Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Teisybę rašyk. Nemeluok. Teisybė man patinka. Tikra teisybė. Nes aš už tiesą. Ir mano pusėj Dievas (ar kaip ten Lutukė rašo, tai ko aš negaliu biggrin.gif).

Gerai, tiek to, būk Šikučių kaimo k*va arba šventoji, bet jausk ribas meluodama ir šmeiždama, nes kitu atveju bus kaip šiandien.

Matai skirtumas tarp mūsų, as rašau tiesa, o tu nuolat meluoji. Tai tavo puseje nebent velnias.  :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 19:22)
Matai skirtumas tarp mūsų, as rašau tiesa, o tu nuolat meluoji. Tai tavo puseje nebent velnias.  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p></p>

Rimtai, o kas patvirtino, jog tu sakai tiesą jau daugiau nei dešimtmetį skirtingais slapyvardžiais SM skleisdama Kremliaus pysulkas? Kas patvirtino, kad tu tavo draugės prirašė man diagnozes, kurias pačios turit? Burbė truputį kas kita, ji nors aštri, bet ribas jaučia. Tu - ne.

Ir ne tik mane, bet ir visas/visus tau neįtinkančius melagiais išvadinai? Nesusimąstei kodėl mūsų tiek daug, kad net pavargsti? Pvz.
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 19, 14:25)
Bet kai pagalvoji, visus teletabius ir vienija melas, issiglavojimai, tikejimai kazkokiom nesamonem. Nezinau kas pas juo snegera, kad jie nesugeba matyti priimti realybes. Kad jiem reikia iskraipyti faktus, gal tokios naturos falsyvos?

Ne, Lutuke, mus vienija ne melas, o mūsų tiesa, interpretacijos, kai kada kūrybiški klausimai. Būtum teisi, jei sakytum, kad esi už SAVO tiesą, kokia ji bebūtų, bet ne, sakai, kad už tiesą, kurios pusėj Dievas.

Na, Dievo aš nestumdysiu į "puses", jis pats atsirinks, bet SAVO TIESĄ: t.y. satyrą, hiperbolizavimą, parodiją aš čia sau leisiu tol, kol mano supratimu, tu Kremliaus nuopisa, liausiesi čia MELAVUS.

Nemeluok ir aš nemeluosiu. Paprasta.
Papildyta:
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 rugsėjo 2023 - 18:49

Rimtai, o kas patvirtino, jog tu sakai tiesą jau daugiau nei dešimtmetį skirtingais slapyvardžiais SM skleisdama Kremliaus pysulkas? Kas patvirtino, kad tu tavo draugės prirašė man diagnozes, kurias pačios turit? Burbė truputį kas kita, ji nors aštri, bet ribas jaučia. Tu - ne.

Ir ne tik mane, bet ir visas/visus tau neįtinkančius melagiais išvadinai? Nesusimąstei kodėl mūsų tiek daug, kad net pavargsti? Pvz.

Ne, Lutuke, mus vienija ne melas, o mūsų tiesa, interpretacijos, kai kada kūrybiški klausimai. Būtum teisi, jei sakytum, kad esi už SAVO tiesą, kokia ji bebūtų, bet ne, sakai, kad už tiesą, kurios pusėj Dievas.

Na, Dievo aš nestumdysiu į "puses", jis pats atsirinks, bet SAVO TIESĄ: t.y. satyrą, hiperbolizavimą, parodiją aš čia sau leisiu tol, kol mano supratimu, tu Kremliaus nuopisa, liausiesi čia MELAVUS.

Nemeluok ir aš nemeluosiu. Paprasta.
Papildyta:
...

slapyvardziais :lol:

maziau gerk, nesvaidens tau  kremlius, priesai ir slapyvardziai

toliau del tiesos, ji viena nera jokios tavo, mano tiesos. Kazkoks dalykas yra tiesa arba melas ir viskas. Kas turi dora, saizne, zino tiesa, o yra tokie kaip tu, kurie nuolat viska iskraipo, meluoja, prikuria, smeizia.

Tu daryk ka nori, man netrukdo visiskai niekaip, nei tavo melai, nei issidirbinejimai.

O as ir toliau sakysiu tiesa, o mela vadinsiu melu.

Tikrai susimastau del ko jusu teletabiu melagiu tiek daug, net 3  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 26, 18:27)
Teisybę rašyk. Nemeluok. Teisybė man patinka. Tikra teisybė. Nes aš už tiesą. Ir mano pusėj Dievas (ar kaip ten Lutukė rašo, tai ko aš negaliu biggrin.gif ).

Gerai, tiek to, būk Šikučių kaimo k*va arba šventoji, bet jausk ribas meluodama ir šmeiždama, nes kitu atveju bus kaip šiandien.

