Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 6

Sobieska man patiko tavo lentele o ypac kai isivaizdavau ta is dangays krentanti geltona moliuga ir kas nutiks kai jis nukris i visa ta grozi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 03 03, 16:59)
, o jau man gavosi kas gavosi  doh.gif
galit sakyt ką norit - aš nejautri  mirksiukas.gif :

bigsmile.gif nu ir gavosi, tikrai , kad gavosi...o draugiu klausyt reikia mirksiukas.gif
As gal rytoj jums pastatysiu bonka mastau.gif o gal dvi, o gal tris...ar smarkiai geriate g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 03, 17:05)
Sobieska man patiko tavo lentele o ypac kai isivaizdavau ta is dangays krentanti geltona moliuga ir kas nutiks kai jis nukris i visa ta grozi  lotuliukas.gif

...gaila buvo ismest, turejau ikomponuot, gi krize taupyt reikia mirksiukas.gif ....oi, pamirsau ACIU 4u.gif
Atsakyti
man patinka pakritikuoti:)))nes is tiesu, tai grozis toks subtilus dalykas...vis gi cia i tai ziureti nelabai galima...kiekvienam savo...uz tai tos ir pagyros...jei sutinka stiliai gali sakyti kad grazu, jei ne...tada geriau tik i atlikima ziureti...
sobieska - butu labai net gerai:)jei ne tas moliugas skraidantis padebesyse:))))ka jis ten veikia?:)ir jei liko dazu eik daryt kokio sunkesnio darbo:0kepa cia lentas...pasilengvinus:)))
Atsakyti
Vimado kaip savamokslei visai neblogai tik ateiciai tureciau keleta pastebejimu: jei nori kad ant vienos serveteles virsaus klijuojant antra (apacioje apvadelis) jos nesusilietu reiktu po visu apvadelio perimetru baltai padazyti. As dar nepalikciau ant kaliuko skaidraus stiklo (kai juostele jau baigias) ir siaip fonas labiau turetu pereiti tavo piestas link tikro serveteles fono (suliet reiktu subtiliau ta perejima) nes dabar serveteles krasteliai plesti sviesus o tu ryskiai aplink aptepei

Sobieska moliugas tikrai dziaugias neismestas o kuo padarei tuos grazius skilimus tokius smulkucius (panasu i koki vienkomponenti g.gif ) nedatraukiu is toliau nors tu ka...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 03, 17:10)
sobieska - butu labai net gerai:)jei ne tas moliugas skraidantis padebesyse:))))ka jis ten veikia?:)ir jei liko dazu eik daryt kokio sunkesnio darbo:0kepa cia lentas...pasilengvinus:)))

angel_sadangel.gif gerai, eisiu...tik atleiskit uz drasa blush2.gif norejau pasakyti, kad dar buvo trys moliugai, susilaikiau ju nepriklijavusi...einu, einu....ai dar...cia buvo smulkiems pakistukams, o tai atvaro padruzkes-tusciom tai iseit mat negali, neprigaminsiu kiekvienai dezuciu, padeklu...tai esu priversta stampuoti pliauskas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 03, 16:15)
angel_sadangel.gif  gerai, eisiu...tik atleiskit uz drasa blush2.gif norejau pasakyti, kad dar buvo trys moliugai, susilaikiau ju nepriklijavusi

lotuliukas.gif nepyk sedziu juokiuosi ne del to kad moliugai negrazus siaip juokingai issireiskei blush2.gif
Atsakyti
Vat teisingai Gabii sako skonio savo pirst negalima as labiau irgi linkus matyti trukumus ir patarti arba pagirti jei man patiko kazkas.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 03, 17:13)
Sobieska moliugas tikrai dziaugias neismestas o kuo padarei tuos grazius skilimus tokius smulkucius (panasu i koki vienkomponenti  g.gif ) nedatraukiu is toliau nors tu ka...

Aha, ant smulkios pliuauskos pagaliau kai kas pastebejo, o kad ana didele lenta savo skilimais akis bade, tai ne viena ne cypt lotuliukas.gif
Cia mano pirmasis/antrasis bandymas su seniuose nusipirktu vienkomponenciu Sadolinu.Smulkiai gavosi, bet sakyciau idomiai, perdaug pirmasis sluoksnis neissiryskino, o tai nera blogai
Atsakyti
nu bet ot lietuviu taupumas:))))ka turi ta reikia suklijuoti:))))as tai visai netaupi...jau kaip metu, tai:))))arba ateiciai apsidedu, kuri dazniausiai neateina:)
Atsakyti
oi prajuokinot su tais skraidančiais moliūgais lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha lotuliukas.gif ir aš dar kartelį lindau pažiūrėti kur tas , vertas dėmesio, moliūgas biggrin.gif
Atsakyti

! 
Gabii_, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 kovo 2009 - 17:54