Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Būdu natūraliuoju biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

taip ir sakyk, kad nusisnekejai.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 16:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73104345" data-time="1695735863"><div><p>susirask, neseniai buvo vartotojo įkelta nuotrauka

Jei Iš Šviesos paprašys, įdėsiu, bet neabejoju, kad ji skaitė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>rimtai sakai visus tuos metus ji pasislepusi musu blevzygas skaite? lotuliukas.gif doh.gif omg </p>

Taip ėjo, jau taip ėjo iš čia su trenksmais 'negryšim, užsilenksit be mūsų, verksit graudžiom ašarom" biggrin.gif
Pilka masė jos yra, todel jomsvir neidomu virti savame katile, joms truksta mūaų - spalvų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugsėjo 2023 - 15:51
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 16:45)
Man idomu kaip tau piesiasi meiluzes pas svetimus vyrus, koks tavo cia pasamones atspindys? buvai kada vedusio vyro meiluze?</p>

Oi kaip tau tai įdomu. Net nežinau, kaip atsakyt, kad tavo erotines fantazijas patenkint. Tebūnie taip: beveik buvau rolleyes.gif

Na, o kaip tavo nuostabusis rusas? Nebepaskambina, dėl to taip durniuoji visą rugsėjį?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 26, 16:50)
Taip ėjo, jau taip ėjo iš čia su trenksmais 'negryšim, užsilenksit be mūsų, verksit graudžiom ašarom"  biggrin.gif
Pilka masė jos yra, todel jomsvir neidomu virti savame katile, joms truksta mūaų - spalvų  wub.gif

Taip ir buvo, ko tai neprisimenu. Prisimenu tik: "iki kada nors".

O tau biškį nepatogu, kad pareinu tau netinkamu laiku. Aga. Taip ir bus. Kol man neatsibos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 26, 16:53)
Oi kaip tau tai įdomu. Net nežinau, kaip atsakyt, kad tavo erotines fantazijas patenkint. Tebūnie taip: beveik buvau rolleyes.gif

Na, o kaip tavo nuostabusis rusas? Nebepaskambina, dėl to taip durniuoji visą rugsėjį?
Papildyta:

O tau biškį nepatogu, kad pareinu tau netinkamu laiku. Aga. Taip ir bus. Kol man neatsibos biggrin.gif

Tai tik dieduškos buvo tavo sugulovqi ar ir ženotžmogiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 16:45)
Man idomu kaip tau piesiasi meiluzes pas svetimus vyrus, koks tavo cia pasamones atspindys? buvai kada vedusio vyro meiluze?</p>

Jo jo, o tu tai su dviem pabėgai ir su skolų uodega. Ajajajajai biggrin.gif

Va ir pasikasyk pakaušį, va ir pagalvok, koks sodrus tas mano pasąmonės atspindys ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 26, 16:53)

Su visam ejo, su visam biggrin.gif . Nesvaik biggrin.gif

Oi, man tai ziauriai patogu - atsiranda proga papyzdavoti, ko jus moraliskqi nepernesat ir nezinot kaip I tai reaguoti adekvaciai biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:

Matai kaip tavo fantazija is kart atsiskleide visomis spalvomis ir linksiau pasidare ar ne? taip ir sakyk, kad svaigsti kazkokias erotines fantazijas ir kad padoriau atrodytmum, mum cia savo nesvaru, pasileidusi mastyma pirpaisai.

kodel jus teletabes tiek meluojat?

idomia teorija radau, kad mzogus kuris nuolat gyevna baimeje daug meluoja, labai jum tinka ar ne?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 26, 16:54)
Tai tik dieduškos buvo tavo sugulovqi ar ir ženotžmogiai?  biggrin.gif

Už tai pas tavo vyrą jaunos, sveikos, "mental normal" - su tavim jis tik iš gailesčio.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 26, 16:56)

Va ir pasikasyk pakaušį, va ir pagalvok, koks sodrus tas mano pasąmonės atspindys ax.gif  biggrin.gif

Su dviem meilužiai ji pabego? Nu ji šauli motera!!!

Lutuke, as net nezinojau kad tu ugnis, ne boba!!!!! biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 26, 16:58)
Už tai pas tavo vyrą jaunos, sveikos, "mental normal" - su tavim jis tik iš gailesčio.

Man pasiseke, as laiminga wub.gif
Labai gerai biggrin.gif kad yra vyras, kuris mane pagaili. Tau to nesuprasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugsėjo 2023 - 16:02

Va ir pasikasyk pakaušį, va ir pagalvok, koks sodrus tas mano pasąmonės atspindys ax.gifbiggrin.gif

kam tu po du kartus man i ta pacia zinute atrasineji?  :hmm: 

sakai Is_sviesos nuo vyro bego ir skolu pirsidariusi? :huh2: 

greiciau iskrypes. Man kazkokius mistinius meiluzius pripaisai, burbancios vyrui, nu tik iskrypes zmogus sitokias nesamones fantazuojasi.

Atsakyti

visiškai rimtai
tipo paskaito mus ir nebegali, spjaudosi, bet kažkodėl vėl grįžta ir grįžta
priklausomos biggrin.gif

nesveikos :lol: priklausomybe kazkokia, ar mes medum gal pateptos :lol: tai gal maja ten persimete jau? :lol: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 26, 16:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73104358" data-time="1695736403"><div><p>Oi kaip tau tai įdomu. Net nežinau, kaip atsakyt, kad tavo erotines fantazijas patenkint. Tebūnie taip: beveik buvau vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:

O tau biškį nepatogu, kad pareinu tau netinkamu laiku. Aga. Taip ir bus. Kol man neatsibos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Matai kaip tavo fantazija is kart atsiskleide visomis spalvomis ir linksiau pasidare ar ne? taip ir sakyk, kad svaigsti kazkokias erotines fantazijas ir kad padoriau atrodytmum, mum cia savo nesvaru, pasileidusi mastyma pirpaisai.</p><p>kodel jus teletabes tiek meluojat?</p><p>idomia teorija radau, kad mzogus kuris nuolat gyevna baimeje daug meluoja, labai jum tinka ar ne?</p>

Klausyk, šiandien aš draugiška, tai draugiškai tau ir sakau: paieškok veiksmažodžiui "meluoti" sinonimų, nes kartoji jį visuose kontekstuose, visoms ir visur, kai tau kas nors nepatinka ir atrodai netiksli, juokinga, absurdiška. Paieškok sinonimų ir gal net pataikysi. O dabar ne - aš niekada nemeluoju 4u.gif
Atsakyti