Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 20:53)
Jei rimtai, niekada be šios SM bendruomenės per savo beveik 50 metų su tuo nesusidūriau. Dėl to jūs man ir įdomios.

netikiu
ir vėl meluoji
taip paprasčiausiai nebūna, nuo senų laikų žmonės vieni kitus pašiepia, nebent tu niekada nėjai į žmones, tada kitas reikalas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 21:44)

Tai ką? Nuo sio ketvirtadienio Anglija neturi covid restrictions. Visiškai. Madness baigėsi.  yahoo.gif

Teletabės, dabar apsiverkit kamputyje  biggrin.gif

Nesupratau, kodėl reiktų verkti> Kažin ar buvo tokių, kurie džiaugėsi pandemija... Visi norėjo, kad kuo greičiau viskas pasibaigtų, tik vieni laikėsi taisyklių ie skiepijosi, o kiti verkė ir protestavo.

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 21:47)
Jei norite dar kartą paskaityti, kas kaip rašo Kremliaus ruporas - štai jums Lutukės tekstas (kas nežino, ji ir Ubuntu***, ir *Sani*.

Skaitykit ir permanykit į ką pavirto Supermama.

Žinok skaitau ir vemiu... Bet čia toks mizernas skaitytojų ratas, kad jai labai sunku uždirbti tas varganas kremliaus kapeikas. Nebent tas pačias paklodes per visus socialinius tinklus postina.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 21, 21:31)
netikiu
ir vėl meluoji
taip paprasčiausiai nebūna, nuo senų laikų žmonės vieni kitus pašiepia, nebent tu niekada nėjai į žmones, tada kitas reikalas

Ėjau, nes ėjau. Bet ten, kur ėjau buvo kitas lygis. Na, ne tavo su Lutuke. Todėl man labai įdomios esat, mat savo realybėje su tokiom tikrai nesusidūriau. Košmaras.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 21, 21:31)
Žinok skaitau ir vemiu... Bet čia toks mizernas skaitytojų ratas, kad jai labai sunku uždirbti tas varganas kremliaus kapeikas. Nebent tas pačias paklodes per visus socialinius tinklus postina.

Aš irgi manau, kad tiesiog postina - ir ne visada savo mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 21:37)
Ėjau, nes ėjau. Bet ten, kur ėjau buvo kitas lygis. Na, ne tavo su Lutuke. Todėl man labai įdomios esat, mat savo realybėje su tokiom tikrai nesusidūriau. Košmaras.

aš tai labai džiaugiuosi, kad susidūriau, todėl dabar nesu tokia snowflake kaip pati ir adekvačiai vertinu kas man ką sako. Jau vaikystėje pažinojau moterį, kuri vaikus paerzindavo, nors juos mylėjo. Darė tai tam, kad būtent būtų stiprūs po to. Aišku, vaikystėje man ji per labiausiai nepatiko, bet ir tai ją adekvačiai vertinau, ne taip kaip tu žmones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 21, 19:44)
Psichinis susirgimas buvo gal diagnozuojamas priesh 40 metu. Jau senai tai ne psichinis susirgimas, o prieshingai - buvo butinas psichines sveikatos patikrinimas. Ten pat kur eidavo kai kuriu profesiju zmones, ar norintys leidimo ginklui. Vakaru salyse dabar nukrypo i laisvuma, bet tai gerai nesibaigs... Nes yra daug zmoniu su galvos problemomis, kurie uzhsikabina ant tokiu ideju.

Eina kalba tik apie perkelima i nauja skyriu - tik tiek. Nes isigalios nauja ligu kvalifikacija, tai bus kitoks kodas. Niekas daugiau nesikeicia... Tam tekste kur pakeitei nesekmingas bandymas,  tas ir buvo noreta pasakyt.

Tureti moters smegenis - nera psichine liga, nors kai kurie vyrai su tuo gincytusi, nes buvimas moterimi jau diagnoze ju supratimu...

tu rimtai neikerti ar apsimeti? iki pernai transeksualumas ir buvo pischinis sutrikimas, diagnazuoja transeksualuma, reiskia diagnozuoja psichini sutrikima, ne koki dar gretutini, tik pernai isbraukta ne tik is siu ligu skyriaus, o aplamai is sutrikimu skyriaus, tai nebe sutrikimas, kuri reiktu kazkaip gydyti.

smegenys ir psichika nera tapatu, trasneksualai neturi jokiu kitokiu smegenu, aplamai su ju kunais viskas visiskai tvarkoje ir jie aiskiai priklauso vienai lyciai, nors nori kitos. Dabar tai uzvadinta lyties neatitikimu.

As nezinau ko tu taip bijai to issireiskimo psichinis sutrikimas, depresija, bulimija, anoreksija, nerimo, panikos priepuoliai ir t.t. irgi psichiniai sutrikimai, nieko cia baisaus, gydyti reikia, tai nereiskia, kad zmogus kazkoks kvailas pasidaro ar kad kazkas baisaus. Tai liga, sutrikiams kaip daugelis kitu, tiek, kad apima psichikos sriti, ne smegenis pacias. Manau daugelis zmoniu vienu ar kitu gyevnimo etapu gali susidurti su psichikos surikimais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 21, 21:40)
aš tai labai džiaugiuosi, kad susidūriau, todėl dabar nesu tokia snowflake kaip pati ir adekvačiai vertinu kas man ką sako. Jau vaikystėje pažinojau moterį, kuri vaikus paerzindavo, nors juos mylėjo. Darė tai tam, kad būtent būtų stiprūs po to. Aišku, vaikystėje man ji per labiausiai nepatiko, bet ir tai ją adekvačiai vertinau, ne taip kaip tu žmones ax.gif

