Stresinės situacijos grūdina:)
O taip, sutinku.
Ir dar, blogi/geri žodžiai grįžta bumerangu, visada. Nereikėtų pamiršti sito.
Paštininkė, bravo, puikiai ją užkabliavot. Ji pastoviai kabliuojasi, maty tame jos didis savivertės požymis. Šiaip, priminsiu, ji dėl savo didėlės savivertės, nepajėgė išgirsti kritikos, kai ją ŽKB kritiškai įvertino. Net niekuo dėtam šuns veisėjui sugebėjo ŽKB apskųsti.bravo. Pritariu 😉 moonte. Uzkabliavo. Taip, lb gerai padariau.
O kodėl zkb jūs užpuolė, išdejo į šuns dienas. Tokios drauges buvot. Ir bac taip lengvai sugriuvo.
man ir dabar neaišku.
Antrą dieną stebiu. Jau ir anksčiau bjaurėjausi šią asaba, kai buvo užsirovusi ant Montekristos, menkindama jos vaikystės išgyvenimus, įtakotus sovietų smurto prieš beginklius tautiečius. Bet, kad dergtis iš Ašakos tėvų... Ašaka gi ne tokia kaip aš, neva bjaurybė, tuo pačiu neatsako, todėl dergimasis, uardiškam stiliuje subinėje sliekų ieškojimas, dergia Ašakos parašyta, interpretacijom pagal savo sugedimo lygi, ir brukti Ašakai, kaip faktą... Gali tik hipertrofuotą savivertę turinti uarda.
O dar priminsiu, pačios įterptą nuotrauką, kiek uarda ta tema prifantazavo, na ir gašli moteriškė su savo seksualinėm fantazijom. Kaip ne kaip pasirodo josios patirtis įtakoja vertinant kitų intencijas.
Antrą dieną stebiu. Jau ir anksčiau bjaurėjausi šią asaba, kai buvo užsirovusi ant Montekristos, menkindama jos vaikystės išgyvenimus, įtakotus sovietų smurto prieš beginklius tautiečius. Bet, kad dergtis iš Ašakos tėvų... Ašaka gi ne tokia kaip aš, neva bjaurybė, tuo pačiu neatsako, todėl dergimasis, uardiškam stiliuje subinėje sliekų ieškojimas, dergia Ašakos parašyta, interpretacijom pagal savo sugedimo lygi, ir brukti Ašakai, kaip faktą... Gali tik hipertrofuotą savivertę turinti uarda.
O dar priminsiu, pačios įterptą nuotrauką, kiek uarda ta tema prifantazavo, na ir gašli moteriškė su savo seksualinėm fantazijom. Kaip ne kaip pasirodo josios patirtis įtakoja vertinant kitų intencijas.
Ane, tik antra diena. Patikėjom
Asaka 1990 m. pati turėjo vaikus. Apie kokius ašakos tėvus jūs rasote?
Bet jūsų dergimasis š lutukes tėvo mane šokiravo, kaip taip galima?
Tai va mane tas ir užkabino, nes kam kam, bet ne Uardai mūsų tėvus ir mūsų vaikystę vertint. Palyginus su tuo, ką ji rašo, tai mes augom tikrai laimingiau, nei jos vaikai su ja, nes mamos buvo adekvačios ir tėvai šalia.
Taip, ir kaltinimus pedofilija (neva kaip palyginimą) prisimenu. Man nė į galvą tokie palyginimai, o jai - va. Ir augina tris sūnus.