Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 21, 22:11)
Nepliurpk nesamoniu. Niekas siuo metu nepasikeite, dar tik keisis. Dar tik perkels i kita skyriu, bet diagnozes aprasymas nesikeicia.
Psichines ligos gydomos psichiatru.

"trasneksualai neturi jokiu kitokiu smegenu,"

Taigi kad turi... vyru ir moteru smegenys sskiriasi FIZISHKAI. Nedaug bet skiriasi,
Tyrinetos TS smegenys ir jos atitinka ne gimimo lyties smegenis. Tai jau IRODYTA.
Del ko gincas dar, tai del to, kad buvo argumentas, kad tos smegenys pasikeite nuo vartotu ilga laika hormonu, o ne buvo igimtos.

Tai buvo atlikta daugiau tyrimu ir itraukti tie asmenys, kurie vartojo hormonus visai kitais tikslais. Ir buvo itraukti TS asmenys kurie hormonu vartotii negalejo.

Tai parode, kad is dalies su tokiais smegenimis TS jau gimsta... Is dalies hormonai turi savo poveiki.

O pati cia varai, kad smegenys viemodos, na jau.. atssviezinkk zinias.

Tik dabar jau pasipyle visokios politkorektishkos nesamones, tai sunku atsekti, kur tikri tyrimai, oo kur pritempimai.
Anksciau i TS ziureta kritishkai, tai viskas buvo tiksliau

PSO jau pasikeite, salys turi per siuos metus prisiderinti.

ikelk ta irodyma
butent, as pirtariu tai versijai, kur sako, kad del vartotu hormonu, gyvensenos,elgesio, tai ir taip aisku, tai atitinka mano ankstesne hipoteze.

tam pritariu.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 22:11)
už knygų analizę per lietuvių kalbą biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif be abejo, kad gaudavau tik dvejetus biggrin.gif

Ne, nu, ar jos nežavios? wub.gif O dar sako, ko tu su jom ten sėdi: gi perlai gryni, nu smile.gif

taip ir pamaniau, u zklaidas gal gaudavai 5, uz turini 2, na gal 3 pasigaieldavo ir duodavo, jei tu is vsi mokykloje mokinaisi, nes sakei su zmonem nebendravai, tik kazkokiam tobulam bubule buvai, gal namu mokymas? elitiniu mokyklu lyg nebuvo tarybu laikais ar buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 vasario 2022 - 22:19
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 21, 23:14)

Skaitau tave ir galvoju...kaip tau reikia visiems irodyti, kad su tavo galva viskas gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 vasario 2022 - 22:19
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 21, 22:14)
Netiesa. Kai zmogus mirksta tam tikroje propogandos terpeje, tai tokiam zmogui isplauna smegenis.
Tada net stengdamasis buti kritishku jis jau to negali, lenda idiegtos vertybes...
Labai daug zmoniu Lietuvoje mirksta rusishkoje aplinkoje ir shventai jau tiki idiegtomis dogmomis, jos pasidaro savo o ne kazkokio Kremliaus.

tu ryskai kazkur imirkes paskutiniu metu, jau baisu darosi, tokius briedus sneki...kad itikt pastinikei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 21, 22:13)

tu atstovauji kremliui sistemiskai kaip ri tavo ruporai konservatoriai, skaldyk , griauk sali ir atiduok ja priesam. mirksiukas.gif

Jus abi atstovaujat ex sovietikus mentalitetui, o jam budinga prisklausymas "TEISYBES".

Tiesa deja galima atrasti labai kritishkai mastant ir atvirai protaujant. Kai jau pavaroma, kad NATO naryste skurdina zmones, tai is kartu aisku kur ieskoma informacijos.
Tas pats ir visur. Jei ikishama kokios politkorektishkos klishes, kur reikia nereikia, ar konservtoriu dogmos - vel aishku kur klausomasi ir skaitoma
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 21, 22:17)
taip ir pamaniau, u zklaidas gal gaudavai 5, uz turini 2, na gal 3 pasigaieldavo ir duodavo, jei tu  is vsi mokykloje mokinaisi, nes sakei su zmonem nebendravai, tik kazkokiam tobulam bubule buvai, gal namu mokymas?

Pažymius labai gerai atspėjai biggrin.gif O dėl kitko labiau pasistenk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 21, 23:18)
tu ryskai kazkur imirkes paskutiniu metu, jau baisu darosi, tokius briedus sneki...kad itikt pastinikei? unsure.gif

As jau pries gql koki turbut pusmeti pastebejau prasidedanti jo polinki i teletabizmą.

Degradacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 vasario 2022 - 22:22
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 22:17)
Skaitau tave ir galvoju...kaip tau reikia visiems irodyti, kad su tavo galva viskas gerai...

Pas mane viska yra labai gerai... Net patii pastebi. Bobos privalo besalygishkai klausyti ir "duoti" kada reikia.
Ash visai nesiekiu, kad mane laikytumet ten ar moterimi ar dar ten kuo. Man pch... Kada reikia reikiama spravke parodau, ar primenu...

Cia pastoviai primeni, kad zhinai TS ir jie kitokie... Va ten tai bishki suluoshinti zhmones... Nes kovoja uzh kazhka irodineja ir tam nesimato galo...
Atsakyti

Jei norite dar kartą paskaityti, kas kaip rašo Kremliaus ruporas - štai jums Lutukės tekstas (kas nežino, ji ir Ubuntu***, ir *Sani*.

Skaitykit ir permanykit į ką pavirto Supermama.

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 21, 18:12)
Del karo pamastymai, kodel Lietuvos valdzios metodai labai zalingi visiem.
Tarkim is tikro noretu Putinas uzpult Lietuva, tai kas geriau butu ar kad visa Rusija palaikytu lietuvius, Lietuva, kaip draugiska sali, i kuria jie atvziuoja atostogauti, su kuria prekiauja, kur verslai ir indeliai? ar geriau kur susipyke visi , rysiai visi nutraukti, kur juos vadina ruskiais ir Putino pakalikais?
Kurioj situacijoj mes sulauktume rusu tautos palikymo didesnio ir pasipriesinimo kremliui?

Po senuju sausio 13 ivykiu Rusijoje vyko milzinikas palaikymas , o dabar ar toks butu?

Jei jau Rusijoje baisus diktatorius, kodel mes dar uzdedam sankcijas rusu tautai? Juk Putinui iki lemputes tos sankcijos, juk kencia tik eiliniai zmones, daznai net tie patys lietuviai, kuriu verslai zlunga.
Dabar dar tas pats scenarijsu su Blatarusija ir Kinija, kiek evrlsu zlugo, kiek nuostoliu ar kas skaiciavo?

Lietuvos valdzia tiek igrisusi lietuviam ir rusai taip negatyviai pradeda ziureti i Pabaltyji, kad karo atveju pirma vargu kas is lietuviu daug prieisntusi, ir antra vargu ar rusai priestarautu, va iki ko dasigyvenom...

ir paskaykit man kad konservatoriai ne kremliaus statytiniai. unsure.gifnustekenta vargana salis, kurios didziausias biznis karas ir buvimas kariniu poliglonu su susipykusi su visais kaimynais, su pavargusiais zmonem, nekencianciais savos valdzios , kas gali buti geriau priesui?

Taigi visi čia supranta, iš ko lerva duoną valgo :) 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 21, 22:19)
Jus abi atstovaujat ex sovietikus mentalitetui, o jam budinga prisklausymas "TEISYBES".

Kokios dar teisybės??? biggrin.gif Aš tiesiog jos šaltinį atradau. Tai jau dabar žvengsiu... labai. Ir ilgai.

Na, Lutuke, pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 21, 22:18)

Pastininke inikus i Lanzbergizma. Vel blogai.
Bet tai nereishkia, kad reikia leistis kad Kremlius smegenis plautu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 21, 23:22)
Pas mane viska yra labai gerai... Net patii pastebi. Bobos privalo besalygishkai klausyti ir "duoti" kada reikia.
Ash visai nesiekiu, kad mane laikytumet ten ar moterimi ar dar ten kuo. Man pch... Kada reikia reikiama spravke parodau, ar primenu...

Cia pastoviai primeni, kad zhinai TS ir jie kitokie... Va ten tai bishki suluoshinti zhmones... Nes kovoja uzh kazhka irodineja ir tam nesimato galo...

Man tai su visam px kas tu gyvenime biggrin.gif cia tu esi kas? Nusipjovęs birką personazas. Bet tai argi prisipazinsi, kad tau ku-ku?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 21, 22:22)
Taigi visi čia supranta, iš ko lerva duoną valgo smile.gif 

Dujos ir nafta pabrango. Pacios pinigai jei ka... Kiek uz sausio shildyma sumokejai? Tai va Putinui rubliu...
Atsakyti