Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 17:02)
tai gal maja ten persimete jau? lotuliukas.gif </p>

ne, Maja gal Šiaulių korupciją pagaliau tvarko, gal praregėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 17:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73104360" data-time="1695736603"><div><p>Jo jo, o tu tai su dviem pabėgai ir su skolų uodega. Ajajajajai vartotojo įkelta nuotrauka

Va ir pasikasyk pakaušį, va ir pagalvok, koks sodrus tas mano pasąmonės atspindys vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>kam tu po du kartus man i ta pacia zinute atrasineji?  hmm.gif </p><p>sakai Is_sviesos nuo vyro bego ir skolu pirsidariusi? huh.gif </p><p></p><p>greiciau iskrypes. Man kazkokius mistinius meiluzius pripaisai, burbancios vyrui, nu tik iskrypes zmogus sitokias nesamones fantazuojasi.</p>

Bet kaip paštininkė vartosi biggrin.gif mol 'Я не такая я жду трамвая' biggrin.gif Ir vel ji prisidirbo su savo liežuviu biggrin.gif
Atsakyti

Su dviem meilužiai ji pabego? Nu ji šauli motera!!!

Lutuke, as net nezinojau kad tu ugnis, ne boba!!!!! biggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:

Man pasiseke, as laiminga wub.gif
Labai gerai biggrin.gifkad yra vyras, kuris mane pagaili. Tau to nesuprasti mirksiukas.gif

jo bele kaip :lol:

jai kokius sekso romanus rasyti reiktu islietu gal taip susikaupuse seksualine energija, o dabar kuria cia kazka be tikslo :lol: 

ji jauna gal su kokiu vedusiu davesi ir jo zmona keike, kad tokios keistos pas ja mintys, kad jei jau vyras turi meiluze pvz, taijau vadinasi zmona bloga :oh: 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 26, 17:00)
Su dviem meilužiai ji pabego? Nu ji šauli motera!!!

Lutuke, as net nezinojau kad tu ugnis, ne boba!!!!!  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Man pasiseke, as laiminga  wub.gif
Labai gerai  biggrin.gif  kad yra vyras, kuris mane pagaili. Tau to nesuprasti  mirksiukas.gif

Tau, vargšele, gerai. O jam? Bet gal ir jam gerai, jei išleidi "atsipūst". Jei sąmoningai žinodama tai darai, tada tau pagarba.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 26, 17:07)
Tau, vargšele, gerai. O jam? Bet gal ir jam gerai, jei išleidi "atsipūst". Jei sąmoningai žinodama tai darai, tada tau pagarba.

Negi gaila? biggrin.gif Man tiek jau nebereikia, kiek jam, tai negi as ji laikysiu po dedimcia spynų? Tegul varto tas pisamas mėsas, pinigus tai namo jis nesa man biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Burbės tai sekso tema labai nepaerzinsi, gi garsi Rumšiškių k*va, ne to mačius, bet vat kaip pasisuka gyvenimas saulėlydyje, Burbe, ane.

Labiausiai man patinka istorija apie Lutukę ir nuostabųjį rusą.

Tai neskambina taip jau visai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 rugsėjo 2023 - 16:11
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 17:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73104366" data-time="1695736842"><div><p>Su dviem meilužiai ji pabego? Nu ji šauli motera!!!

Lutuke, as net nezinojau kad tu ugnis, ne boba!!!!! vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
</p><div>
</div>Man pasiseke, as laiminga vartotojo įkelta nuotrauka
Labai gerai vartotojo įkelta nuotraukakad yra vyras, kuris mane pagaili. Tau to nesuprasti vartotojo įkelta nuotrauka<p></p></div></blockquote><p>jo bele kaip lotuliukas.gif
</p><p>jai kokius sekso romanus rasyti reiktu islietu gal taip susikaupuse seksualine energija, o dabar kuria cia kazka be tikslo lotuliukas.gif </p><p></p><p>ji jauna gal su kokiu vedusiu davesi ir jo zmona keike, kad tokios keistos pas ja mintys, kad jei jau vyras turi meiluze pvz, taijau vadinasi zmona bloga doh.gif </p>

Nedapista ji, del to ir tokios mintys.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 26, 17:11)
Burbės tai sekso tema labai nepaerzinsi, gi garsi Rumšiškių k*va, ne to mačius, bet vat kaip pasisuka gyvenimas saulėlydyje, Burbe, ane.

biggrin.gif biggrin.gif ne, ne - nepagasdinsi biggrin.gif Nedapistų invalidžių godos man širdies nevirpina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugsėjo 2023 - 16:13
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 26, 17:11)

O tu jau dapista? Matai, kaip mažai tau tereikia... O buvo laikai....
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 26, 17:13)
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  ne, ne - nepagasdinsi  biggrin.gif Nedapistų invalidžių godos man širdies nevirpina  biggrin.gif

Teisingai, vargše moteryte, tu savo godų turi, neduok, Dieve, man tokių, jau geriau savos, ramios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 rugsėjo 2023 - 16:16
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 26, 17:11)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 26, 17:16)
O tu jau dapista? Matai, kaip mažai tau tereikia... O buvo laikai....
Papildyta:

Teisingai, vargše moteryte, tu savo godų turi, neduok, Dieve, man tokių, jau geriau savos, ramios...

Jo, baisių godu nuo Rumšiškių turiu biggrin.gif . Gyvenau ten iki kol sukako 7 metai man, bet kuuuuuuurva buvau ten totali. Viso rajono pedofilai šniūrais eidavo pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugsėjo 2023 - 16:19
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 26, 17:19)
Jo, baisių godu nuo Rumšiškių turiu  biggrin.gif . Gyvenau ten iki kol sukako 7 metai man, bet kuuuuuuurva buvau ten totali. Viso rajono pedofilai šniūrais eidavo pas mane  biggrin.gif

visi ne visi, bet pati žinai, kas buvo, tavo tėvui mirus.
Atsakyti

Klausyk, šiandien aš draugiška, tai draugiškai tau ir sakau: paieškok veiksmažodžiui "meluoti" sinonimų, nes kartoji jį visuose kontekstuose, visoms ir visur, kai tau kas nors nepatinka ir atrodai netiksli, juokinga, absurdiška. Paieškok sinonimų ir gal net pataikysi. O dabar ne - aš niekada nemeluoju 4u.gif

o kam sinonimai? nustok meluoti ir nereiks man kartoti, kartoju tik tom, kas meluoja ir ypac, tau, nes tavo zinutes visos melas. 

jei tau atrodo, kad nemeluoji, tada kuo greiciau skubek pas psichiatra.

Ziurek labai lengva patikrinti, man kazkoki vis rusa pripaisai kaip meilzui ar ka nelabai suprantu, irodyk, kad nemeluoji, jei negalesi, jei pradesi kazka siulyti ieskotis patiem, tai prisipazinsi, kad meluoji arba psichika jau sutrikusi ir nei to nebesuvoki,  so simple.

Atsakyti