Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 21, 18:31)
seniau sakydavo, kad cia tipo del diskriminacijos, bet man atrodo cia atvirksciai ju nervu sistema gal jautresne ir nepasitenkiniams savo kuno, jo nepriemimas juos ir veda i depresija, o ne aplinkiniu nuomone.

ir aš manau, kad ne dėl jos. Visuomenėje bet koks silpnesnis diskriminuojamas. Kas rečiau, tas diskriminuojama. Ryžumas, storumas tarp lieknų, akiniuotumas tarp gerai matančių (anksčiau tas populiaru buvo), mažumas tarp aukštesnių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 21, 18:31)
buvo iki pernai klasifikuojama kaip psichinis sutrikimas ir tuo pat metu buvo daromos operacijos, tai kas nusisneka as ar PSO?  bigsmile.gif

Psichinis susirgimas buvo gal diagnozuojamas priesh 40 metu. Jau senai tai ne psichinis susirgimas, o prieshingai - buvo butinas psichines sveikatos patikrinimas. Ten pat kur eidavo kai kuriu profesiju zmones, ar norintys leidimo ginklui. Vakaru salyse dabar nukrypo i laisvuma, bet tai gerai nesibaigs... Nes yra daug zmoniu su galvos problemomis, kurie uzhsikabina ant tokiu ideju.

Eina kalba tik apie perkelima i nauja skyriu - tik tiek. Nes isigalios nauja ligu kvalifikacija, tai bus kitoks kodas. Niekas daugiau nesikeicia... Tam tekste kur pakeitei nesekmingas bandymas, tas ir buvo noreta pasakyt.

Tureti moters smegenis - nera psichine liga, nors kai kurie vyrai su tuo gincytusi, nes buvimas moterimi jau diagnoze ju supratimu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 21, 19:44)
Tureti moters smegenis - nera psichine liga, nors kai kurie vyrai su tuo gincytusi, nes buvimas moterimi jau diagnoze ju supratimu...

kaip tu tai supranti? kuo pasireiškia moteriškos smegenys? vyrai irgi gali būti jautrūs, gali būti besiskeryčiojantys isterikai (žr. karštų šalių vyrus), gali norėti gaminti maistą ar užsiimti su vaikais kiaurą dieną. Na taip, gal tokie vyrai ne vyriškumo etalonas iš kovinių filmų, bet jie vyrai ir veda moteris.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 21, 18:07)
Rashai kazkokius kliedesius.
Na nedaro jokiu operaciju neskiria hormonu psichiniams. Negi tiek nedaeina.
Tada turetu viska konstruoti, gal kas uodega uzsimanytu ar sparnus... Mastyk galva...

Iki dabar tos diagnozes yra psichiniu ligu skyriuje, nes tai susije su tuo, kad diagnozuojant reikedavo nuodugnaus psichinio stovio patikrinimo. Kurio isvada, kad psichiniu ligu nera. O atskiro skyriaus nebuvo. Dabar sukurs...

Dabar tik ruoshiasi, perkelti diagnozes i kita skyriu, bet jos net nesikeicia... Nei skiriasi poziuris
Papildyta:
Jau man taii neprikishi, kad ash neprisitaikiau... Nee tik prisitaikiau,, bet dar ishnaudojau visus moterishkumo sugebejimus, kad ivesti tvarka: "zmonos privalo duoti". NElabai tokiu vyru rasi, nebent kur Azijos auluose pas talibus

Kuris is visų rūšių esi? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 21, 18:32)
Tuntais vokiečiai į Lenkiją varo, rašiau. Belgai kas kaimynystėje gyvena irgi važiuoja, apie belgus nesakiau kad tuntais. Lenkai labiausia vokiečiais džiaugiasi. Pas mus latviai atvažiuoja, šeštadieniais mano lidle  kokie 2 iš 10 latviai ax.gif . Ir perka vežimus su kaupais.

I Lenkija turginiai vazinejo nuo 1993 kazkur panasiai. Po siaj dienai vazineja. Dauguma mesu, desru visada buvo lenkiskos, tik niekas nezinojo ir nezino. is pirkeju biggrin.gif
Kelias lietuviskas desras uzsisako, kad turetu važtarascius sanitariniam patikrinimui ir komisijoms biggrin.gif
Papildyta:
Tai ką? Nuo sio ketvirtadienio Anglija neturi covid restrictions. Visiškai. Madness baigėsi. yahoo.gif

Teletabės, dabar apsiverkit kamputyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 vasario 2022 - 20:29
Jei norite dar kartą paskaityti, kas kaip rašo Kremliaus ruporas - štai jums Lutukės tekstas (kas nežino, ji ir Ubuntu***, ir *Sani*.

