Kur jau ten, nesusireikšmink, pamažinau, nes ko iš tavęs laukt. Gerai, iki.
Kur jau ten, nesusireikšmink, pamažinau, nes ko iš tavęs laukt. Gerai, iki.
Tai matosi 😆
Iki.
Kas matosi, tu, trijų vaikų motina, dar ir geri?
pagalvokit .
jūs raset, kad sumažinot vartojimą, ne aš gi. Teisingai darote, nes besaikis vartojimas sukelia begalę ligų...
pagalvokit .
jūs raset, kad sumažinot vartojimą, ne aš gi. Teisingai darote, nes besaikis vartojimas sukelia begalę ligų...
Tu pradėjai apie padauginimą, ne aš. Aš apie vartojimą visai nerašiau, net minties nebuvo. Pamažinti iki tavo lygio savo kalbas, kodėl tu iš karto apie vartojimą?
Ir tu turi tris vaikus, ne aš. Tai ką, vyro vėl namie nėr?
Tu pradėjai apie padauginimą, ne aš. Aš apie vartojimą visai nerašiau, net minties nebuvo.
Ir tu turi tris vaikus, ne aš. Tai ką, vyro vėl namie nėr?
Nesiteisinkit 😂
Nėra, pabėgo...
Užuojauta. Na, bet, kaip pati rašei, bus ir ketvirtas...
Nk tokio. Gal 😂
Baisiai sloga, temperatūra kolkas iki 38,5, pakosti
Keista, kai vaikai sirgdavo, ypac mazi, man maziausiai rupedavo, kad kazkokie planai susijauke, svarbiausia budavo ju sveikata tuo metu. Kokie mes visgivisi skirtingi. O ir vasara Lietuvoje gana gera nuolat buna, tai ner ko pergyventi del keliu dienu, pas mus va si savaite jau primena vasara, tai dabar tik nuo juros grizom.
1) Nelabai supratot, matau. reiketu visą mano postą skaityti. Jūsų "kritika", ne mano, postus jūsų ikeliau, man nerūpi. Iš jūsų rašliavos matosi, kad galvojate kitaip... Tas atsakas neadekvatus 😂 2) nepasakyciau. Kodėl tuomet jums rūpi svetimi vyrai, mano žodynas ir t.t. iš geros valios? 😆 Taip išliejate įtampa ir susikaupusius neigiamus jausmus? Kažkokių turite problemų? 3) O kaip gali palikti vyras, jeigu jo net nėra ir nebuvo? Trečias, jo, žiūri jau į duris, nori pabėgti, aš neisledziu dar, dar reikalingas jis man 😂 Bet velniukstis nori bėgti 😪 gal kaip nors ir ši karta istversiu. Gimdau, jo ir dar gal gimdysiu...nzn. patinka žiauriai vaikai. O kam vyrus pririšti reikia? Prie ko? Čia iš SSSR dar? Ne karo metai, kai vyrų truko. Šiuolaikinis jaunimas kitoks. Jus nesuprastų net. be to, toks gyvenimas, dėl vaikų, žeidžia vaiko psichiką. O man vaikai pirmoje vietoje. Keistos jūsų išvados, nors suprantamos, sprendžiant iš jūsų rašliavu. Paštininke, savo ambicijomis, baimėmis, neapykantomis nereikėtų dalintis su vaikais. Normalių tėvų pareiga yra rūpintis vaikų gerove ir saugumu. Bet koks psichologas jums pasakys. Na kodėl pamirštat vaika, o žiūrit tik save? Vaiko emocinę gerove jums pofig? Jūs visiškai nesuprantat kaip jūsų negatyvas veikia emocinę vaiko būklę. visiškai nesiorientuojat vaikų psichologijoje. Matote, anot jūsų, vyras paliko mane, o mano vaikas ji dievina, jis pats geriausias, protingiausias ir t.t. tetis. Na mes nezombinam vaiku, nemokinu nekęsti tėvo, neaiškinau mažam vaikui koks jis blogas, niekšas... Na kaip jūs darote.
Lai išsikrauna žmogus 😉
tai taip, ar kas uzdraus, tiek, kad paciai ne i sveikata, na bet neapsaugosi zmogaus nuo jo pacio.
Vargše, moteriške, negimdyk daugiau, net jei tau vaikai patinka. Esi infantili ir nemoki jų auginti - iš šito tavo posto matosi. Galima net vaikų teisėm nusiųst...
panasu, kad tu nieko nesuvoki apie motinyste ir kaip vaikus auginti.
O tie tavo grasinimai nuolat kazkam siusti kazka atrodo apgailetini, mano nusiuntei jau ar dar vis ne? gi irgi sakiau siusk, apgailetina, ot jum Stalino truksta ir galimybes SKUUUSTI