O tai, kas yra adekavatu arba neadevatu, aišku, nustatai tu, Lutukė ir kitos tavo bendramintės. Tai informuoju: ne, mūsų adekvatumo samprata nesutampa. Ir labai stipriai. Tikrai nenorėčiau būti ir, ačiū Dievui, nebuvau savo mamos erzinama...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 21:44)
O tai, kas yra adekavatu arba neadevatu, aišku, nustatai tu, Lutukė ir kitos tavo bendramintės. Tai informuoju: ne, mūsų adekvatumo samprata nesutampa. Ir labai stipriai. Tikrai nenorėčiau būti ir, ačiū Dievui, nebuvau savo mamos erzinama...

o mama čia prie ko? alio, filologe, kaip tekstą skaitom? diskusija apie svetimus buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 21, 20:27)
kaip tu tai supranti? kuo pasireiškia moteriškos smegenys? vyrai irgi gali būti jautrūs, gali būti besiskeryčiojantys isterikai (žr. karštų šalių vyrus), gali norėti gaminti maistą ar užsiimti su vaikais kiaurą dieną. Na taip, gal tokie vyrai ne vyriškumo etalonas iš kovinių filmų, bet jie vyrai ir veda moteris.

aisku reiktu pasiziureti tyrimus, bet as manau moteru ir vyru smegenys jei skiriasi tai daugiau del igytu dalyku ir nulemtu hormonais , kitais procesais kune, o ne siaip is esmes kazkokios kitokios.

cia is stebejimu, vyras stipresnis, jis daug negalvoja, kaip ka ten sunkaus perkelti, paima ir perkelia, moteris silpnesne, jei kad tai apdaryti, reikia jau pasukti galva ir t.t. taip ir treniruojames, gal del to moterys lankstesnes biggrin.gif bet to moteru ciklas ka smenesi keiciasi ir svyruoja hormonai, kas gali itakoti smegenis, didesne nuotaiku kaita ir t.t. pas vyrus viskas tiesesne linija vyksta. ir daug ivairiu skirtumu musu kunuose, kas matyt veda ir siokius tokius mastymo psichikos skirtumus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 21, 21:45)
o mama čia prie ko? alio, filologe, kaip tekstą skaitom? diskusija apie svetimus buvo biggrin.gif

tai ar apie tavo mamą kalbu. Alio? Skaityt savo tekstą...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 20:44)
I Lenkija turginiai vazinejo nuo 1993 kazkur panasiai. Po siaj dienai vazineja. Dauguma mesu, desru visada buvo lenkiskos, tik niekas nezinojo ir nezino. is pirkeju  biggrin.gif
Kelias lietuviskas desras uzsisako, kad turetu važtarascius sanitariniam patikrinimui ir komisijoms  biggrin.gif
Papildyta:
Tai ką? Nuo sio ketvirtadienio Anglija neturi covid restrictions. Visiškai. Madness baigėsi.  yahoo.gif

Teletabės, dabar apsiverkit kamputyje  biggrin.gif

oi prekybinikai tai seniai jau viska tempia, mesas, darzoves , vaisius. smile.gif Kad ir tos pacios desros gamintos Lietuvoje bet daznai is lenkiskos kiaulienos biggrin.gif

Mes beja spintas irgi kelias is Lenkijos uzsisakem, cia lenkai atveza i namus, kaip patogu smile.gif paziurejau net Lt brangiau doh.gif

Pas mus irgi nuo 28, kaip man patinka, kad Airija seka Uk pvz lotuliukas.gif Tik itariu skrydziam vis dar liks ribojimai... apie tai nesneka kol kas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 vasario 2022 - 21:50
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 20:47)
Jei norite dar kartą paskaityti, kas kaip rašo Kremliaus ruporas

Nemanau.
Nors to nuolankumo aishkai semiasi rusishkuose portaluose.

Baudziauninko mentaliteto, kad jei laizysi uoliai pono batus, tai ponas myles.
Tik dabar yra daugiau ponu, kam galima itikti, ir Lietuva pasirinko USA, o ne Rusija ar Briuseli.

Ubuntienes nuolankumo pozicija turi ta trukuma, kad ji veikia tik tada, kai ponas neturi galimybiu ar jam nettikslinga pilnai tave pavergti.
Jei jau daeis iki to, tai skirtumo nebus, kaip ten uoliai busi Kremliui laizhes...
USA irgi turi savo interesu, bet jai nera tikslo pasidaryti kolonija... O Rusija, tai galu gale suvalgytu ir jau nebeliktu to nuolankaus objekto
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 20:47)
Jei norite dar kartą paskaityti, kas kaip rašo Kremliaus ruporas - štai jums Lutukės tekstas (kas nežino, ji ir Ubuntu***, ir *Sani*.

Skaitykit ir permanykit į ką pavirto Supermama.

tai sakai draugauti, prekiauti su rusais negerai? blink.gif
varysi konservu stiliuku, 0 logikos ir kas pries mus tas rusu agentas? lotuliukas.gif

bet zinai smagu, kad tiek demesio kreipi i mano rasliaves nemaniau, kad tas paklodes kas skaitys biggrin.gif
Atsakyti