Seubas MonteK, jis prieš tave klauptis turi, ne tu prieš jį. Kaip tave auklėjo? Prie siuvimo mašinos sėdėt ir keliapklupščiaut?
jis irgi klaupiasi bet patogiau tai daryti man gulint
o aš ir nebuvau tikinti![]()
O tai kurių galų bažnyčioje tuoktis? Dėl mados, show? Ką kiti pasakys, pavaišinti krikščione?
Nesakyk dar, kad ir vaikus krikstyjai?
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Raštu situaciją portalui LRT.lt komentavusios ŽŪM atstovai teigė, kad ministerija nuosekliai remia kaimo bendruomenes ir kasmet kviečia teikti paraiškas valstybės paramai savo projektams gauti. Komentare nurodoma, kad nuolat skiriama lėšų viešosioms erdvėms tvarkyti, bendruomenę vienijantiems renginiams ir kitiems projektams.
„Šiemet paraišką organizuoti tradicinį renginį – Žolinės šventę pateikė ir asociacija „Naisių bendruomenė“. Paraiškoje buvo prašoma lėšų tik atlikėjo pasirodymui finansuoti ir patvirtinta, kad kitas veiklas bendruomenė organizuos savo lėšomis. Projektui skirta 2000 eurų parama. Žolinės šventė remiama ne pirmą kartą. Vis dėlto švenčių rengėjai turi vykdyti paraiškos sąlygas ir lėšas naudoti tik pagal numatytą paskirtį“, – teigė ŽŪM.
tai ko tu stebiesi? manai pinigus dalija belen kaip? jei pažeidė susitarimą-babkes turės grąžint
Taigi bus ten atlikėjai tai kokios bedos?
Atsakė, atsakė
aš puikiai supratau.
Va kiek atsakymų:
Paštininke, jeigu nezinojot isduosiu jums paslaptį, tik žmonės su menka saviverte bijo kritikos. Kai neatsakoma į konkrečiai į klausimą, o prasideda visokie "gražūs žodžiai", tampa viskas aišku.Lb issiduodat
Uarda, pacituok, savo kritiką mano, Ašakos, Motekristos tėvams. Tai ne kritika, tai veblenimas apie ką neišmanai. Todėl ir gauni adekvatų atsaką. Aš dėl savo savivertės nesijaudinu (ne taip, kaip tu), nes savo vertę žinau. Manęs niekas nepaliko, o tave jau minimum du vyrai ir trečias į duris žiūri, o tu vis gimdai ir gimdai, kad juos prisirišt. Taip kad ne tau čia kažkam apie savivertes aiškint. Kaip ir apie vaikų traumas. Savus gydyk, nes jiems pridarei jų pakankamai.
labai net kaip
Labai net kaip klaupeisi per Santuokos sudarymą bažnyčioje?
Kodėl visgi ėjai? Vyras gal labai tikintis? Ar tėvai spaudė?
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Uarda, pacituok, savo kritiką mano, Ašakos, Motekristos tėvams. Tai ne kritika, tai veblenimas apie ką neišmanai. Todėl ir gauni adekvatų atsaką. Aš dėl savo savivertės nesijaudinu (ne taip, kaip tu), nes savo vertę žinau. Manęs niekas nepaliko, o tave jau minimum du vyrai ir trečias į duris žiūri, o tu vis gimdai ir gimdai, kad juos prisirišt. Taip kad ne tau čia kažkam apie savivertes aiškint. Kaip ir apie vaikų traumas. Savus gydyk, nes jiems pridarei jų pakankamai.
O balebale kad davatka apsiputojo, o kad pavydas graužia kad kažkas turi 3, mėgaujasi gyvenimu, o tu nei vieno? Aiaiai kaip negražu pavydėti, didelė nuodėmė davatkom. Jūs panašios į tuos fariziejus iš Biblijos.
Eik ir tu gyvent gyvenimo nereiks pavydėt ir nuolat cis tulžį liet ant žmonių.