, kad vietoje jos koja tiktų?
o gal tai bumerangas, karma už masiškai kastruojamus sveikus gyvūnus? Amerikos "mokyklėlė" rolleyes.gif
p.s. kalbame ne apie benamius, kuriuos reikia kastruoti, teletabiai gi sumąstė ir sveikus, jaunus kastruoti, kurie turi šemininkus ir dar uždarbiauti iš kt. bukų teletabių
Atsakyti

Ale rimtai, tik trys, o jau tavo kantrybė išseko bigsmile.gifKas per psichologinis nestabilumas? O gal ir FB prasisuki ir čia mums aimanuoji, teisybės sakytoja biggrin.gif

forume 3, pasaulyje, daug kas neaisku tavo ligotom smegenim? ar tau pasaulis ties soc tinklais pasibaigia?  :huh2:  :unsure:​ 

Atsakyti

1. Ne tyrimas o kazkokia falsifikacija juodasverniu uzsakymu. Ne pirma ir ne paskutine. Tokiu budingas bruozas primityvumas ir kvailumas. As surinkciau kur kas rimtesne medzia apie neigiamus aspektus. bet ar tau butu geriau kad kazhkas pasidarytu gale neturedamas jokios iseities?

2. Kaip neisprendzia??? Dar ir kaip isprendzia. Na pamastyk, jei koks diedas pradeda sapaliot, kad jis ten jauciasi ne taip ar dar ka, tai visiems tik noras atsiribot ir siust pas psichus. O jei jau moterishkai atrodantis subjektas tyli ir nieko nesako, tai jam aplinkiniai pasiulo pasikeisti lyti, nes "Viskas aishku".
Aishku ne viska ishprendzia, bet cia daugelis esanciu turi visokiu problemu jei ne vienur tai kitur

3. Psichu kurie nezhino ko nori - niekur nemegsta, zhinau zhmoniu, kuriems vaistai suede sveikata, jie ten turejo slaptu problemu o medikamanetai liga paashtrino iki kritines, va tokiu tai gaila, bet rizika.

Tyrimais:

"Filme pasisako grupė aukščiausio lygio Švedijos psichiatrų, taip pat ir vaikų psichiatrų. Visi jie tvirtina neturintys jokių mokslinių duomenų, kad medicininis lyties keitimas būtų iš esmės pakeitęs žmonių gyvenimus į gera ar panaikinęs lyties disforiją. Priešingai, anot psichiatrų, įvairūs tyrimai rodo, kad 98 procentai kenčia tą pačią būseną toliau."

turi kitu tyrimu?

Kazkokia cia nesamone parasei visiska. Kaip nori taip tas zmogus atrodo ar sneka, kam kas jam turi siulyti? Ir tyrimu duomenys sako ka kita, nieko neisprendzia tos operacijos. Tame ir beda, kad psichiatru ar bent geru psichoterapeutu reikia, o ne operaciju siom problemom.

prie ko cia megsta nemegsta? niekas nieko nemegsta, atsipalaiduok, tu manai kitus zmones labai jau visi megsta? turim tik artimuosius, kuriuos mylim priimam su visais priciudais, o svetimi iki lemputes.

Tame ir esme, kad vienetai tik laimingi po tu operaciju, tai ir siulo daryti operacijas tik iskirtiniais atvejais, o ne duoti brendima sustbdancius vaistuos vaikam, kas is vis sakyciau baisus nusikaltimas, tokius medikus pacius iskastruoti visus.

Mano nuomone tik suauge galetu rinktis tokias operacijas ar vaistus ir tai kokiu 25 min.  Praeje ilga psihoterapijos kursa, tikra, o ne del pliusiuko. Nebent lai darosi uz savo pinigus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 rugsėjo 2023 - 22:45

Nicais: sani, ubuntu*** ir t.t. Čia ne tu, tiesos sakytoja?
Papildyta:
Šaunuolė 4u.gif

niCai niCai :lol: 

moterie slapyvardziu pastininke .... :lol:

Atsakyti

Aš neišsiskyriau. Dar prieš covid mes apsigyvenom Lietuvoje. Aš tau n kartų esu rašiusi, kad LT galima gyventi. :)

