Šiaip tai tyčiojaisi neva "kritikavai" mano, Ašakos, Maja DI, Montekristos tėvus. Tą pasimetusią moterį su verkenčiu vaiku ant rankų Sausio 13 naktį. Tau tik atrodo, kad "kritikavai". Man atrodo: tyčiojaisi. Ir lai viskas tau, tavo vaikams ir anūkams grįžta.Nu tikrai durna esat. Kad rasiau, kad nereikia vaikams pasakoti apie tai, kad rūbų, batų nėra parduotuvėje, kad nėra mėsos, kad nėreiketu vaikams apie žudynes pasakoti ir pan? Jums viskas gerai? Čia tas tyčiojimasis? Dar kartą, idekit mano citata apie pasimetusia moteri su vaiku, kur aš tyciojausi iš jos, nebūtinai šiandien, galit ir kitą dieną ideti. Jeigu neidesit visi jūsų gražus palinkėjimai grįš jums, su kaupu ir busit SM aferiste NUMBER 1 😂
verkiančiuBaikit jūs tas klaidas ieškoti
Net pati sau pastabas darote 😂
Taip, uarda, čia tyčiojimasis, nes tu nežinai, iš kokio konteksto tai buvo pasakojama. Tu tyčiojiesi iš žmonių, primesdama savo įsivaizduojamas taisykles, net negyvenusi jų sąlygose. Man atrodo, kad tai akivaizdu.
Taip, uarda, čia tyčiojimasis, nes tu nežinai, iš kokio konteksto tai buvo pasakojama. Tu tyčiojiesi iš žmonių, primesdama savo įsivaizduojamas taisykles, net negyvenusi jų sąlygose. Man atrodo, kad tai akivaizdu.
Baikit savo nesąmones rašyti. Man vaiko saugumas ir gerove yra svarbiausia. Jūsų nuomonė gal kitokia. Kas jums ten vaidenasi, ne mano problemos.
Vis dar laukiu citatos apie pasimetusia moteri su vaiku. Aš tikiuosi jūs ją idesit. K
įdėsiu, bet ne dabar. Smagu matyt, kaip vartotės. Įdėsiu, Sausio 13-ą.Melage. Ir man smagu matyt kaip vartotes 😉
Pasinervink, nes prisimeni, ką rašei. Lai viskas tau, tavo vaikams ir anūkams grįžta.
Pasinervink, nes prisimeni, ką rašei. Lai viskas tau, tavo vaikams ir anūkams grįžta.
Aha, noretumet 😆
Lai viskas jums grįžta, riebiaaaiiii-Už mane, už mano vaikus, anūkus.
Pasinervinkit dar, paštininke
Dėl ko?
Dėl ko?Parašiau dėl ko. Nesupratot, tai nesupratot. Negaliu niekuom padeti.
Kiekvienas palinkėjimas kitam ( o ypač mažam vaikui) jums grįzta su keliaguba jėga... Tik tiek 😉
Stresinės situacijos grūdina:)
Paštininkė, bravo, puikiai ją užkabliavot. Ji pastoviai kabliuojasi, maty tame jos didis savivertės požymis.
Šiaip, priminsiu, ji dėl savo didėlės savivertės, nepajėgė išgirsti kritikos, kai ją ŽKB kritiškai įvertino. Net niekuo dėtam šuns veisėjui sugebėjo ŽKB apskųsti.