Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Vakar išsikalbėjom su viena ukrainiete, kol šunys lakstė... Tai ten ruskiams juodai smegenys praplautos. Jos puskė Rusijoj dalyvavo demonstracijoj, susėmė, vyrus mušė, bobų nelietė, tik...2 paras į wc neleido. Laikė visas vienoj patalpoj. Gavo baudą, o už tą patį pagavusioms baudžiakas....

Žo, baisuma ten, bijo žmonės net rašyti, visai kaip sovietų sąjungoj.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 11, 11:26)
. Mokesciu moket nereikedavo data

Tai kaip nereikėdavo? Maja rašė, kad reikėdavo...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 11, 12:21)
Ubuntienes sapaliones jau nuobodzios, bet kad ji cia rasho kazhka klaikaus, tai nepastebiu. Klaiku kai pradeda nesamones rashyti girdama Rusija, va ten tai  lyg priepuolis butu uzhejes. Tada ir kitos jos mintys po to atrodo pasigailetinai.

Uardos nesąmonės šiam kontekste klaikesnės.

Šiaip vaikai auga šeimose, kurios turi įvairias patirtis, o ne tik laimingos sovietinės Lietuvos akvariumo nuostatas: tik savo vaikams nieko nesakykit. Kodėl? Va, yra kam nesakė - Uardai, Lutukei - infantilios ir be jokio kritinio mąstymo užaugo. Primenu: kritinis mąstymas yra žinios. Istorija yra žinios, iš tėvų, senelių lūpų vaikui patikimiausia.
Atsakyti

Nu. O tau aišku nepatogu 😂

? Kas? Aš niekada nesiginčiju dėl to, ką žinau

Jei turiu tą suknelę-kokio velnio man čia tai įrodinėt 🤣🤣🤣 

Atsakyti

Šiaip vaikai auga šeimose, kurios turi įvairias patirtis, o ne tik laimingos sovietinės Lietuvos akvariumo nuostatas: tik savo vaikams nieko nesakykit. Kodėl? Va, yra kam nesakė - Uardai, Lutukei - infantilios ir be jokio kritinio mąstymo užaugo. Primenu: kritinis mąstymas yra žinios. Istorija yra žinios, iš tėvų, senelių lūpų vaikui patikimiausia.

Man tai vyresnės sesės papasakodavo viską 😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 11, 11:31)
Žo, baisuma ten, bijo žmonės net rašyti, visai kaip sovietų sąjungoj.</p>

O aš vakar paskaiciau mamu forumus RU, tai varo bile ką.
Atsakyti

O aš vakar paskaiciau mamu forumus RU, tai varo bile ką.

Na, jums gi rasieja kitokia  , nieko keisto dvibparas pamyžt uždarytai prie visų.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 11, 11:32)

Kad maza uarda lankė būrelius, skaitė knygas, keliavo, grojo, lankė muziejus, turėjo draugu, nebadavo? Klaikesnes?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 11, 11:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72983679" data-time="1660210235"><div><p>Nu. O tau aišku nepatogu 😂</p></div></blockquote><p>? Kas? Aš niekada nesiginčiju dėl to, ką žinau</p><p> Jei turiu tą suknelę-kokio velnio man čia tai įrodinėt 🤣🤣🤣 </p>

Todel reikia išsisukinėti 😊😊😊
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 11, 11:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72983685" data-time="1660210480"><div><p>O aš vakar paskaiciau mamu forumus RU, tai varo bile ką.</p></div></blockquote><p>Na, jums gi rasieja kitokia  , nieko keisto dvibparas pamyžt uždarytai prie visų.</p>

Ne, ne kitokia
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 11, 11:33)
<

Šiaip vaikai auga šeimose, kurios turi įvairias patirtis, o ne tik laimingos sovietinės Lietuvos akvariumo nuostatas: tik savo vaikams nieko nesakykit. Kodėl? Va, yra kam nesakė - Uardai, Lutukei - infantilios ir be jokio kritinio mąstymo užaugo. Primenu: kritinis mąstymas yra žinios. Istorija yra žinios, iš tėvų, senelių lūpų vaikui patikimiausia.</p></div></blockquote><p>Man tai vyresnės sesės papasakodavo viską 😅</p>

Nesakė, paštininke, tėvai ir MK pasirodo, ne tik uardai ir lutukei 😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 11 rugpjūčio 2022 - 11:44

Nesakyčiau ir šunį kur pirkau, būūūū😆

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 11, 11:41)
<p>Nesakyčiau ir šunį kur pirkau, būūūū😆</p>

Neįdomu 😂
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 08 11, 12:38)
Kad maza uarda lankė būrelius, skaitė knygas, keliavo, lankė muziejus, turėjo draugu, nebadavo? Klaikesnes?

O kuri čia gyveno kitaip?

Klaikias dėl mūsų tėvų kaltinimo: savus tik išaugink padoriais žmonėmis mirksiukas.gif Mat traumą savo sūnums jau įpiešei - jie nuo skirtingų tėvų...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 11, 12:33)
Man tai vyresnės sesės papasakodavo viską 😅</p>

O tai irgi šeima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 rugpjūčio 2022 - 11:49
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 11, 12:32)

Gal pazhiurim ramiau?
Sakysim 1 klaseje man dave spaliuko zhenkliuka. Mama pasake, - tai baisus simbolis geriau ash kur padesiu i stalciu.
Niekas neaishkino apie shaudymus tremimus tokiu kalbu nebuvo. Buvo radijas, pastoviai buvo klausomasi Amerikos balso lietuviu kalba, mociute dar klausydavo Vatikano radijo.
Mokyklose vyravo neapykanta sovietams ir kuo bukesnis reikalavimu vykdymas. Kaklairaisciai buvo vadinami silkemis trinami, kad atrodytu kuo slyksciau uzhsirisami kaip pakaruoklio virves. Mokytojai nieko nesake, nes jie irgi nekente sovietu. Bet aisku renginius organizuodavo kuo pabrezhtiniau taip, kad visiems butu kuo shlyksciau ir kuo didesnis pyktis

Dabar panasiai elgiasi Lanzbergistai
Atsakyti