QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 21:47)
Aš manyčiau, kad mementoo turi paranoją. Jūs taip nemanot? Žr. žemiau:
Taip ir toliau manykite. Jūsų blogi manymai apie mane yra norma. Man garbės nedarytų teigiami atsiliepimai iš jūsų pusės.
Apie žudynes net pačiame maskvos centre, nuodijimus poloniu, apipylimus rūgštimi, sumušimus iki mirties, kalinimus su išgalvotu pretekstu, net nesivarginsiu dėlioti nuorodų. Nes jums tai ne įrodymai. jums norma bukais numušti krentantys keleiviniai lėktuvai, jums norma žuvę 10 000 ukrainiečių , norma iki beprotybės militarizuota kaliningrado sritis, nuolatinės provokacijos. jūs renkate atstovus, kurie parduoda Lietuvą už varganus grašius.
jums kelia pasididžiavimą kūrėjai:
Būtinas griežtas, gal net žiaurus režimas, nes tai tik šalies kūrimo pradžia. Kitaip viskas vėl virs chaosu, revoliucijomis, o to niekam nereikia, apie Rusijos vidaus politiką sakė R.Tuminas. Disciplina, griežtas valdymas, nors ir paminant demokratiją ar laisvę, yra būtini. To dar reikia mokytis ir po kelių dešimtmečių viskas vėl sugrįš į savo vagą. Bus mažiau karų ir daugiau minčių. Šiuos prieštaringus žodžius lietuvis pasakė Niujorko teatre, prie kurio vyko protestas į JAV buvo įleisti net tie Rusijos menininkai, kurie viešai palaikė Rusijos nusikaltimus Rytų Ukrainoje ir Krymo aneksiją.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...uruma-56-508901
Man tokie kūrėjai sukelia tik panieką, tokių kūrėjų pilni kampai, o Lietuvą aš turiu tik vieną.
Anonymous2017, daina tikrai nuostabi. Aš ją irgi porą kartų buvau įmetusi kaip atgaivą.