Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 21:47)
Aš manyčiau, kad mementoo turi paranoją. Jūs taip nemanot? Žr. žemiau: 4u.gif

Taip ir toliau manykite. Jūsų blogi manymai apie mane yra norma. Man garbės nedarytų teigiami atsiliepimai iš jūsų pusės.

Apie žudynes net pačiame maskvos centre, nuodijimus poloniu, apipylimus rūgštimi, sumušimus iki mirties, kalinimus su išgalvotu pretekstu, net nesivarginsiu dėlioti nuorodų. Nes jums tai ne įrodymai. jums norma bukais numušti krentantys keleiviniai lėktuvai, jums norma žuvę 10 000 ukrainiečių , norma iki beprotybės militarizuota kaliningrado sritis, nuolatinės provokacijos. jūs renkate atstovus, kurie parduoda Lietuvą už varganus grašius.

jums kelia pasididžiavimą kūrėjai:
„Būtinas griežtas, gal net žiaurus režimas, nes tai tik šalies kūrimo pradžia. Kitaip viskas vėl virs chaosu, revoliucijomis, o to niekam nereikia, – apie Rusijos vidaus politiką sakė R.Tuminas. – Disciplina, griežtas valdymas, nors ir paminant demokratiją ar laisvę, yra būtini. To dar reikia mokytis ir po kelių dešimtmečių viskas vėl sugrįš į savo vagą. Bus mažiau karų ir daugiau minčių.“ Šiuos prieštaringus žodžius lietuvis pasakė Niujorko teatre, prie kurio vyko protestas – į JAV buvo įleisti net tie Rusijos menininkai, kurie viešai palaikė Rusijos nusikaltimus Rytų Ukrainoje ir Krymo aneksiją.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...uruma-56-508901
Man tokie kūrėjai sukelia tik panieką, tokių kūrėjų pilni kampai, o Lietuvą aš turiu tik vieną.

Anonymous2017, daina tikrai nuostabi. Aš ją irgi porą kartų buvau įmetusi kaip atgaivą.

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 10 04, 20:29)
jums kelia pasididžiavimą kūrėjai:
„Būtinas griežtas, gal net žiaurus režimas, nes tai tik šalies kūrimo pradžia. Kitaip viskas vėl virs chaosu, revoliucijomis, o to niekam nereikia, – apie Rusijos vidaus politiką sakė R.Tuminas. – Disciplina, griežtas valdymas, nors ir paminant demokratiją ar laisvę, yra būtini. To dar reikia mokytis ir po kelių dešimtmečių viskas vėl sugrįš į savo vagą. Bus mažiau karų ir daugiau minčių.“ Šiuos prieštaringus žodžius lietuvis pasakė Niujorko teatre, prie kurio vyko protestas – į JAV buvo įleisti net tie Rusijos menininkai, kurie viešai palaikė Rusijos nusikaltimus Rytų Ukrainoje ir Krymo aneksiją.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...uruma-56-508901
Man tokie kūrėjai sukelia tik panieką, tokių kūrėjų pilni kampai, o Lietuvą aš turiu tik vieną.
-------------------------------------------------------------------
Apie žudynes net pačiame maskvos centre, nuodijimus poloniu, apipylimus rūgštimi, sumušimus iki mirties, kalinimus su išgalvotu pretekstu, net nesivarginsiu dėlioti nuorodų. Nes jums tai ne įrodymai. jums norma bukais numušti krentantys keleiviniai lėktuvai, jums norma žuvę 10 000 ukrainiečių , norma iki beprotybės militarizuota kaliningrado sritis, nuolatinės provokacijos. jūs renkate atstovus, kurie parduoda Lietuvą už varganus grašius.

