Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 20:32)

Oooo, Aitmatovas - gerbiu visa širdim, kur jau man muselei... Rimtai, labai gerbiu. Vienok, pasiruoškim bliūdui pamazgų dabartės, nes čia kitaip neišeina. Viskas, kas nors kiek susiję su rytiniu mūsų kaimynu - verta paniekos, net niekuo dėti pasauliniai kūrėjai atvykę koncertuoti į Rusiją, išvadinami subinlaižiais. Originalu, ar ne? biggrin.gif

QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 20:41)
Jergutėliau, mažu sapnuoju. bigsmile.gif  Tai gal ir Stingas, tap netyčia, ne subinlaižis putinistano? biggrin.gif

QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 21:04)
Na, aš nei putinistano bijau, nei mane kažkas pulti kėsinosi ar kėsinasi, nei žali žmogeliukai už kampo vaidenasi. Tad tamsta su savo lyrika ne tuo adresu pasikreipėt. Apsižvalgykit aplin įdėmiau. 4u.gif  biggrin.gif

TAi kokia prasme toje zodineje diarejoje?
Pro ka cia jus?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 20:29)
TAi kokia prasme toje zodineje diarejoje?
Pro ka cia jus?

Pro eto, toli neieškant. biggrin.gif Nors, mjforever žargonas tamstai gali ir nepasiduoti...

QUOTE(mjforever @ 2017 10 01, 11:54)
Užtat vieną užtikrinta gerbėją-Manifesta- įsigijo stingas. Stingas jos stliuje, palaižyt agresoriams.
(čia kas tie agresoriai?)

QUOTE(mjforever @ 2017 09 30, 18:59)
geras straipsnis, apie putinistano degradaciją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 03 spalio 2017 - 20:47
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 19:32)
Man jūsų slaviškos ar kokios kitokios šaknys - nė motais, ko nepasakysi apie nekuriuos čia tarpstančius rusofobus, kuriems pvz. tokie kūrėjai, kaip R. Tuminas ar Stingas yra pakrikštijami berods, putinistano subinlaižiais, cituoju iš atminties. Ale tamstai, tokie mažmožiai į akis juk nekrenta... biggrin.gif
Papildyta:

Oooo, Aitmatovas - gerbiu visa širdim, kur jau man muselei... Rimtai, labai gerbiu. Vienok, pasiruoškim bliūdui pamazgų dabartės, nes čia kitaip neišeina. Viskas, kas nors kiek susiję su rytiniu mūsų kaimynu - verta paniekos, net niekuo dėti pasauliniai kūrėjai atvykę koncertuoti į Rusiją, išvadinami subinlaižiais. Originalu, ar ne? biggrin.gif

Apsimesiu kad nesuprantu, jog apsimetate, jog nesuprantate. Nes kokiu tikslu plakate kiaušinienę tik jums žinoti.
Aš esu tipiškas, grynas, aistringas ir t.t. rusofobas. Tuminą ir Stingą neapkrikštijau garsiai SM kaip jūsų citatoje, bet būtent tokiais ir laikau.
O Moonte, su visom slaviškom šaknim ,mintis su didžiausiu malonumu skaitau ir esu jos fanų klubo nare. Nepaisant nesutarimų kai kuriais klausimais, ją be galo mėgstu ir žaviuosi. Moonte yra išprususi inteligentiška įžvalgi asmenybė. Bet tai manęs nepaverčia rusofile. Kaip nepaverčia ir labai mėgstamas kūrėjas Aitmatovas. Nes rusofobija yra istorijos pamokų išmokimas ir reiškia ne konkrečių rusų mėgimo ar nekentimo. Tai santykis su rosiejos keliama grėsme . Kremliniai ir mankurtai to arba nesupranta arba sąmoningai pateikia iškreiptu vaizdu. Kaip beje paskutiniu laiku bet kokią informaciją. Tai kreivų veidrodžių karalystė ir jos reikia ypatingai saugotis.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 10 03, 20:56)
Apsimesiu kad nesuprantu, jog apsimetate, jog nesuprantate. Nes kokiu tikslu plakate kiaušinienę tik jums žinoti.
Aš esu tipiškas, grynas, aistringas ir t.t. rusofobas. Tuminą ir Stingą neapkrikštijau garsiai SM kaip jūsų citatoje, bet būtent tokiais ir laikau.
O Moonte, su visom slaviškom šaknim ,mintis su didžiausiu malonumu skaitau ir esu jos fanų klubo nare. Nepaisant nesutarimų kai kuriais klausimais, ją be galo mėgstu ir žaviuosi.  Moonte yra išprususi inteligentiška įžvalgi asmenybė. Bet tai manęs nepaverčia rusofile. Kaip nepaverčia ir labai mėgstamas kūrėjas Aitmatovas. Nes rusofobija yra istorijos pamokų išmokimas ir reiškia ne konkrečių rusų mėgimo ar nekentimo. Tai santykis su rosiejos keliama grėsme . Kremliniai ir mankurtai to arba nesupranta arba sąmoningai  pateikia iškreiptu vaizdu. Kaip beje paskutiniu laiku bet kokią informaciją. Tai kreivų veidrodžių karalystė ir jos reikia ypatingai saugotis.

