Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Baisus tie traukuliai. 

Labai. Tiek, kad realiai nėra pavojinga...tas mane gelbėjo :D

Atsakyti

Sveika yra tam tikrax streso kiekis, sveika yra išriti iš komforto zonos, nes tada kažko išmokstama ir tobulėjama, o perdsug streso - peilis sveikatai.

Atsakyti

Jokiu problemų, aš turiu įgudžius juos įveikti, tai neatsiejama mano gyvenimo dalis. Aš jau gimdama patyriau strsą turėjau greitai išmokti kvėpuoti. Nepradėjau iškaro vaikščioti, prieš pradedant, patyriau stresą - nukritau, bet tai kažko mane išmokė...

O aš jums linkiu kuo daugiau patirti streso, gal ko nors išmoksite, pagaliau, įgausite elementarų žmogiškumą.

Aš jūsų linkėjimų nenoriu. Todėl kaip visada jie grįš jums. "Bus jums "galimybė mokintis, tai akstinas atrasti kažko naujo" 

Tai vėl norit išmokti kvėpuoti? Nlb supratau. Jūs bent suprantate kas tai stresas, koks jis gali būti ir t.t. apie ka jūs kalbate?

Atsakyti

Sveika yra tam tikrax streso kiekis, sveika yra išriti iš komforto zonos, nes tada kažko išmokstama ir tobulėjama, o perdsug streso - peilis sveikatai.
Taip. Būtent. Kaip ir augalams. vos vos  praduriay pomidorų stiebus- paraudonavo iškart :) Na tokį stresiuka sukėliau 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2022 - 18:55

Labai. Tiek, kad realiai nėra pavojinga...tas mane gelbėjo :D

Nemanau, kad parašysiu kažką naujo, bet esant aukštai temperatūrai, neperrenkite vaiko šiltais drabužiais, neužklokite šiltomis kaldromis, vėsinkite vaiką. Nereikia bijoti temperatūrų iki 39 tai tikrai nemirtina, tai net gerai, tai organizmo atsakas, rodo kad jis kovoja, blogiau būtu, kad temperatūros nebūtų. Sunerimti reiktų kai temperatūra pakyla virš 40 laipsnių. Aukštas temperatūras lengviau pakelia vaikai nei suaugę. Nes suaugusių kraujotaka jau įtakota visokiom ligom, esant temperatūrai susitraukia, sukelia komplikacijas. Hematologiniame skyriuje, kol temperatūra neviršydavo 39 laipsnių, nieko neduodavo. Nes tai nebuvo laikoma kritinė situacija, kai reikia kištis.

Atsakyti

Nemanau, kad parašysiu kažką naujo, bet esant aukštai temperatūrai, neperrenkite vaiko šiltais drabužiais, neužklokite šiltomis kaldromis, vėsinkite vaiką. Nereikia bijoti temperatūrų iki 39 tai tikrai nemirtina, tai net gerai, tai organizmo atsakas, rodo kad jis kovoja, blogiau būtu, kad temperatūros nebūtų. Sunerimti reiktų kai temperatūra pakyla virš 40 laipsnių. Aukštas temperatūras lengviau pakelia vaikai

Tai aišku. Visi viską žino seniai 

Atsakyti

Visu pirma, aš iš jūsų rankų net ištroškusi stiklinės vandens neimčiau. Man iš jūsų veltui nieko nereikia. Na bet, jei pati pradedat linkėti, neva iš visos širdies, galvodama, kad visi kiti idiotai, nesupranta pačios intencijų... Likimas, lemtis nežaidimas, nuo tamstos norų nepriklauso. Nenorit linkėjimų, nepradėki jais pati svaidytis.

Pačios pastoviai minimi bumerangai, grąžinimai, tamstos nepalenks, anapusinės jėgos, į kurias tamstas apeliuojat, puikiai suvokia ir supranta, pačios palinkėjimų esmę. O juk tai ir yra svarbiausia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2022 - 19:17

Tai aišku. Visi viską žino seniai 

O... Dar ir didybės manija kamuoja, pakaktų, kad pati žinote. Įdomus tas dalykėlis savivertė, ypač kai prireikia VISŲ, kad argumentas taptų svaresniu.