Ir labai gerai pamenu diskusijas su kitomis čia dėl dvigubos pilietybės, kad tu tai jau negrįši, Lietuvos nekursi ir trololo. Tai papūskit man į uodegą :)

nu va pastininke eilini kart pamelavo, kad nebegyveni Lietuvoje :lol: Megsta ji kurti.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 26, 21:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73104322" data-time="1695732711"><div><p>O, iš Šviesos. Kaip išsilaikius? Klausimą turiu - ar tikrai tu sugryžai pa/gyventi I Lietuvą,kaip čia mus apšvietė kelios teletabės , vis išlendančios iš savo irštvos į dienos šviesą? Nes as tai nepatikejau, kad tu issiskyrei ir sugryzai I Lietuvą.
</p></div></blockquote><p>Aš neišsiskyriau. Dar prieš covid mes apsigyvenom Lietuvoje. Aš tau n kartų esu rašiusi, kad LT galima gyventi. smile.gif
</p><p>Ir labai gerai pamenu diskusijas su kitomis čia dėl dvigubos pilietybės, kad tu tai jau negrįši, Lietuvos nekursi ir trololo. Tai papūskit man į uodegą smile.gif

</p>

A, nu tada viskas aisku - apsimelavai rasydama, kad dirbi achujieną darbą su achujienu atlyginimu vos ne NASA'oje kartu su vyru. Nuo gero gyvenimo ir gero darbo nebėgama. mirksiukas.gif Tu gi negauni dabar tokio atlygin8mo, koki gqudavai, o ir darbas ne pagal specialybe irgi, ane? O kaip vyras? Nuotoliniu dirba kokioje firmament, kaip ir Idomučia, nes gi jis lietuviskai nelabai?
Nors jei nenori - neatsakinek, ir taip mazdaug viskas aisku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 23:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="73104492" data-time="1695754533"><div><p>Aš neišsiskyriau. Dar prieš covid mes apsigyvenom Lietuvoje. Aš tau n kartų esu rašiusi, kad LT galima gyventi. smile.gif</p><p>Ir labai gerai pamenu diskusijas su kitomis čia dėl dvigubos pilietybės, kad tu tai jau negrįši, Lietuvos nekursi ir trololo. Tai papūskit man į uodegą smile.gif

</p></div></blockquote><p>nu va pastininke eilini kart pamelavo, kad nebegyveni Lietuvoje lotuliukas.gif Megsta ji kurti.</p>

Nuc biggrin.gif fantaziorka ta musu pastininkė
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 23:44)
Priešingai, anot psichiatrų, įvairūs tyrimai rodo, kad 98 procentai kenčia tą pačią būseną toliau.

Tai is vienos puses teisinga, nes tam kad zmogui pasalinti problema reiktu istrinti ATMINTI. Nes buves gyvenimas vis tiek lieka toks koks buvo ir ji atsimeni. Be to visos tos proceduros ir vaistai turi ribota nauda, nepakankama.
Na ir as pergyvenu,kad hormonai man nepadejo taip stebuklingai kaip tikejausi.

Bet... TAI GERIAU NEI NIEKO? Nepagalvoji.
Skaiciau bet nebendravau gyvai nei su viena, kuri gailisi pasikeitimu. Gailisi tik kad jie nepakankami

Tai kam tokias nesamoningas isvadas daryti? Pritemptas prie bazhnytininku dogmu. Pazhistu tikrai nemazhai zhmoniu per daug shaliu, ir vienintele problema, kad nepakanka...

Tai nedaryk ir pati jokiu grozhiu proceduru, aplamai nesitvarkyk, nes vis tiek nebusi kaip top manikene ar kino zhvaigzhde. Daug moteru nepatenkintos savo ishvaizda tai darom ishvada, kad visi tie grozhio salonai beprasmishka?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 09 27, 00:20)
Tai is vienos puses teisinga, nes tam kad zmogui pasalinti problema reiktu istrinti ATMINTI. Nes buves gyvenimas vis tiek lieka toks koks buvo ir ji atsimeni. Be to visos tos proceduros ir vaistai turi ribota nauda, nepakankama.

Skaiciau bet nebendravau gyvai nei su viena, kuri gailisi pasikeitimu. Gailisi tik kad jie nepakankami

Tai kam tokias nesamoningas isvadas daryti? Pritemptas prie bazhnytininku dogmu. Pazhistu tikrai nemazhai zhmoniu per daug shaliu, ir vienintele problema, kad nepakanka...

Tai nedaryk ir pati jokiu grozhiu proceduru, aplamai nesitvarkyk, nes vis tiek nebusi kaip top manikene ar kino zhvaigzhde. Daug moteru nepatenkintos savo ishvaizda tai darom ishvada, kad visi tie grozhio salonai beprasmishka?

