nezinau kodel, bet butent siandien nusprendziau uzvesti sia temele nors ne karta jau esu pamasciusi, kad labai myliu savo tevyne, ypac kai po atostogu parskrendant matai musu salies laukus, zaluma...uj nuostabus jausmas kaip jum?ar manot, jog Lietuvoje noramaliai gyventi neimanoma ir jei butu galimybe rinktumetes kita sali,ir be gailescio isvyktumete? bet ar tikrai galima jaustis labai gerai visa laika bunant svetimu? o gal jus prie patriociu?kad ir su kokiomis problemelemis tenka susidurti mylite savo aplinka, jaukia atmosfera?
Aš myliu savo tėvynę ,bet apie mūsų tautą tai nežinau ką pasakyt .Nu nelabai man mūsiška žmonių kultūra ir t.t.
Nors esu kitatautė, bet kitos Tėvynės neturiu Man Lietuva yra pati brangiausia Todėl ir stengiuosi būti pilietiška ir klausiu savęs, ką aš padariau dėl savo Tėvynės, o ne ką ji padarė dėl manęs
esu pilietiška, bet ne patriotė. būtų galimybė - emigruočiau kur šilčiau. bet tėvynę myliu
Aš baisiai noriu išvažiuoti kažkur užsienin, bet pastoviai grįžinėti į Tėvynę....
QUOTE(adaptacijaa @ 2008 10 07, 19:42)
Taip, esu patriotė. Stengiuosi būti pilietiška. stengiuosi, kad ir man čia būtų gerai ir kitiem kiek galiu padedu. man ne vis vien kas vyksta aplink.
O ką jūs padarėt dėl Lietuvos?
Nepasakyčiau, kad esu patriotė. Man čia- Lietuvoje patinka. Patriotiškumą įsivaizduoju, pvz.; taip: perku tik lietuviškus maisto produktus, apskritai perku tik lietuvšką produkciją; jokių žargonų; jokių kitataučių, kitatikių vyrų ir pan.
aš iškeičiau Lietuvą į kitą šalį. patį kraštą tai myliu, bet labai jau nesuprantu jo žmonių
QUOTE(Niurzgike @ 2008 10 07, 20:44)
O ką jūs padarėt dėl Lietuvos?
hmm.. visų pirma, aš niekur ir niekada savo šalies nedergiu, antra, esu pilietiška - jeigu matau, kad kažkas yra daroma negerai, vienaip ar kitaip reaguoju, nešiukšlinu aplinkos (tvarkau per akcijas), neduodu kyšių, einu į rinkimus, nepažeidinėju įstatymų, dirbu darbą, gimdysiu vaikus ... na nežinau, kokio atsakymo jūs tikitės..
QUOTE(sena niekšė @ 2008 10 07, 21:07)
aš iškeičiau Lietuvą į kitą šalį. patį kraštą tai myliu, bet labai jau nesuprantu jo žmonių
Nes netoleruoja homoseksualių žmonių?
Visada galvojau, kad esu patriote...tik kai gime sunus, supratau, kad visai nenoriu Lietuvoj gyventi. Nenoriu, kad mano vaikas gyventu tarp piktu, pavydziu zmoniu. Labai dziaugiuosi dabar gyvendama uzsieni, o sugrizti aplankyti draugu ir tevu visada malonu
QUOTE(Makalius @ 2008 10 07, 20:09)
Nes netoleruoja homoseksualių žmonių?
Kaip tai netoleruoja? Juk kazkurioj dainuojamojoj laidoj homoseksualas vienas megstamiausiu. Tai kaip dar reikia "toleruoti" (kalbant bendrai apie liaudi, o ne tik priimancius sprendimus)?
As myliu Lietuva, stengiuosi buti patriote ir vaikams tai skiepyti.