O kuo dėti R.Tuminas ir Stingas, jei nusipelno čia nekurių personų paniekos, bei jūsų palaikymo? Ar jie kažkaip susiję su Rusijos istorija ir jos pamokomis? Jūs kaip kokia Latynina, užlipusi ant politinės fantastikos plunksnos. Taip netoli ir iki Čeliabinsko kreivų veidrodžių karalystės.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 21:06)
O kuo dėti R.Tuminas ir Stingas, jei nusipelno čia nekurių personų paniekos, bei jūsų palaikymo? Ar jie kažkaip susiję su Rusijos istorija ir jos pamokomis?  Jūs kaip kokia Latynina, užlipusi ant politinės fantastikos plunksnos. Taip netoli ir iki Čeliabinsko kreivų veidrodžių karalystės.

Niekuo dėti. Jie tik nesiorientuoja realybėje. Jie tik meninykai, jiems nemaišo santvarkos, kai žurnalistai nužudomi, neįtinkantys režisieriai kišami belangėn, politiniai oponentai nuodijami. Jie tik kuria meną ir džiaugiasi tokios valstybės esama padėtimi. Nepakaltinami.
Atsakyti
Dekui, mementoo, analogiskai 4u.gif

QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 22:06)
O kuo dėti R.Tuminas ir Stingas, jei nusipelno čia nekurių personų paniekos, bei jūsų palaikymo? Ar jie kažkaip susiję su Rusijos istorija ir jos pamokomis?  Jūs kaip kokia Latynina, užlipusi ant politinės fantastikos plunksnos. Taip netoli ir iki Čeliabinsko kreivų veidrodžių karalystės.

Lygiai taip pat kaip ir Leni Reifenstahl. Mes visi, nesam atsakomybe uz savo pasirinkima, mintis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 10 03, 20:56)
Kremliniai ir mankurtai to arba nesupranta arba sąmoningai  pateikia iškreiptu vaizdu.

Manau, kad jie sąmoningai supriešina tautą (dažnas "rusofobijos" termino vartojimas) ir nulinę toleranciją Kremliaus strategijoms Lietuvoje. Tai vienas iš esminių informacinio karo aspektų. Keista, kad juo naudojasi ir "valstiečių" gerbėjai.

Kadangi pati dažnai naudoju ir naudosiu ateityje "kremlinukių" terminą, norėčiau paaiškinti, ką jis reiškia.

Kremlinukės ir kremlinukai (arba tiesiog kremliniai) yra tie, kurie šlovina ir propaguoja Kremliaus rėžimą. Su tautybe tai neturi nieko bendro. Tai ne rusofobija.

Kremlinukė/as - nebūtinai yra rusų tautybės žmogus. Rusijoj taip pat yra laisvai bei labai intelektualiai mąstančių žmonių, kurie kritikuoja Putino Kremliaus imperinį rėžimą, pirmiausiai kaip pragaištingą pačiai Rusijai. Kaip ir Lietuvoje yra lietuvių tą patį Kremliaus rėžimą šlovinančių garsiau nei pačioj Rusijoj. Ne tautybėj problemos.

Viena iš Putino rėžimo strategijų: sąmoningai, ypač Baltijos šalyse, maišyti netoleranciją Kremliaus rėžimui su, neva, neapykanta tautai. Tai visiška nesąmonė.