Ne 'is vienos pusės', o 98%. Neapgaudinek saves. Psichinis sutrikimas ir Afrikoje psichinis. Tu ne tas, kuri reijia uzdaryti Naujojoje Vilnioje, nes ne ta psichinė liga, del kurios uzdaroma. Tu gali gyventi visuomeneje normalu gyvenimą bet tai taves nedaro nornaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugsėjo 2023 - 23:30

matai as labiau pasitikiu moksliniais tyrimais ir surinktais duomenimis, nei vbs. Jei zmogui niekas nepasikeicia i gera, tai kuriu galu savo sveikata gadintis hormonais ir operacijom?

Bet kaip jau minejau gal kazkam ir i gera, bet tai lai darosi sau suage, kam vaikam kisti? as ne is esmes pries, lai suauge darosi, ka nori, bet nu as labai pries kai vaikam , kai kada is vis maziukam kisa sias nesamones, kai jie dar tik svajoja buti princesem, karaliais, princais, drakonais ar suniukais, vaikai yra vaikai. O debilai tevai, isplautom lgbt smegenim, pamato berniuka su sijonu ir puola jam kisti hormonus.

2proc tik kazka i gera pajaucia is suaugusiu, vaiku kiek paskui verkia ir nusizudo po tokiu ju kuno suzalojimu, kai suauga ir suvokia kas atsitiko.

o tas tavo nepakankamai tai man panasu i kokia anoreksija, kai zmonem vis nepakankamai plonas sau atrodo.

jei jau zmogus jauciasi pvz moterim, tai kam is vis tos operacijos ir gyvenk sau su tais pajutimais, ka strukdo? Kad tarpkoji issioperuosi ir tapsi nevaisingu ar papus uzsiauginsi, gyvenimas tikrai nepageres.

o dabar is vis iki debilumo nusirito, svietimo ministras jau nebezino keik lyciu pas zmones :oh: bijo issizioti, kad neprarasti kedes, tik polit korektiski atsakymai turi buti. :oh:

na skirk higiena, susisukavima, ar kad ir pasidazyma ir plastines peracijas, kurios manau taip, yra beprasmes, iskraipo zmogu, kai nera jokiu sveikatos indikaciju jom. yra man tik vienas kriterijus nuo kokios tai proceduros sveikatai geriau ar blogiau, jei geriau, darai, jei blogiau ne. kas neaisku?

o tas dauguma moteru, kurios nepatenkintas savo isvaizda, tikrai ne su isvaizda turi bedu , o su psichika, nepasitikejimas savim, kompleksai, darykis, tu kokias nori porceduras, del to pasitikejimas ir meile sau neatsiras, ne is tos puses ji veikia. nesneku apie traumas, susizalojimus ir t.t. o kai prisidaro tu pripustu lupu, veido tempimu, nu man baisu, paziurek i senas zvaigzes, Madona, Pugaciova, nu kosmaras. man tai tikrai psichikos sutrikimai sitaip save bjaurotis ir cia tik isvaizda, o kai pastoviai dar geriami stiprus hormonai, kai issipjaustomi sveiki organai, kad kazkaip tai geriau pasijausti, nu tai is vis. Juk jei zmogus noretu nusipjauti kojas, ar issidurti akis, ji uzdarytu i psichuske, o koks cia skirtumas?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 26, 22:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73104345" data-time="1695735863"><div><p>susirask, neseniai buvo vartotojo įkelta nuotrauka

Jei Iš Šviesos paprašys, įdėsiu, bet neabejoju, kad ji skaitė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Neskaičiau tikrai smile.gif

</p>

Aš apie tave tik tiek rašiau, o jos atleist negali, kad tu kito lygio biggrin.gif
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 13, 19:35)

Tarkim, tu ir Iš Šviesos - nieko bendro (vertybiškai) neturinčios emigrantės, intelektualiai, socialiai skirtingi žmonės, apie skirtingą kultūrą nė nekalbu. O kiek tokių pavyzdžių dar yra. Ar įsivaizduoji, kad visi emigrantai pas tavo Celofaną ir sulėkė? Ne, žinok. Pažįstu emigrantų, kuriems gėda, kad tas tipas (kaip ir tu) jų vardu manipuliuoja. Taip kad ramiai.

QUOTE(Monteverte @ 2023 09 13, 20:34)
kokia ji tau emigrantė, seniausiai Lietuvoje tupi. Žvaigždės su tavimi nebekalba? biggrin.gif

QUOTE(paštininkė @ 2023 09 13, 20:48)
Šiandien? Išvažiavo - parvažiavo - išvažiavo: koks tavo reikalas?

Esmė: žmogus turi pakankamai ilgą emigracinę patirtį, savo kaip emigrantės tapatybės suvokimą, kuris labai skiriasi nuo kokios Liutukės, Burbančios ir pan.

Emigrantai yra skirtingi.

Atsakyti