Skaitykit ir permanykit į ką pavirto Supermama.

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 21, 18:12)
Del karo pamastymai, kodel Lietuvos valdzios metodai labai zalingi visiem.
Tarkim is tikro noretu Putinas uzpult Lietuva, tai kas geriau butu ar kad visa Rusija palaikytu lietuvius, Lietuva, kaip draugiska sali, i kuria jie atvziuoja atostogauti, su kuria prekiauja, kur verslai ir indeliai? ar geriau kur susipyke visi , rysiai visi nutraukti, kur juos vadina ruskiais ir Putino pakalikais?
Kurioj situacijoj mes sulauktume rusu tautos palikymo didesnio ir pasipriesinimo kremliui?

Po senuju sausio 13 ivykiu Rusijoje vyko milzinikas palaikymas , o dabar ar toks butu?

Jei jau Rusijoje baisus diktatorius, kodel mes dar uzdedam sankcijas rusu tautai? Juk Putinui iki lemputes tos sankcijos, juk kencia tik eiliniai zmones, daznai net tie patys lietuviai, kuriu verslai zlunga.
Dabar dar tas pats scenarijsu su Blatarusija ir Kinija, kiek evrlsu zlugo, kiek nuostoliu ar kas skaiciavo?

Lietuvos valdzia tiek igrisusi lietuviam ir rusai taip negatyviai pradeda ziureti i Pabaltyji, kad karo atveju pirma vargu kas is lietuviu daug prieisntusi, ir antra vargu ar rusai priestarautu, va iki ko dasigyvenom...

ir paskaykit man kad konservatoriai ne kremliaus statytiniai. unsure.gif nustekenta vargana salis, kurios didziausias biznis karas ir buvimas kariniu poliglonu su susipykusi su visais kaimynais, su pavargusiais zmonem, nekencianciais savos valdzios , kas gali buti geriau priesui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 vasario 2022 - 20:49
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 21:47)
Jei norite dar kartą paskaityti, kas kaip rašo Kremliaus ruporas - štai jums Lutukės tekstas (kas nežino, ji ir Ubantu***, ir *Sani*.

Skaitykit ir permanykit į ką pavirto Supermama.

blink.gif blink.gif hmm.gif doh.gif doctor.gif doctor.gif doctor.gif

Paštininke, dabar isivaizduok mano pasakymą, ijunk fantazija

Vyyyyuuuuuuuu vyyyyyuuuuuuu vyyyyyuuuuuuuu...greitukė atvaziuoja paimti paštininkę.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 21, 13:28)

Esi tiesiok ortodoksishkai uzsispyrus, bet pozicijos kaip ir nera  tik dogmu kartojimas.

Rimtai, tik dabar tai pastebėjai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 20:50)
blink.gif  blink.gif  hmm.gif  doh.gif  doctor.gif  doctor.gif  doctor.gif

Paštininke, dabar isivaizduok mano pasakymą, ijunk fantazija
Vyyyyuuuuuuuu  vyyyyyuuuuuuu vyyyyyuuuuuuuu...greitukė atvaziuoja paimti paštininkę.

Svarbiausia, Burbe, giliai kvėpuoti. Ir viskas bus gerai.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 21:50)
Rimtai, tik dabar tai pastebėjai?  biggrin.gif

Tu toks nusakomas, pats paprasciausias, labiausiai nuspejamas psichologinis charakteris biggrin.gif
'Mano priešo priešas - man draugas' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 21, 19:39)
ir aš manau, kad ne dėl jos. Visuomenėje bet koks silpnesnis diskriminuojamas. Kas rečiau, tas diskriminuojama. Ryžumas, storumas tarp lieknų, akiniuotumas tarp gerai matančių (anksčiau tas populiaru buvo), mažumas tarp aukštesnių ir pan.

Jei rimtai, niekada be šios SM bendruomenės per savo beveik 50 metų su tuo nesusidūriau. Dėl to jūs man ir įdomios.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 21:52)

Svarbiausia, Burbe, giliai kvėpuoti. Ir viskas bus gerai.

Tu baigi apsijuokti. Kam tau to reikia?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 20:53)
Tu toks nusakomas, pats paprasciausias, labiausiai nuspejamas psichologinis charakteris  biggrin.gif
'Mano priešo priešas - man draugas'  biggrin.gif

O tu man jau nebeįdomi. Ate.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 21:55)
O tu man jau nebeįdomi. Ate.

Vyyyyyuuuuuuu vyyyyyyuuuuuuu
Atsakyti