Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Linkiu tau ir išskirtinai tavo vaikams ir anūkams visko - už kiekvieną tavo pasityčiojimą iš žmogaus, kuris išgyveno Sausio 13-ąją.

O as linkiu jums ir tik jums, riebiai taip, už visus vaikus, už kiekvieną pasityciojima iš žmonių...

Atsakyti

Ačiū už gražų palinkėjimą.

Atsakyti

O tu ir močiutę turi - niekad apie ją nerašei. Nurimk. Protinga būtum - atsiprašytum.
Aha, jau neturiu. Apsimetele.  Protinga butumet-atsiprasitumet. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2022 - 16:50

Ačiū už gražų palinkėjimą.

Prašom. tikiuosiu, kad taip ir bus 😉

Atsakyti

Ir dar: abejoju, kad pasielgtum kaip ta ukrainietė - tave net nuo forumo anoniminių palinkėjimu va, kaip veža :rolleyes: . O jei rimtai šaudytų į namus, kur tu ir tavo vaikai? Va, ir atsiskleidei.

Atsakyti

Na, svarbiausia, kad pati nukrito, be vaistų...

Tai aš niekada neduodu, jeigu pusėtinai jaučiasi ir nekyla 39

Atsakyti

Ir dar: abejoju, kad pasielgtum kaip ta ukrainietė - tave net nuo forumo anoniminių palinkėjimu va, kaip veža :rolleyes: . O jei rimtai šaudytų į namus, kur tu ir tavo vaikai? Va, ir atsiskleidei.

Abejuokit, ar kas draudžia :)

"Didelė išmintis ateina per abejones.“ 

Aš rami, ne iš vieno zmogaus nesityciojau, o kas jūsų galvoje susišvietė, tai čia tik jūsų ligotos fantazijos ir jūsų problemos. Ir todėl visi jūsų palinkėjimai man, grįš jums su kaupu.

Atsakyti

Dėkui, visus iki vieno priimsiu, nes esu išgyvenus stresines situacijas - ir ne vieną. Net Sausio 13-ą.

Atsakyti

Tai aš niekada neduodu, jeigu pusėtinai jaučiasi ir nekyla 39

Na taip, jeigu gerai jaučiasi aš irgi neduodu.  Bet iki kokių Max 38,5. Ypač maziukams.  Drauges vaikui uzkilo tempą virš 39, prasidėjo traukuliai. Tai fobija man. 

Atsakyti

Dėkui, visus iki vieno priimsiu, nes esu išgyvenus stresines situacijas - ir ne vieną. Net Sausio 13-ą.
Prašom. Tikiuosiu taip ir bus. Bliamba, jūs kartais ne moonte? 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2022 - 17:04

Šiaip tai tyčiojaisi neva "kritikavai" mano, Ašakos, Maja DI, Montekristos tėvus. Tą pasimetusią moterį su verkenčiu vaiku ant rankų Sausio 13 naktį. Tau tik atrodo, kad "kritikavai". Man atrodo: tyčiojaisi. Ir lai viskas tau, tavo vaikams ir anūkams grįžta.

Atsakyti

Abejuokit, ar kas draudžia :)

"Didelė išmintis ateina per abejones.“ 

Aš rami, ne iš vieno zmogaus nesityciojau, o kas jūsų galvoje susišvietė, tai čia tik jūsų ligotos fantazijos ir jūsų problemos. Ir todėl visi jūsų palinkėjimai man, grįš jums su kaupu.

Šiaip tai tyčiojaisi neva "kritikavai" mano, Ašakos, Maja DI, Montekristos tėvus. Tą pasimetusią moterį su verkiančiu vaiku ant rankų Sausio 13 naktį. Tau tik atrodo, kad "kritikavai". Man atrodo: tyčiojaisi. Ir lai viskas tau, tavo vaikams ir anūkams grįžta.

verkiančiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugpjūčio 2022 - 17:18