Tu nesi tikinti gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 26, 18:05)
Na, gerai, o kur tu girta į darbą važiavai ir policija tavęs nestabdė? Konkrečiai.

jie patys iš savo buto tokius draugelius išleidžia, rašiau gi
ką yra, Lietuvos realijos, kas nepatinka? biggrin.gif
Atsakyti
Bet teletabės tai gerai sugūžėjo čia, kai prasidėjo diskusijos kaip paštininkė ir montekrista (jei gerai atsimenu) apvarė iś šviesos asmenini gyvenimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugsėjo 2023 - 19:10
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 19:55)
Tikrai susimastau del ko jusu teletabiu melagiu tiek daug, net 3  lotuliukas.gif </p>

Ale rimtai, tik trys, o jau tavo kantrybė išseko bigsmile.gif Kas per psichologinis nestabilumas? O gal ir FB prasisuki ir čia mums aimanuoji, teisybės sakytoja biggrin.gif
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 17, 10:36)
Kantrybė mano debilams teletabiams išseko, kas per jų suvešėjimo metas?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 26, 20:08)
Bet teletabės tai gerai sugūžėjo čia, kai prasidėjo diskusijos kaip paštininkė ir montekrista (jei gerai atsimenu) apvarė iś šviesos asmenini gyvenimą  biggrin.gif

rimtai? Kaip? Kur? Kada?

Citata, Burbe, arba būsi Lutukė (nerekomenduoju).
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 26, 19:56)
Tu  nesi tikinti gi  biggrin.gif

gi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 rugsėjo 2023 - 19:10
Nu ką, mergičkos, pasimosavom su kardais ir užteks biggrin.gif , einam vakarienei blynelius su tarkuotais obuoliais kepti....o ant virsaus užbarstytas cukriukas su cinamonu...o šalia dar pieno stikliaqitė...mmmmmmm....gyvenimas gražus biggrin.gif
Atsakyti

O, iš Šviesos. Kaip išsilaikius? Klausimą turiu - ar tikrai tu sugryžai pa/gyventi I Lietuvą,kaip čia mus apšvietė kelios teletabės , vis išlendančios iš savo irštvos į dienos šviesą? Nes as tai nepatikejau, kad tu issiskyrei ir sugryzai I Lietuvą.

Aš neišsiskyriau. Dar prieš covid mes apsigyvenom Lietuvoje. Aš tau n kartų esu rašiusi, kad LT galima gyventi. :)

Ir labai gerai pamenu diskusijas su kitomis čia dėl dvigubos pilietybės, kad tu tai jau negrįši, Lietuvos nekursi ir trololo. Tai papūskit man į uodegą :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 19:55)

slapyvardziais lotuliukas.gif

Nicais: sani, ubuntu*** ir t.t. Čia ne tu, tiesos sakytoja?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2023 09 26, 21:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73104322" data-time="1695732711"><div><p>O, iš Šviesos. Kaip išsilaikius? Klausimą turiu - ar tikrai tu sugryžai pa/gyventi I Lietuvą,kaip čia mus apšvietė kelios teletabės , vis išlendančios iš savo irštvos į dienos šviesą? Nes as tai nepatikejau, kad tu issiskyrei ir sugryzai I Lietuvą.
</p></div></blockquote><p>Aš neišsiskyriau. Dar prieš covid mes apsigyvenom Lietuvoje. Aš tau n kartų esu rašiusi, kad LT galima gyventi. smile.gif
</p><p>Ir labai gerai pamenu diskusijas su kitomis čia dėl dvigubos pilietybės, kad tu tai jau negrįši, Lietuvos nekursi ir trololo. Tai papūskit man į uodegą smile.gif

</p>

Šaunuolė 4u.gif

Atsakyti

LABAS, kaip gerai, kad grįžai, nors kiek šviesos šioj temoj biggrin.gif

Kaip tu?

Aš labai gerai, džiaugiamės vasara, tfu t.y. rudeniu. Planuoju šitoje temoje neužsibūti, nes matau per kažkiek ten mėnesių jokio progreso jokiame fronte :D

Atsakyti

Ne, neissisukinek. Nepasakei nei apie gyvenimo vieta nei apie šeimą. Rasei, kad nera ko stebetis, kad mama su vaiku grizo I Lietuva nes visokiu gyvenimisku situaciju buna.
Is tokio posto labai greita8 gqlima pasidaryti isvadas.
O jei tu ja apkalbejai, kad tik apkalbeti, tqi jau cia tavo problemos, ne mano 4u.gif
Geriau laikyk liezuvi uz dantu, atrodysi protingiau ir zmonės bus neapšnekėti.

Ką??? Su kokiu dar vaiku? Grįžau praktiškai dar nekalta būdama, koks dar vaikas :D :D :D

Atsakyti