Atsakyti

Visu pirma, aš iš jūsų rankų net ištroškusi stiklinės vandens neimčiau. Man iš jūsų veltui nieko nereikia. Na bet, jei pati pradedat linkėti, neva iš visos širdies, galvodama, kad visi kiti idiotai, nesupranta pačios intencijų... Likimas, lemtis nežaidimas, nuo tamstos norų nepriklauso. Nenorit linkėjimų, nepradėki jais pati svaidytis.

Pačios pastoviai minimi bumerangai, grąžinimai, tamstos nepalenks, anapusinės jėgos, į kurias tamstas appeliuojat, puikiai suvokia ir supranta, pačios palinkėjimųbesmę. O juk tai ir yra svarbiausia.

Aš jums ir neduociau :) neįmanoma gi.

Šitą pastininkei peradresuokite. Ji pradėjo kabinti mano vaikus, ne aš ją. 

Na gerai, Man. Kažkas jums ten susivaideno. Bet Prie ko čia vaikai? Kaip jums atrodo? 

Jeigu jūs rasot apie stresą bendrai kaip apie teigiamą reakcija, kame problemos, kad aš jums linkiu to streso?  kokios tuomet jūsų intencijos? Juokingas manipuliavimas ir tiek

Pastoviai? Tik šiandien :) ir tik pastininkei 

Atsakyti

O... Dar ir didybės manija kamuoja, pakaktų, kad pati žinote. Įdomus tas dalykėlis savivertė, ypač kai prireikia VISŲ, kad argumentas taptų svaresniu.

Na, moonte, tai elementarus dalykai. Gi ne vaikai čia susirinko. 

Atsakyti

Na gerai, Man. Kažkas jums ten susivaideno. Bet Prie ko čia vaikai? Kaip jums atrodo? 

Jeigu jūs rasot apie stresą bendrai kaip apie teigiamą reakcija, kame problemos, kad aš jums linkiu to streso?  kokios tuomet jūsų intencijos? Juokingas manipuliavimas ir tiek

Uarda, tu pradėjai kabint MANO TĖVUS. Taip, kad cit. Bo bus bus bus tau stresinės situacijos. Jau dabar yra :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugpjūčio 2022 - 19:30

O prie ko čia paštininkė ir aš? Na kažkaip vaikiškai teisinatės.

O prie ko čia kitų narių tėvai? Tiek vaikai, tiek tėvai patys artimiausi ir mylimiausi žmonės. Pačiai, tai kas žmonėms šventa galima dergti, kodėl pati sau reikalaujat kitokų žaidimo taisyklių?

Kaip įdomiai gaunasi, kaip pačiai linkima, tai iškarto pretenzijos - aš jų neprašiau, tarytum aš prašiau tamstos palinkėjimų. 

Jūsų manipuliavimas nejuokingas, o šlykštus.

Aš nebijau vėžio, aš kelis kartus jį įveikiau, ar kad nebijau vėžio, tai reiškia, kad noriu sirgti... Tik tokia dvasiškai nesveika moteris, kaip Jus uarda, tai gali suvokti taip, ir sąmoningai, išvisos širdies man TO palinkėti. Na gerai, susirgsiu, vėl teks praeiti chemoterapijos kursą, visus su tuo susijusius išgyvenimus, galimai tamstos palinkėjimai ir išsipildys pilnai, mano fizinės kūno galimybės išsisems, aš numirsiu, Jūsų džiaugsmui, jums gi būtina įrodyti savo teisumą, čia gi jūsų pagrindinis KABLYS... Aš mirties irgi nebijau, bet ar tai reiškia, kad man nepatinka gyventi, matyti, kaip auga mano vaikaičiai, pasodinti augalai, globojami augintiniai.

Man norisi tikėti nemaria siela... Manot po viso šito tamstos siela bus švari? Jums to reikia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2022 - 19:43