Paprašytas sakyti tiesiai, ar nesigaili, kad Niujorke teisino V. Putino režimą, ir ar neišsižada savo pasakytų žodžių, R. Tuminas atsakė: „Kodėl turėčiau? Jeigu lyg džinas iš butelio būtų paleistas visas tas Rusijos chaosas, patikėkite, iškiltų karo grėsmė. Kol vienas žmogus suvaldo tą chaosą, karo nebus. Todėl nereikia V. Putino speisti į narvą. Su juo reikia kalbėtis. Jis taip pat nori taikos. Jam reikia padėti. Patikėkite.“
Ar režisierius nebijo, kad dėl V. Putino režimą palaikančių jo žodžių Lietuvoje bus pasmerktas?
„Dieve mano. Mano kapai vieni. Kapai yra kapai. Mirtis yra mirtis. O smerkimas –mažų ir silpnų žmonių reikalas. Niekas neturi teisės smerkti. Nuomonės negalima paversti nusikaltimu“, – atsakė R. Tuminas.

https://www.alfa.lt/...speisti-i-narva

-------------------------------------------------------------------------
Dyvijatės, kaip Rusijoje žmonės nuodijami ir žurnalistai žudomi? O Lietuvoje namai staiga užsidega. Apie kitus "stebuklus" rašiau jau vakar.

- Vienais metais sudegė jūsų sodyba...
- Ne vienais, o šiais, sausio 19-ąją, mano gimtadienio išvakarėse.
- Manot, savaime?
- Savaime nieko nebūna, nei žaibo žiemą, nei ko nors. Ramindamas save ir artimuosius impulsyviai pažadėjau pastatyti naują namuką, dar geresnį, dar gražesnį, anot Čechovo.

http://www.ve.lt/nau...araliu-1499614/
http://www.ve.lt/nau...skvoje-1407093/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 04 spalio 2017 - 22:22
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 04, 22:15)
Paprašytas sakyti tiesiai, ar nesigaili, kad Niujorke teisino V. Putino režimą, ir ar neišsižada savo pasakytų žodžių, R. Tuminas atsakė: „Kodėl turėčiau? Jeigu lyg džinas iš butelio būtų paleistas visas tas Rusijos chaosas, patikėkite, iškiltų karo grėsmė. Kol vienas žmogus suvaldo tą chaosą, karo nebus. Todėl nereikia V. Putino speisti į narvą. Su juo reikia kalbėtis. Jis taip pat nori taikos. Jam reikia padėti. Patikėkite.“
Ar režisierius nebijo, kad dėl V. Putino režimą palaikančių jo žodžių Lietuvoje bus pasmerktas?
„Dieve mano. Mano kapai vieni. Kapai yra kapai. Mirtis yra mirtis. O smerkimas –mažų ir silpnų žmonių reikalas. Niekas neturi teisės smerkti. Nuomonės negalima paversti nusikaltimu“, – atsakė R. Tuminas.

https://www.alfa.lt/...speisti-i-narva

-------------------------------------------------------------------------
Dyvijatės, kaip Rusijoje žmonės nuodijami ir žurnalistai žudomi? O Lietuvoje namai staiga užsidega. Apie kitus "stebuklus" rašiau jau vakar.

Jis dar ir daugiau perlų pribarstė. Suprasdamas kad jo nuomonės klausia kaip asmens, formuojančio visuomenės požiūrį. Tai nėra tokio pat svorio nuomonė, kurią pasako mokinys kioske pirkdamasis kavos.
O smerkti aš turiu teisę. Ir netoleruoti, negerbti, ignoruoti. Nes nepateisinu nepaskelbto karo metu krentančių kūnų iš dangaus. Nepateisinu žudynių mokyklose, teatre, svetimos valstybės teritorijoje. Ir smerkiu tą, kuriam toks vadovas yra geras.
putinas nori taikos. Manifesto teisina putiną. Kas toliau?

Dar daugiau ale analogijų įdėkite. Gaila kad to nepadarėte prieš rinkimus. Kaip maro kai kas būtų vengęs jūsų proteguojamų kolchoznikų. Juk ir kolchozai buvo gėris. Juk ne visi iš bado išmirė.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 10 05, 05:30)
Jis dar ir daugiau perlų pribarstė. Suprasdamas kad jo nuomonės klausia kaip asmens, formuojančio visuomenės požiūrį. Tai nėra tokio pat svorio nuomonė, kurią pasako mokinys kioske pirkdamasis kavos.
O smerkti aš turiu teisę. Ir netoleruoti, negerbti, ignoruoti. Nes nepateisinu nepaskelbto karo metu krentančių kūnų iš dangaus. Nepateisinu žudynių mokyklose, teatre, svetimos valstybės teritorijoje. Ir smerkiu tą, kuriam toks vadovas yra geras.
putinas nori taikos.  Manifesto teisina putiną. Kas toliau?
Dar daugiau ale analogijų įdėkite. Gaila kad to nepadarėte prieš rinkimus. Kaip maro kai kas būtų vengęs jūsų proteguojamų kolchoznikų. Juk ir kolchozai buvo gėris. Juk ne visi iš bado išmirė.

Tamsta viškai prarandate savitvardą. O visos jūsų rašliavos turinys - be jokios logiškos minties, tik lozungų, etikečių ir konservatorinių epitetų kratinys ir dzin, kad nei į tvorą, nei į mietą. Atvėskit ir pasižiūrėkit širdžiai mielų vaizdų su konservatorine "demokratija" ir landsbergine sąžine. Žinoma, aš esu pasirengusi išgirsti, kad dėl viso to kalta Janutienė. biggrin.gif

http://tv.lrytas.lt/...nkite--2823745/
Atsakyti

Taip, niekas neturi teisės smerkti...Mažučio Hitleriuko negalim smerkti... Staliniuko nekalto negalime smerkti... nieko nieko nu nu nu...

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 05, 07:53)
<p>Taip, niekas neturi teisės smerkti...Mažučio Hitleriuko negalim smerkti... Staliniuko nekalto negalime smerkti... nieko nieko nu nu nu...</p>

Tai smerkim, smerkim. Ir pagrindiniu savo užsienio politikos leitmotyvu laikykimės įsikibę isteriško, paranojiško ir be priešų negalinčio egzistuoti intriganto įvaizdžio. Ir kas toliau?
Atsakyti

Tai smerkim, smerkim. Ir pagrindiniu savo užsienio politikos leitmotyvu laikykimės įsikibę isteriško, paranojiško ir be priešų negalinčio egzistuoti intriganto įvaizdžio. Ir kas toliau?

Suprantate, yra dvi kategorijos žmonių šiuo klausimu.

Vieni džiaugiasi, kad lietutis šiltas, o kiti tiesiog nenori, kad ant jų sisiotų. Suprantama?

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 05, 08:08)
Suprantate, yra dvi kategorijos žmonių šiuo klausimu.</p><p>Vieni džiaugiasi, kad lietutis šiltas, o kiti tiesiog nenori, kad ant jų sisiotų. Suprantama?

Jums tikrai labai nepasisekė, užjaučiu, Kaip suprantu tamsta iš tų, ant katrų sisioja. Galima kokias šviežas aplinkybes ar pavyzdžius šito nepavydėtino akto? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu patriotai, davai dabar stebeilėjam ir laukiam plačiai atmerktom akim kokia "teisinė ir teisinga pasirodys mūsų valstybė (eilinį kartą)", o gal įvyks stebuklas? bigsmile.gif
https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Nenorėtumėt būti Žilvuko vietoje, ką? ax.gif
Atsakyti
Myliu savo namus ir savo artimus žmones, į tėvynę ir kitus - dažniausiai nusispjaut.
Atsakyti

Jums tikrai labai nepasisekė, užjaučiu, Kaip suprantu tamsta iš tų, ant katrų sisioja. Galima kokias šviežas aplinkybes ar pavyzdžius šito nepavydėtino akto? bigsmile.gifbiggrin.gif

Rusijos embargas mūsų žemės ūkio produktams. (pvz)

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 05, 09:28)
Rusijos embargas mūsų žemės ūkio produktams. (pvz)

O vargyti, pasirodo reikalinga ta nelemta Rusija ir prekyba su ja visai nieko sau buvo, ane? biggrin.gif
Chronologiškai derėtų priminti Rusijos embargo priešistorę - nuo 2014 m. kovo mėn. ES palaipsniui nustatė ribojamąsias priemones Rusijai:

diplomatines priemones
individualias ribojamąsias priemones (turto įšaldymas ir kelionių apribojimai)
ekonominių santykių su Krymu ir Sevastopoliu apribojimus
ekonomines sankcijas
ekonominio bendradarbiavimo apribojimus
Atsakyti