Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

uarda, 12 Rug 2022 - 20:05, para�ė:

uarda, 12 Rug 2022 - 20:05, para�ė:

1) Nelabai supratot, matau. reiketu visą mano postą skaityti. Jūsų "kritika", ne mano,  postus jūsų ikeliau, man nerūpi.  Iš jūsų rašliavos matosi, kad galvojate  kitaip...  Tas atsakas neadekvatus 😂 2) nepasakyciau. Kodėl tuomet jums rūpi svetimi vyrai, mano žodynas ir t.t. iš geros valios? 😆 Taip  išliejate įtampa ir susikaupusius neigiamus jausmus? Kažkokių turite problemų? 3) O kaip gali palikti vyras, jeigu jo net nėra ir nebuvo? Trečias, jo, žiūri jau į duris, nori pabėgti, aš neisledziu dar, dar reikalingas jis man 😂 Bet  velniukstis nori bėgti 😪 gal kaip nors ir ši karta istversiu. Gimdau, jo ir dar gal gimdysiu...nzn. patinka žiauriai vaikai. O kam vyrus pririšti reikia? Prie ko? Čia iš SSSR dar? Ne karo metai, kai vyrų truko.  Šiuolaikinis jaunimas kitoks. Jus nesuprastų net. be to, toks gyvenimas,  dėl vaikų, žeidžia vaiko psichiką. O man vaikai pirmoje vietoje.  Keistos jūsų išvados, nors suprantamos, sprendžiant iš jūsų rašliavu.  Paštininke, savo ambicijomis, baimėmis, neapykantomis nereikėtų dalintis su vaikais. Normalių tėvų pareiga yra rūpintis vaikų gerove ir saugumu. Bet koks psichologas jums pasakys. Na kodėl pamirštat vaika, o žiūrit tik save? Vaiko emocinę gerove jums pofig? Jūs visiškai nesuprantat kaip jūsų negatyvas  veikia emocinę vaiko būklę. visiškai nesiorientuojat vaikų psichologijoje.   Matote, anot jūsų, vyras paliko mane, o mano vaikas ji dievina, jis  pats geriausias, protingiausias ir t.t.  tetis. Na mes nezombinam   vaiku, nemokinu  nekęsti tėvo, neaiškinau  mažam vaikui koks jis blogas, niekšas...  Na kaip jūs darote.  

Vargše, moteriške, negimdyk daugiau, net jei tau vaikai patinka. Esi infantili ir nemoki jų auginti - iš šito tavo posto matosi. Galima net vaikų teisėm nusiųst...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 rugpjūčio 2022 - 22:25

paštininkė, 12 Rug 2022 - 20:24, para�ė:

paštininkė, 12 Rug 2022 - 20:24, para�ė:

Vargše, moteriške, negimdyk daugiau, net jei tau vaikai patinka. Esi infantili ir nemoki jų auginti - iš šito tavo posto matosi. Galima net vaikų teisėm nusiųst...

😂 Nejuokinkit. Kas čia per nesąmones. Reguliuosit kiek ir kam gimdyti? 

Jūs rimtai?  Prašau galit siusti 😂😂😂 oi negaliuu. Gal gurksnojat ką penktadienio vakarą?

Atsakyti

Norėsiu ir nusiųsiu man įtartinus epizodus, ir ką? Ko taip nervinatės, jei pas jus viskas ten gerai?

Atsakyti

paštininkė, 12 Rug 2022 - 20:38, para�ė:

paštininkė, 12 Rug 2022 - 20:38, para�ė:

Norėsiu ir nusiųsiu man įtartinus epizodus, ir ką? Ko taip nervinatės, jei pas jus viskas ten gerai?

Siuskit, leidžiu 😂

Kodėl jūsų žodynas toks skurdus? 

Atsakyti

uarda, 12 Rug 2022 - 20:31, para�ė:

uarda, 12 Rug 2022 - 20:31, para�ė:

😂 Nejuokinkit. Kas čia per nesąmones. Reguliuosit kiek ir kam gimdyti? 

Jūs rimtai?  Prašau galit siusti 😂😂😂 oi negaliuu. Gal gurksnojat ką penktadienio vakarą?

Tavo poste jos, tegul tarnybos aiškinasi :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 rugpjūčio 2022 - 22:42

Vat ir pagalvok.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 rugpjūčio 2022 - 22:44

paštininkė, 12 Rug 2022 - 20:40, para�ė:

paštininkė, 12 Rug 2022 - 20:40, para�ė:

Jūsų poste jos, tegul tarnybos aiškinasi :D

Kas jos? 

Atsakyti

Pagalvok :hmm: