Padauginot?
panasu
Pastininke, jei jau vartoji, tai bent linksmai, stai nusisypsok, neliek tiek tos tulzies, special for you: kiss my ass goodbye
https://www.youtube....annel=TikTokeri
Keista, kai vaikai sirgdavo, ypac mazi, man maziausiai rupedavo, kad kazkokie planai susijauke, svarbiausia budavo ju sveikata tuo metu. Kokie mes visgivisi skirtingi. O ir vasara Lietuvoje gana gera nuolat buna, tai ner ko pergyventi del keliu dienu, pas mus va si savaite jau primena vasara, tai dabar tik nuo juros grizom.
Aš turėjau didelių lūkesčių dėl savaitgalio, o vaikui nieko bloga nesidaro. Tiesiog ir pas senelius planavom ir šiaip prieš ilgą savaitgalį norėjau daktarams parodyt.
O tie tavo grasinimai nuolat kazkam siusti kazka atrodo apgailetini, mano nusiuntei jau ar dar vis ne? gi irgi sakiau siusk, apgailetina, ot jum Stalino truksta ir galimybes SKUUUSTI
Va kai gaus vieną kartą bauda už melagingus skundus, galės tuomet "kukuoti".
Amadeja, kaip mazius? Tempa nukrito?
Va kai gaus vieną kartą bauda už melagingus skundus, galės tuomet "kukuoti".
Amadeja, kaip mazius? Tempa nukrito?
Gausiu tai gausiu, o tu ko taip išsigandai? Nesupratai, kad juokavau, bet ir norėjau pasakyt, kad norint prie bet ko galima prikibt - net prie skirtingų vaikų tėvų. O tu leidi sau "kritikuoti" stabilių šeimų veiksmus, aiškinti, kad šeimos istorijos pasakojimas vaikams yra trauma (neva mažesnė nei tavo vaiko augimas su patėviu); kad, tarkim, ribinėj situacijoj (Sausio 13-os naktį) moteris su vaiku elgėsi ne taip, kaip tau, to nepatyrusiai, atrodo teisinga. Kai būsi buvus panašiose situacijos, tada galėsi kvaksėt. O prikibt prie bet ko galima - net prie tavo "idealios" motinystės