QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 20:53)
Jei rimtai, niekada be šios SM bendruomenės per savo beveik 50 metų su tuo nesusidūriau. Dėl to jūs man ir įdomios.
vau nesusidurei su patyciom ir diskriminacija???, vau, kokiam tu burbule gyveni nuo gimimo?
ka tu tada apie gyvenima is vis zinai, gyvendama kazkokioje paralelineje visatoje...
as nezinau zmogaus, kuris nebutu su kazkuo susidures, is auksto saipysis kad aukstas, is zemo, kad zemas, ir visi kazkam bus arba per auksti arba per zemi, tas pats su plonumu ir storumu, koju , kuno formom, veido bruozais, issilavinimu, profesija ir t.t. net seime nuolat saipomasi, cia neseniai saipesi is Aido Gedvilo moterkista sake ne kas ir is protelio ir is veidelio. tai nuolat vyksta kas diena, apsizvalgyk.
man taip juokinga kaip kazkokia zmoniu grupe bando vaidinti aukom, tipo saiposi ir tyciojsi tik is musu.
tu pati kiek bandai saipytis is manes, kad as kremliaus ruporas, vien del to, kad tavo politines paziuros nesutampa.... ar is taves nesisaipe, ar tu to nei nepastebi?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 21, 21:31)
netikiu
ir vėl meluoji
taip paprasčiausiai nebūna, nuo senų laikų žmonės vieni kitus pašiepia, nebent tu niekada nėjai į žmones, tada kitas reikalas
as ir ka tik taip parasiau, pati gi saiposi, kazin is ko ismoko, cia tipo?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 21, 21:31)
Žinok skaitau ir vemiu... Bet čia toks mizernas skaitytojų ratas, kad jai labai sunku uždirbti tas varganas kremliaus kapeikas. Nebent tas pačias paklodes per visus socialinius tinklus postina.
o vargeli, gal neskaityk?
aik tu bele kiek moka zinok, nepatikesi
ir ka as taip bloga ten parasiau?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 21:37)
Ėjau, nes ėjau. Bet ten, kur ėjau buvo kitas lygis. Na, ne tavo su Lutuke. Todėl man labai įdomios esat, mat savo realybėje su tokiom tikrai nesusidūriau. Košmaras.
Papildyta:
Aš irgi manau, kad tiesiog
postina - ir ne visada savo mintis
mokyklos nelankei, su bendraamziasi nebendravai, i gatve isejusi nebuvai nei vaikystej, nei paauglysteje, gyvenai kokiam rezervate, kur buvo tik isrinktieji?
gal tu kokiu komunistiniu lyderiu vaikelis, gyvenes kur viloj miskuose?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 21:47)
tai ar apie tavo mamą kalbu. Alio? Skaityt savo tekstą...
teksto supratimas 0, kiek tu gaudavai mokykloje uz knygu analize per lietuviu kalba?