Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Blt blt blt...mažajam covidas. Visi planai velniop, o toks oras...

BLIAUSIU  :cry2:  :cry2:  :cry2: 

Atsakyti

Oi tu, chameleone, einam į kitą temą -  šioje jau sunku prisijunginėt: puslapių limitas baigėsi.

Įmesk nuorodą

Atsakyti

Įmesk nuorodą

Sveikatos mažajam :wub:

Atsakyti

Įmesk nuorodą

Kol kas bazuojamės čia: https://www.supermam...ruzija-ukraina/

Atsakyti

Tai vaikui viskas gerai, tik diagnozė covido? 

Atsakyti

Tai vaikui viskas gerai, tik diagnozė covido? 

Baisiai sloga, temperatūra kolkas iki 38,5, pakosti

Atsakyti

Baisiai sloga, temperatūra kolkas iki 38,5, pakosti

As galvojau, dingo ta zaraza 😁  uzuojauta . 

Atsakyti

jis irgi klaupiasi bet patogiau tai daryti man gulint :D

Vakar ziurejau toki epizoda :kai ji atsiremus i stala o jis atsiklaupes ir .......... 😲 G tasko iesko.

jei čia turėjo būti šmaikštu, tai žinok nėra taip

O tau palaimos nesuteikia taip ar jus isvis nieko tarpusavy neveikiat?😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 12 rugpjūčio 2022 - 22:02

1)Uarda, pacituok, savo kritiką mano, Ašakos, Motekristos tėvams. Tai ne kritika, tai veblenimas apie ką neišmanai. Todėl ir gauni adekvatų atsaką. 2) Aš dėl savo savivertės nesijaudinu (ne taip, kaip tu), nes savo vertę žinau. 3) Manęs niekas nepaliko, o tave jau minimum du vyrai ir trečias į duris žiūri, o tu vis gimdai ir gimdai, kad juos prisirišt. Taip kad ne tau čia kažkam apie savivertes aiškint. Kaip ir apie vaikų traumas. Savus gydyk, nes jiems pridarei jų pakankamai.
1) Nelabai supratot, matau. reiketu visą mano postą skaityti. Jūsų "kritika", ne mano,  postus jūsų ikeliau, man nerūpi.  Iš jūsų rašliavos matosi, kad galvojate  kitaip...  Tas atsakas neadekvatus 😂 2) nepasakyciau. Kodėl tuomet jums rūpi svetimi vyrai, mano žodynas ir t.t. iš geros valios? 😆 Taip  išliejate įtampa ir susikaupusius neigiamus jausmus? Kažkokių turite problemų? 3) O kaip gali palikti vyras, jeigu jo net nėra ir nebuvo? Trečias, jo, žiūri jau į duris, nori pabėgti, aš neisledziu dar, dar reikalingas jis man 😂 Bet  velniukstis nori bėgti 😪 gal kaip nors ir ši karta istversiu. Gimdau, jo ir dar gal gimdysiu...nzn. patinka žiauriai vaikai. O kam vyrus pririšti reikia? Prie ko? Čia iš SSSR dar? Ne karo metai, kai vyrų truko.  Šiuolaikinis jaunimas kitoks. Jus nesuprastų net. be to, toks gyvenimas,  dėl vaikų, žeidžia vaiko psichiką. O man vaikai pirmoje vietoje.  Keistos jūsų išvados, nors suprantamos, sprendžiant iš jūsų rašliavu.  Paštininke, savo ambicijomis, baimėmis, neapykantomis nereikėtų dalintis su vaikais. Normalių tėvų pareiga yra rūpintis vaikų gerove ir saugumu. Bet koks psichologas jums pasakys. Na kodėl pamirštat vaika, o žiūrit tik save? Vaiko emocinę gerove jums pofig? Jūs visiškai nesuprantat kaip jūsų negatyvas  veikia emocinę vaiko būklę. visiškai nesiorientuojat vaikų psichologijoje.   Matote, anot jūsų, vyras paliko mane, o mano vaikas ji dievina, jis  pats geriausias, protingiausias ir t.t.  tetis. Na mes nezombinam   vaiku, nemokinu  nekęsti tėvo, neaiškinau  mažam vaikui koks jis blogas, niekšas...  Na kaip jūs darote.  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 12 rugpjūčio 2022 - 22:12

As galvojau, dingo ta zaraza 😁  uzuojauta . 
Per visus pikus nieko nepasigavom.  Sakau gi, kad neina kaip žmonėms gyvent :)))))

O šiaip vėl ima sirgti....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 rugpjūčio 2022 - 22:10

Mažieji lengvai perneša, po 2-3 dienu bus kaip agurkas. Kaimynu dukra sirgo, tai tempą vieną dieną laikėsi, tik kosejo apie savaitę. 

Atsakyti

O balebale kad davatka apsiputojo, o kad pavydas graužia kad kažkas turi 3, mėgaujasi gyvenimu, o tu nei vieno? Aiaiai kaip negražu pavydėti, didelė nuodėmė davatkom. Jūs panašios į tuos fariziejus iš Biblijos. Eik ir tu gyvent gyvenimo nereiks pavydėt ir nuolat cis tulžį liet ant žmonių. 

Lai išsikrauna žmogus 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 12 rugpjūčio 2022 - 22:23