QUOTE(juri77 @ 2009 04 27, 11:00)
Sveiki,as naujoke siame forume,bet ne virtuveje Jai kam patiks mano receptas tai tik pasidziauksiu,kad dar vienas zmogus moka yvertinti gera maista Jautiena(0.500gr)verdame kol bus visiskai minksta.Tuo pat metu as troskinu 3 sutarkuotas morkas,1 smulkiai supjaustyta svoguna,bet kokios spalvos supjaustytas 2 paprikas.Kai darzoves suminksteja dedu zaliu jalapeno pipireliu ir raudonosios astrios paprikos,ir savo sultyse konservuotu pomidoru stiklainiuka.Truputi patroskinu kol nusigarina skystimas ir palieku troskintuveje kol isverda jautiena. Jautiena sumaisau su darzovemis,uzpilu verdanciu vandeniu ir uzvirus supilu ryzius , imetu viena skiltele cesnako,Paverdu 10min,isjungiu,uzdengiu dangciu ir neleidziu niekam net pauostyti puse valandos Gardumelis.Man si sriuba netinka kasdieniniu sriubu vartojimui,man ji idealiai tinka po pirteles ir isimaudymo saltame vandenyje,o jai patinka zvejyba ziema tai namo gryzus(susalus)geresnes sriubytes neisivaizduoju
Labai skaniai gavosi, tik truputi jalapeno padauginau, bet siaip jei jo nepadauginus, skonis superinis. Aciu