QUOTE(paštininkė @ 2022 08 11, 11:32)
Uardos nesąmonės šiam kontekste klaikesnės.
Kad maza uarda lankė būrelius, skaitė knygas, keliavo, grojo, lankė muziejus, turėjo draugu, nebadavo? Klaikesnes?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 11, 11:32)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72983679" data-time="1660210235"><div><p>Nu. O tau aišku nepatogu 😂</p></div></blockquote><p>? Kas? Aš niekada nesiginčiju dėl to, ką žinau</p><p> Jei turiu tą suknelę-kokio velnio man čia tai įrodinėt 🤣🤣🤣 </p>
Todel reikia išsisukinėti 😊😊😊
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 11, 11:36)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72983685" data-time="1660210480"><div><p>O aš vakar paskaiciau mamu forumus RU, tai varo bile ką.</p></div></blockquote><p>Na, jums gi rasieja kitokia , nieko keisto dvibparas pamyžt uždarytai prie visų.</p>
Ne, ne kitokia
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 11, 11:33)
<
Šiaip vaikai auga šeimose, kurios turi įvairias patirtis, o ne tik laimingos sovietinės Lietuvos akvariumo nuostatas: tik savo vaikams nieko nesakykit. Kodėl? Va, yra kam nesakė - Uardai, Lutukei - infantilios ir be jokio kritinio mąstymo užaugo. Primenu: kritinis mąstymas yra žinios. Istorija yra žinios, iš tėvų, senelių lūpų vaikui patikimiausia.</p></div></blockquote><p>Man tai vyresnės sesės papasakodavo viską 😅</p>
Nesakė, paštininke, tėvai ir MK pasirodo, ne tik uardai ir lutukei 😆