Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Stresinės situacijos grūdina:)

O taip, sutinku.

Ir dar, blogi/geri žodžiai grįžta bumerangu, visada. Nereikėtų pamiršti sito. 

Atsakyti

Stresinės situacijos grūdina:)

Būtent. O uarda bijo daryti klaidas, jos anai svieto pabaiga, ir stresinių situacijų bijo, kaip velnias kryžiaus.

Atsakyti

Paštininkė, bravo, puikiai ją užkabliavot. Ji pastoviai kabliuojasi, maty tame jos didis savivertės požymis. Šiaip, priminsiu, ji dėl savo didėlės savivertės, nepajėgė išgirsti kritikos, kai ją ŽKB kritiškai įvertino. Net niekuo dėtam šuns veisėjui sugebėjo ŽKB apskųsti.
bravo. Pritariu 😉 moonte. Uzkabliavo. Taip, lb gerai padariau.

O kodėl zkb jūs užpuolė, išdejo į šuns dienas. Tokios drauges buvot. Ir bac taip lengvai sugriuvo. 

man ir dabar neaišku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2022 - 18:02

Moonte, o jus pastoviai skaitėt? O jo, majo. Aš buvau sunerimusi dėl jūsų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2022 - 17:57

Būtent. O uarda bijo daryti klaidas, jos anai svieto pabaiga, ir stresinių situacijų bijo, kaip velnias kryžiaus.

Bijau stresinių situacijų, taip. Jūs ne? Kiekvienas normalus žmogus jų bijo. 

Atsakyti

Aš ne. O ko bijot? Svarbu žinot, kaip tose situacijose elgtis.

Stresinių situacijų bijantis žmogus yra labai žemos savivertės ir savimi nepasitikintis žmogus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugpjūčio 2022 - 18:07

Na taip, jeigu gerai jaučiasi aš irgi neduodu.  Bet iki kokių Max 38,5. Ypač maziukams.  Drauges vaikui uzkilo tempą virš 39, prasidėjo traukuliai. Tai fobija man. 

Tai jau nebėra labai mažas.

Žinau. Dičkiui būdavo ir prie 37.5. Brrr

Atsakyti

Antrą dieną stebiu. Jau ir anksčiau bjaurėjausi šią asaba, kai buvo užsirovusi ant Montekristos, menkindama jos vaikystės išgyvenimus, įtakotus sovietų smurto prieš beginklius tautiečius. Bet, kad dergtis iš Ašakos tėvų... Ašaka gi ne tokia kaip aš, neva bjaurybė, tuo pačiu neatsako, todėl dergimasis, uardiškam stiliuje subinėje sliekų ieškojimas, dergia Ašakos parašyta, interpretacijom pagal savo sugedimo lygi, ir brukti Ašakai, kaip faktą... Gali tik hipertrofuotą savivertę turinti uarda.

O dar priminsiu, pačios įterptą nuotrauką, kiek uarda ta tema prifantazavo, na ir gašli moteriškė su savo seksualinėm fantazijom. Kaip ne kaip pasirodo josios patirtis įtakoja vertinant kitų intencijas.

Atsakyti

Būtent, geriau neparašysi. Stresinė situacija tai galimybė mokintis, tai akstinas atrasti kažko naujo.

Atsakyti

Antrą dieną stebiu. Jau ir anksčiau bjaurėjausi šią asaba, kai buvo užsirovusi ant Montekristos, menkindama jos vaikystės išgyvenimus, įtakotus sovietų smurto prieš beginklius tautiečius. Bet, kad dergtis iš Ašakos tėvų... Ašaka gi ne tokia kaip aš, neva bjaurybė, tuo pačiu neatsako, todėl dergimasis, uardiškam stiliuje subinėje sliekų ieškojimas, dergia Ašakos parašyta, interpretacijom pagal savo sugedimo lygi, ir brukti Ašakai, kaip faktą... Gali tik hipertrofuotą savivertę turinti uarda.

O dar priminsiu, pačios įterptą nuotrauką, kiek uarda ta tema prifantazavo, na ir gašli moteriškė su savo seksualinėm fantazijom. Kaip ne kaip pasirodo josios patirtis įtakoja vertinant kitų intencijas.

Ane, tik antra diena. Patikėjom :)

Asaka 1990 m.  pati turėjo vaikus. Apie kokius ašakos tėvus jūs rasote? 

Bet jūsų dergimasis š lutukes tėvo mane šokiravo, kaip taip galima? 

Atsakyti

Tai va mane tas ir užkabino, nes kam kam, bet ne Uardai mūsų tėvus ir mūsų vaikystę vertint. Palyginus su tuo, ką ji rašo, tai mes augom tikrai laimingiau, nei jos vaikai su ja, nes mamos buvo adekvačios ir tėvai šalia.

Taip, ir kaltinimus pedofilija (neva kaip palyginimą) prisimenu. Man nė į galvą tokie palyginimai, o jai - va. Ir augina tris sūnus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugpjūčio 2022 - 18:18

Aš ne. O ko bijot? Svarbu žinot, kaip tose situacijose elgtis.

Stresinių situacijų bijantis žmogus yra labai žemos savivertės ir savimi nepasitikintis žmogus.

Tai ir gerai, kad nebijot. Tuomet linkiu kuo daugiau tokių situacijų. Na jums 😉 

Atsakyti