Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 03, 16:51)
Cia gal save veju isivaizduojat?
Tiesiog nesigirkit kad nesuvokiat paprstu dalyku.
patriotizmas - gerai.
Patriotizmas zemei, savo kontineentui, savo saliai, savo miestui ir savo gatvei, bet tai ne isteriskas jautrumas kritikai.

Nu kazkas parase kazka kritisko. Na ir kas

Nekreipkite dėmesio. Šios temos Supermamietėms juoda tik tai, ką jos juodu nurodo, o kai kitas juodumą rodso ir viešina, tai jos pastoviai priešinasi ir durnina. Čia tokia jau tendencija. Jei ilgiau parašinėsite čia, tai suprasite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 02, 15:22)
O Cingizas Aitmatovas parase knyga "Ilga kaip šimtmetciai diena". Kurioje pirma karta buvo pamientas, nunai daznai minims MANKURTO savoka. Mankurtai tait ie patys zmones, be saknu.

QUOTE(Moonte @ 2017 10 02, 17:10)
Ka as galiu pasakyti, mankurtui,

Negaliu patikėti! bigsmile.gif

Ką čia ir bepasakysi, kai nūnai europinis trendas yra globalizacija su visomis jos pasekmėmis, o jūs čia taip keistai rypaujat apie naftalinu pašvinkusį mankurtizmą, kuris visai ne madoj. Ir, o siaubeeeee, vos ne cituojate mums TSRS Aukščiausiosios Tarybos deputato Aitmatovo kūrybos motyvus. Vietinė rusofobinė publika jums šito neatleis... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 20:11)
Negaliu patikėti!  bigsmile.gif

Ką čia ir bepasakysi, kai nūnai europinis trendas yra globalizacija su visomis jos pasekmėmis, o jūs čia taip keistai rypaujat apie naftalinu pašvinkusį mankurtizmą, kuris visai ne madoj. Ir, o siaubeeeee, vos ne cituojate mums TSRS Aukščiausiosios Tarybos deputato  Aitmatovo kūrybos motyvus. Vietinė rusofobinė publika jums šito neatleis... 4u.gif  biggrin.gif

Mane taip zavi piz--stradateli.
Jus isivaizduojat, man SM atleidziama kad turiu slaviskas saknis. Koks SIAUBAS.

Mane visada glumina, kada kas nori diskredituoti, sumenkinti kureja, jam prikaidiojama sistema, kurioje jam teko gyventi... Neziurint i jusu postringavimus, Aitmatovas liks kaip didis kurejas, kai jus, musele kazkokia, cia buvo cia isnyko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2017 - 19:23
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 19:21)
Mane taip zavi piz--stradateli.
Jus isivaizduojat, man SM atleidziama kad turiu slaviskas saknis. Koks SIAUBAS.

Mane visada glumina, kada kas anori diskredituoti, sumenkinti kureja jam prikaidiojama sistema, kurioje jam teko gyventi...

Man jūsų slaviškos ar kokios kitokios šaknys - nė motais, ko nepasakysi apie nekuriuos čia tarpstančius rusofobus, kuriems pvz. tokie kūrėjai, kaip R. Tuminas ar Stingas yra pakrikštijami berods, putinistano subinlaižiais, cituoju iš atminties. Ale tamstai, tokie mažmožiai į akis juk nekrenta... biggrin.gif
Papildyta:
Neziurint i jusu postringavimus, Aitmatovas liks kaip didis kurejas, kai jus, musele kazkokia, cia buvo cia isnyko...

Oooo, Aitmatovas - gerbiu visa širdim, kur jau man muselei... Rimtai, labai gerbiu. Vienok, pasiruoškim bliūdui pamazgų dabartės, nes čia kitaip neišeina. Viskas, kas nors kiek susiję su rytiniu mūsų kaimynu - verta paniekos, net niekuo dėti pasauliniai kūrėjai atvykę koncertuoti į Rusiją, išvadinami subinlaižiais. Originalu, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 03 spalio 2017 - 19:37
Mane visada glumina, kada kas nori diskredituoti, sumenkinti kureja, jam prikaidiojama sistema, kurioje jam teko gyventi... Neziurint i jusu postringavimus, Aitmatovas liks kaip didis kurejas, kai jus, musele kazkokia, cia buvo cia isnyko...

Čingizas Aitmatovas ir man labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2017 10 03, 19:39)
Čingizas Aitmatovas ir man labai patinka 4u.gif

Jergutėliau, mažu sapnuoju. bigsmile.gif Tai gal ir Stingas, tap netyčia, ne subinlaižis putinistano? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 20:41)
Jergutėliau, mažu sapnuoju. bigsmile.gif  Tai gal ir Stingas, tap netyčia, ne subinlaižis putinistano? biggrin.gif

Jusu pacios sukurti tariami siaubukai baubukai, itakoja zmoniu ir aplinkos vertinima.

Keista, kad to nesuvokiat, nereiks stebetis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 19:54)
Jusu pacios sukurti tariami siaubukai baubukai, itakoja zmoniu ir aplinkos vertinima.

Keista, kad to nesuvokiat, nereiks stebetis.

Na, aš nei putinistano bijau, nei mane kažkas pulti kėsinosi ar kėsinasi, nei žali žmogeliukai už kampo vaidenasi. Tad tamsta su savo lyrika ne tuo adresu pasikreipėt. Apsižvalgykit aplin įdėmiau. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 21:04)
Na, aš nei putinistano bijau, nei mane kažkas pulti kėsinosi ar kėsinasi, nei žali žmogeliukai už kampo vaidenasi. Tad tamsta su savo lyrika ne tuo adresu pasikreipėt. Apsižvalgykit aplin įdėmiau. 4u.gif  biggrin.gif

O pire ko cia as, jei jums vaidenasi, kad kitam veidenasi jusu isvardinti siaubukai baubukai...

Jei tamstai nesivaidentu, kad kazkam vaidenasi, tokiu keistu teiginiu nebutu, kas kam vaidenasi. TAd nereikes bereikalo stebetis, adekvacia zmoniu reakcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2017 - 20:10
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 20:08)
O pire ko cia as, jei jums vaidenasi, kad kitam veidenasi jusu isvardinti siaubukai baubukai...

Jei tamstai nesivaidentu, kad kazkam vaidenasi, tokiu keistu teiginiu nebutu, kas kam vaidenasi.

Ach, jei jums nesivaidentų, kad kai kam nesivaidena, kad rusai už kampo vaidenasi, tai mažiau vaidentųsi visokie keisti teiginukai ir besivaidenantys baubukai su siaubukais..
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 10 03, 21:13)
Ach, jei jums nesivaidentų, kad kai kam nesivaidena, kad rusai už kampo vaidenasi, tai mažiau vaidentųsi visokie keisti teiginukai ir besivaidenantys baubukai su siaubukais..

Ruse matau kiekviena diena veidrodyje ir ji mane negazdina, negazdinu as ir kitu Lietuvos pilieciu, net siame forume. Taigi, savo fobijas pasilikite sau, neprikaisiokite ju man ir kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 spalio 2017 - 20:17
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 20:15)
As ruse matau kiekviena diena veidrodyje ir ji mane negazdina. Taigi, savo fobijas pasilikite sau, neprikaisiokite ju man ir kitiems.

Ir manęs rusai negąsdina ir negąsdino, o jums dar vis vaidenasi, kad yra priešingai? biggrin.gif Mažu, čia visuotinai visos pasveiko nuo rusofobinės isterijos? bigsmile.gif
Atsakyti