Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 23:26)
Ta prasme, tas faktas, kad R.Tuminas pasirinko kurti Maskvoje, o Stingas atvyko į populiarų Rusijoje muzikos festivalį ir jame dainavo reiškia, kad jūs vedate lygiagretes su frau Reifenstahl savo laiku vykdytos nacistinės propagandos veikla? blink.gif
Papildyta:

Galima tamstos žodžius patvirtinančius faktus? Kalbu apie Tuminą ir Stingą.

Jus pati tuos faktus ir isvardinote.

Taip, tokiais veiksmais jie prisideda prie Putino rezimo propagandos.

Priminsiu, pasaulio visuomene, tame tarpe ir meninkai pasmerke Putino rezima uz Krymo, suverenios salies teritorijos aneksija. Rusija iki siol yra aneksavusi Kryma ir nesimato kad atgailautu del to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2017 - 22:55
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 22:34)
Taip, tokiais veiksmais jie prisideda prie Putino rezimo propagandos.

Adekvati diskusija su jumis neįmanoma. Įsitikinau galutinai. Tamstai klausimų nebeturiu.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 23:40)
Adekvati diskusija su jumis neįmanoma. Įsitikinau galutinai. Tamstai klausimų nebeturiu.

Ne mano problemos, kad jus dvigubu standartu taikytoja, todel nematote akivaizdzias sasajas.
Siaip, diskutuoju ne su jumis, as rasau zmonems, kurie galimai per mano matymo prizme pamegins pazvelgti i jusu mintis. Taigi, jus esate TIK irankis, bet ne amsuo su kuriuo idomu ir yra apie ka diskutuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2017 - 22:49
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 23:46)
Ne mano problemos, kad jus dvigubu standartu taikytoja, todel nematote akivaizdzias sasajas.
Siaip, diskutuoju ne su jumis, as rasau zmonems, kurie galimai per mano matymo prizme pamegins pazvelgti i jusu mintis. Taigi, jus esate TIK irankis, bet ne amsuo su kuriuo idomu ir yra apie ka diskutuoti.

Kai pilna pusglusiu patriotu, tai ir priesu jau nereikia. "Patriotai" pakenks geriau.

Kaip sako, kvailas draugas blogiau uz protinga priesa
Atsakyti

Kaip sujudo sukruto raudonikiai, kad kažkas drįsta tėvynę mylėti ir gerbti. Gražu žiūrėt :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 22:41)
Ir vel eilines samokslo teorijos. Siaubukai, baubukai...
Paranoja ne kitaip.

Ir vel taip bandoma uzciaupti.

Kodėl užčiaupti?
Negi jūs visos tokios negabios bei nemokate šalimais apie du dalykus diskutuoti? Rusų problemas ir mūsų problemas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 04, 09:52)
Kai pilna pusglusiu patriotu, tai ir priesu jau nereikia. "Patriotai" pakenks geriau.

Kaip sako, kvailas draugas blogiau uz protinga priesa

Ir vel, ura patriote, su putomis ant lupu kimbi? O kai gauni atgalios, pradeti inksti, PUOLA.

QUOTE(Monteverte @ 2017 10 04, 10:00)
Kodėl užčiaupti?
Negi jūs visos tokios negabios bei nemokate šalimais apie du dalykus diskutuoti? Rusų problemas ir mūsų problemas?

O as nesskirstau etines ir moralines problemas pagal tautybes.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 04, 11:10)
O as nesskirstau etines ir moralines problemas pagal tautybes.

Kaip tai neskirstote? Nesupratau jūsų komentaro, bet greičiau jūs manojo visiškai nesupratote.
Dar kartą rašau: kodėl negalima paraleliai diskutuoti apie daugelį pasaulio šalių, santvarką, ekonomiką jose, žmonių pasitenkinimą. Kodėl diskutuojant apie Rusiją, negalima paminėti Lietuvos, Ispanijos, JAV ar dar ko nors?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 04, 11:27)
Kaip tai neskirstote? Nesupratau jūsų komentaro, bet greičiau jūs manojo visiškai nesupratote.
Dar kartą rašau: kodėl negalima paraleliai diskutuoti apie daugelį pasaulio šalių, santvarką, ekonomiką jose, žmonių pasitenkinimą. Kodėl diskutuojant apie Rusiją, negalima paminėti Lietuvos, Ispanijos, JAV ar dar ko nors?

A cia te paminejimai "JAV indenai" "Badaujantys Afrikos vaikai", "Lietuvos zydsaudziai", "Savi saude savus", "Pasualinio amsto zydu-masonu samokslas" ir t.t.

Nezinau, gal kam tai ir argumentai, man ne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 04, 11:36)
A cia te paminejimai "JAV indenai" "Badaujantys Afrikos vaikai", "Lietuvos zydsaudziai", "Savi saude savus", "Pasualinio amsto zydu-masonu samokslas" ir t.t.

Nezinau, gal kam tai ir argumentai, man ne.

O kodėl ne? Kodėl prieš tai užsimerkti norisi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 04, 11:48)
O kodėl ne? Kodėl prieš tai užsimerkti norisi?

O tai ne uzmerkimas, tai atsiribojimas nuo bandymo manipuliuoti, tai diskusioje vadinama "raudona silke".

...„Raudona silke“ yra vadinamas toks argumentas, kuris skirtas tik nukreipti diskutuojančių pusių dėmesį nuo temos. Tai yra laikoma argumentacijos klaida. Pats argumentas gali būti tiek logiškai teisingas, tiek klaidingas. Argumentacijos klaida jis yra todėl, kad neturi nieko bendro su aptariamo klausimo teisingumu...
Atsakyti

https://www.youtube....h?v=p1eIm7JYGdQ

nuostabi daina Lietuvai...

Atsakyti