Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 17, 20:15)
Gal šitą temą imam - pusmečiui užteks biggrin.gif

O naujos kurti neleidžia, nebandei? Kokia sena tema, dar ubuntė lutuke nepavirtus biggrin.gif
Burbė žiūriu mane apkaltino dėl išmetimo iš temos. Ale kaip jiems sąmokslo teorijų norisi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 18, 09:25)
O naujos kurti neleidžia, nebandei? Kokia sena tema, dar ubuntė lutuke nepavirtus biggrin.gif
Burbė žiūriu mane apkaltino dėl išmetimo iš temos. Ale kaip jiems sąmokslo teorijų norisi  biggrin.gif .

ši labai tinka, nes pabėgėlių reikalas išsisėmė
o vat lietuvybė, ksenofobija (įteisintos svetimos raidės), patriotizmas - nieko negalima pasakyti prieš dėdulią, labai aktualu ax.gif
Atsakyti

Burbė žiūriu mane apkaltino dėl išmetimo iš temos. Ale kaip jiems sąmokslo teorijų norisi  biggrin.gif .

Kaip nuobodu butu mamkose be samokslo teorijų biggrin.gif
Atsakyti
ana tema pasiekiama is naujos versijos tik smile.gif
kad susibegot cia, tai cia parasysiu Amadejai, ka norejau.

sakei, kad tik dabar tipo zmones pradejo protestuoti, pries valdzia, bet tai ne tiesa, buvo labai net dideli protestai seniau ir vel kai valde konservatoriai biggrin.gif

Riaušėse prie Seimo 151 chuliganas sulaikytas, 34 mitingo dalyviai sužeisti

Papildyta:

jiem, kam jiem? bigsmile.gif isvardinti visas jusu samokslo teorijas apie mane? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
pas mus tai baisi audra ir elektra buvo dingusi, vejas atrodo nunes viska, lietus... ir siek tiek net sninga , nors ir narcizai jau zydi smile.gif kaip pas jus orai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 18, 16:38)
ana tema pasiekiama is naujos versijos tik smile.gif

Na, tai tada po truputį atsisveikinsiu su mamkomis, nes man nauja versija yra tikra failure.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 18, 16:38)
pas mus tai baisi audra ir elektra buvo dingusi, vejas atrodo nunes viska, lietus... ir siek tiek net sninga , nors ir narcizai jau zydi smile.gif  kaip pas jus orai?

panašūs. Subjuro oras keičiantis Mėnuliui. Gana dėsninga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 18, 18:17)
Na, tai tada po truputį atsisveikinsiu su mamkomis, nes man nauja versija yra tikra failure.

Aš irgi geriau paliksiu SM, nei naują versiją prisijaukinsiu ax.gif. Kai cituoji kažką kas naujoj versijoj rašo, irgi nesąmonė kad reikia pratrinti tai į ka ji atsakinėja blink.gif
Atsakyti
man tai niekur naujos versijos nepatinka
vyras juokiasi, kad aš Viduramžių žmogus biggrin.gif man visada nervas, kai koks bankas versijas naujina ar kokia parduotuvė. Ateini ir iš naujo visko ieškotis, iš naujo priprask. Gerokai tada juos pakeiksnoju. Atrodo sukūrei normalų, veiksnų daiktą ir pasilik. Tai ne, parazituojantys sutvėrimai vis keičia ką biggrin.gif
Atsakyti

Nauja versija telefone atrodo gerai, bet kompiuteryje per daug balta ir nyki... O peteiti visiem tikrai nereikia, nes pastebejau, tik, kai tema gaunasi labai ilgai matyt database nebepavelka, o naujose temose normaliai veikia ir Sena versija. Bet Siaip forumas issikvepes jau, beliko asmeniskumai ir nieko naujo...

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2022 - 19:52

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2022 - 19:51

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2022 - 19:50