Džiugu, kad dauguma supranta, kas ir kaip biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 10 03, 21:22)
Niekuo dėti. Jie tik  nesiorientuoja realybėje. Jie tik meninykai, jiems nemaišo santvarkos, kai žurnalistai nužudomi, neįtinkantys režisieriai kišami belangėn, politiniai oponentai nuodijami. Jie tik kuria meną ir džiaugiasi tokios valstybės esama padėtimi. Nepakaltinami.

blink.gif

Matomai, visi turi savų skeletų spintose. Mes turim Venckienę, niekaip nesugrąžinamą iš Amerikės ir žmogučiai pas mus balutėse prigert sugeba, bei per langus besišlapinantys iškrist. O ir a.a. S.Lozoraičio mirtį lyg ir gaubia šešėlis. Tad, verčiau kniskitės savam darže ir dėl jo sukit galvą, jei jums Lietuva ir jos gerovė ne paskutinėje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 22:38)
blink.gif 

Matomai, visi turi savų skeletų spintose. Mes turim Venckienę, niekaip nesugrąžinamą iš Amerikės ir žmogučiai pas mus balutėse prigert sugeba, bei per langus besišlapinantys iškrist. O ir a.a. S.Lozoraičio mirtį lyg ir gaubia šešėlis. Tad, verčiau kniskitės savam darže ir dėl jo sukit galvą, jei jums Lietuva ir jos gerovė ne paskutinėje vietoje.

Ir vel eilines samokslo teorijos. Siaubukai, baubukai...
Paranoja ne kitaip.

Ir vel taip bandoma uzciaupti.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2017 10 03, 21:37)
Kremlinukės ir kremlinukai (arba tiesiog kremliniai) yra tie, kurie šlovina ir propaguoja Kremliaus rėžimą. Su tautybe tai neturi nieko bendro. Tai ne rusofobija.

Wow, prašom bakstelti pirštu ar pacituoti iš savo spec. archyvo Kremliaus šlovinimo ir režimo propagandos apraiškų pavyzdžius. bigsmile.gif Nes kremlinukių ir satalitų terminologija įvairiais adresais čia sklandė jau ne kartą ir ne du.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 21:41)
Ir vel eilines samokslo teorijos. Siaubukai, baubukai...
Paranoja ne kitaip.

Ir vel taip bandoma uzciaupti.

Aš manyčiau, kad mementoo turi paranoją. Jūs taip nemanot? Žr. žemiau: 4u.gif

QUOTE(mementoo @ 2017 10 03, 21:22)
Niekuo dėti. Jie tik  nesiorientuoja realybėje. Jie tik meninykai, jiems nemaišo santvarkos, kai žurnalistai nužudomi, neįtinkantys režisieriai kišami belangėn, politiniai oponentai nuodijami. Jie tik kuria meną ir džiaugiasi tokios valstybės esama padėtimi. Nepakaltinami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 03 spalio 2017 - 21:48
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 22:47)
Wow, prašom bakstelti pirštu ar pacituoti iš savo spec. archyvo Kremliaus šlovinimo ir režimo propagandos apraiškų pavyzdžius. bigsmile.gif  Nes kremlinukių ir satalitų terminologija įvairiais adresais čia sklandė jau ne kartą ir ne du.
Papildyta:

O kam baksnoti pirsu, ne vaiku darzelis? Ganetinai aiskiai oponente apibreze. Cia ne jos problema, kad tamsta eilini karta bandote issivartyti.

Trumpai - putinas, putino rezimas yra ne visa Rusija. ir ne rusu tauta. Kas neaisku?
Papildyta:
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 22:47)

Nemanau, nes jos mini faktai, Putino valdomoje Rusijoje vyko ir vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 21:50)
O kam baksnoti pirsu, ne vaiku darzelis? Ganetinai aiskiai oponente apibreze. Cia ne jos problema, kad tamsta eilini karta bandote issivartyti.

Trumpai - putinas, putino rezimas yra ne visa Rusija. ir ne rusu tauta. Kas neaisku?

Taip, savo, Montevertės, Ubuntu*** mintis lai pasklaido ir pareflektuoja, kas ir kaip.

Moonte, ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti