Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 6

QUOTE(Jennifer @ 2009 03 03, 22:08)
Kursai vyksta creativoje, senamiestyje, net nežinau ar galiu visa tai čia rašyti. Gal geriau klauskite info bites  mirksiukas.gif

Tai sakai Bite motinele dar viena i pasauli isleido savo "kudiki", vadinasi bus i ka akis paganyt...reiks pasirupinti lasiukais i akis, ka gali zinot, jau kai pavarysi...Sekmes
Papildyta:
QUOTE(estetė @ 2009 03 03, 18:40)
Sobieska -labai grazios tavo pliauskos, kaip tu sakai  tongue.gif Man nekliuna nei seseliai, nei moliugas  rolleyes.gif
O cia mano kurinys vaiku tema...

aciu 4u.gif gaudyk mano komplimentus savo dezutei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 03, 22:07)
Ievad, medines komodeles savininke, nu liuks thumbup.gif
Shrekiuke, o lenteles jau kaip ir minejau, pakistukams mano darytos, jei drauge nepersigalvos, tai minejo, kad virtuvej ant sienos vieta yra numaciusi
Rimute7, as Ignalinoj tik vasara dazniau bunu, o tiksliau Palusej, na dar jei i Karcmos bara pakviecia pauliavot, nrpraleidziu progos.Siaip mielu noru pasidalinciau patirtim, nes matau vis ieskai, ir ieskai artimu duseliu mirksiukas.gif

O, saunu thumbup.gif . As 3 km. iki Paluses ir vienam kaime su Karcma! Tikrai butu malonu susitikt ir pasimokyt ax.gif . Jau viena mokytoja "sugundziau" thumbup.gif , tikiuosi, kad pavyks susitikt su ja iki vasaros. Kai planuosi i Paluse, mielu noriu priimsiu ir Strigailisky mirksiukas.gif . IKI 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif skaitineju,ziurineju ir negaliu patiket savo akim bigsmile.gif bigsmile.gif toks grozis,kokios jus saunuolytes!kaip noreciau as taip moket,bet esu airijoj,nezinociau kur pirkti vis tu priemoneliu schmoll.gif doh.gif bet taip viskas grazu,oi kaip grazu... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2009 03 03, 21:21]
Tai sakai Bite motinele dar viena i pasauli isleido savo "kudiki", vadinasi bus i ka akis paganyt...reiks pasirupinti lasiukais i akis, ka gali zinot, jau kai pavarysi...Sekmes

ojėj, dabar man tokią atsakomybę užkrovei sobieska, reikės per galvą verstis kad nesugadinčiau mokytojos "markės" lotuliukas.gif
Na jokių stebuklų nei aukštumų nesitikiu parodyti nei pasiekti, tiesiog darysiu savo malonumui, gražinsiu savo namelius, o tai darydama sėdėsiu apsiseiliojusi, ką ir dariau visų kursų eigoje. lotuliukas.gif
Jau taip "skaniai" man viskas darosi, atrodo suvalgytum visą informaciją rolleyes.gif O kai įsijaučiu į kokį procesą, tai tikrąja ta žodžio prasme pilna burna seilių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 03 kovo 2009 - 23:08
mergaites...man labai reiktu sarasiuko...ypac visai pradedanciuju...arba prasau surasyti ir senbuviu, ar isibegejusiu...kokie klausimai buvo aktualiausi pradedant dirbti ir su kokiom blogybem susiduret, kas nesiseke...del ko kilo dideliu klausimu....
jei galima meilu. indanar@gmail.com
skolinga neliksiu...100% konsultacija ir paslapciu pasidalinimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 03 kovo 2009 - 23:22
Jennifer, drįstu patikslinti, kad tai - mokomosios lentelės, juk nebuvo leista kūrybinei minčiai lietis laisvai mirksiukas.gif Daryta labiau tai, kas numatyta, mokantis pradžiamokslio, tačiau su tokia pagavia, kūrybinga, išmania ir ypatingo kruopštumo mokine bepigu 4u.gif
O levandos ruoštos sendinimui...kažin, ar jos benorės pasenti? mirksiukas.gif
Oi, geras, paskaičiau, ką parašei...Galvoju, sakyt ar nesakyt tą "pilna burna seilių"? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 03 03, 23:25)
Jennifer, drįstu patikslinti, kad tai - mokomosios lentelės, juk nebuvo leista kūrybinei minčiai lietis laisvai mirksiukas.gif Daryta labiau tai, kas numatyta, mokantis pradžiamokslio, tačiau su tokia pagavia, kūrybinga, išmania ir ypatingo kruopštumo mokine bepigu 4u.gif
O levandos ruoštos sendinimui...kažin, ar jos benorės pasenti? mirksiukas.gif
Oi, geras, paskaičiau, ką parašei...Galvoju, sakyt ar nesakyt tą "pilna burna seilių"? lotuliukas.gif

Sorry už lenteles blush2.gif
Ačiū už pagyras ax.gif
Levandos nesenės dar, nusprendžiau padovanoti joms jaunystę lotuliukas.gif
O dėl apsiseilėjimo tai ko gi nerašyti, juk tikrai taip buvo. Gerai kad išsižiojusi nebūnu, tai viską būčiau aptaškiusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noriu parodyti ir savo darbuką, pagaliau pabaigtas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2009 03 03, 17:46)
Ingusia labai graži toji krikštadėžė  smile.gif  O tuos nėrinukus kažkaip klijuojat ar su laku aplakuojat? nu supratai ko aš noriu  biggrin.gif 
O jau ta mergaitė taaaip matyta kur dėžutėje brangenybėms  doh.gif  atrodo kad net pažinočiau ją  lotuliukas.gif

Sveikute mirksiukas.gif as nerinukus klijavau lipalu (LABAI BLOGAI PARADIAU BET KAZKAIP PASKUBEJAU), paskui uzdaziau baltais dazais akriliniais ant virsaus ir sonuose (kur lipalo galejo zymiu likti) ir tada uzlakavau. O is tikruju reikejo tiesiog ant lako klijuoti paskui uzlakuoti gerai imasazavus ir taip kelis kart ant virsaus uzlakuot. As taip jau buvau darius ale si karta dura paskubejau ir isvis nesamoningai pasirinkau neteisinga kelia nors puikiai zinau kad lipalas geltonins per laika po laku juostele ir pats pavirsius kur papuole klijai pagels doh.gif. uzdazius tikiuosi padeti istaisiau ale nesu tuom tikra kad pro dazus neprasimus geltonumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2009 03 04, 02:53)
Sveiki,

Noriu parodyti ir savo darbuką, pagaliau pabaigtas smile.gif

Ale koks motyvas prikolnas...vaiksciociau po namus isisegusi thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės
bandau parodyti savo marguosius darbelius

atsiprašau už nuotraukas gaila, kad nesimato taip kaip norėtūsi
rėmelis darytas su glamžyta servetėle kaip pagrindas tada ant viršaus klijavau spalvotų servetėlių motyvus.

user posted image

pakaba sendinta dikomponenčiu laku antika bet nesigavo kaip norėjau
user posted image

o čia vienas iš pirmųjų juodai baltas su vienkomponenčiu laku

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesa: 04 kovo 2009 - 11:24
QUOTE(agnesa @ 2009 03 04, 12:17)
sveikutės
bandau parodyti savo marguosius darbelius

Noriu aplaistyti Agnesos grazius remeliu ir pakaba, todel AS STATAU biggrin.gif .
Manau pradzioj dvieju pakaks, jei truks-rekit mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti