Sobieska man patiko tavo lentele o ypac kai isivaizdavau ta is dangays krentanti geltona moliuga ir kas nutiks kai jis nukris i visa ta grozi

QUOTE(vilmado @ 2009 03 03, 16:59)

As gal rytoj jums pastatysiu bonka

Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 03, 17:05)
Sobieska man patiko tavo lentele o ypac kai isivaizdavau ta is dangays krentanti geltona moliuga ir kas nutiks kai jis nukris i visa ta grozi 

...gaila buvo ismest, turejau ikomponuot, gi krize taupyt reikia

man patinka pakritikuoti:)))nes is tiesu, tai grozis toks subtilus dalykas...vis gi cia i tai ziureti nelabai galima...kiekvienam savo...uz tai tos ir pagyros...jei sutinka stiliai gali sakyti kad grazu, jei ne...tada geriau tik i atlikima ziureti...
sobieska - butu labai net gerai:)jei ne tas moliugas skraidantis padebesyse:))))ka jis ten veikia?:)ir jei liko dazu eik daryt kokio sunkesnio darbo:0kepa cia lentas...pasilengvinus:)))
sobieska - butu labai net gerai:)jei ne tas moliugas skraidantis padebesyse:))))ka jis ten veikia?:)ir jei liko dazu eik daryt kokio sunkesnio darbo:0kepa cia lentas...pasilengvinus:)))
Vimado kaip savamokslei visai neblogai tik ateiciai tureciau keleta pastebejimu: jei nori kad ant vienos serveteles virsaus klijuojant antra (apacioje apvadelis) jos nesusilietu reiktu po visu apvadelio perimetru baltai padazyti. As dar nepalikciau ant kaliuko skaidraus stiklo (kai juostele jau baigias) ir siaip fonas labiau turetu pereiti tavo piestas link tikro serveteles fono (suliet reiktu subtiliau ta perejima) nes dabar serveteles krasteliai plesti sviesus o tu ryskiai aplink aptepei
Sobieska moliugas tikrai dziaugias neismestas o kuo padarei tuos grazius skilimus tokius smulkucius (panasu i koki vienkomponenti
) nedatraukiu is toliau nors tu ka...
Sobieska moliugas tikrai dziaugias neismestas o kuo padarei tuos grazius skilimus tokius smulkucius (panasu i koki vienkomponenti

QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 03, 17:10)

QUOTE(sobieska @ 2009 03 03, 16:15)

Vat teisingai Gabii sako skonio savo pirst negalima as labiau irgi linkus matyti trukumus ir patarti arba pagirti jei man patiko kazkas.
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 03, 17:13)
) nedatraukiu is toliau nors tu ka...

Aha, ant smulkios pliuauskos pagaliau kai kas pastebejo, o kad ana didele lenta savo skilimais akis bade, tai ne viena ne cypt

Cia mano pirmasis/antrasis bandymas su seniuose nusipirktu vienkomponenciu Sadolinu.Smulkiai gavosi, bet sakyciau idomiai, perdaug pirmasis sluoksnis neissiryskino, o tai nera blogai
nu bet ot lietuviu taupumas:))))ka turi ta reikia suklijuoti:))))as tai visai netaupi...jau kaip metu, tai:))))arba ateiciai apsidedu, kuri dazniausiai neateina:)
oi prajuokinot su tais skraidančiais moliūgais

Aha
ir aš dar kartelį lindau pažiūrėti kur tas , vertas dėmesio, moliūgas