sveikos, gal kas galite parašyti, kaip ir iš ko verdama "karčio" sriubytė?
QUOTE(shaimon @ 2009 02 18, 17:23)
sveikos, gal kas galite parašyti, kaip ir iš ko verdama "karčio" sriubytė?
O sriubu temoje tingi pasiieskoti
Gal charčio?
QUOTE(Inesssija @ 2009 02 19, 14:43)
Gal charčio?
Charčo . Aš tai nusiperku tokią pakelyje rusiška kur būna (berods apie 1 lt kainuodavo seniau ) verdu ją, dar pridedu papildomai ryžių ir faršo kokio su prieskoniais ir dar pomidorų padažo įdedu kartais dar čili pipirų įberiu, nes mėgstam labai aštriai, nes ten tam pakelyje jau yra to čiliako ir taip Šiaip išvaizda gal ir nelabai "skani" gaunas, bet skonis tai jau mum labai patinka
QUOTE(shaimon @ 2009 02 18, 17:23)
sveikos, gal kas galite parašyti, kaip ir iš ko verdama "karčio" sriubytė?
http://giedrius-v.li....com/52834.html - su iliustracijomis
http://www.skanaus.e...?article_id=257
http://www.skanausvi...wp/charcio-235/
Yra internete ir daugiau, bet pradžiai pakaks
Siandien kaip tik valgiau oj kokia astri ir skani mmm mielai pakartociau
QUOTE(Tila @ 2009 02 21, 16:23)
http://giedrius-v.li....com/52834.html - su iliustracijomis
http://www.skanaus.e...?article_id=257
http://www.skanausvi...wp/charcio-235/
Yra internete ir daugiau, bet pradžiai pakaks
http://www.skanaus.e...?article_id=257
http://www.skanausvi...wp/charcio-235/
Yra internete ir daugiau, bet pradžiai pakaks
Dėkui už nuorodas
as verdu taip,keptuveje pakepinu pomidorus savose sultyse,pries tai svoguna su cesnaku,kai pomidorai gaunas vientisa mase tai dedu farsa dar pakepinu.O puode verdu ryzius,siek tiek ir dedu taip CHARCIO pakeli sriubos,na ta su gaideliu ir super,skanaus
Sveiki,as naujoke siame forume,bet ne virtuveje Jai kam patiks mano receptas tai tik pasidziauksiu,kad dar vienas zmogus moka yvertinti gera maista Jautiena(0.500gr)verdame kol bus visiskai minksta.Tuo pat metu as troskinu 3 sutarkuotas morkas,1 smulkiai supjaustyta svoguna,bet kokios spalvos supjaustytas 2 paprikas.Kai darzoves suminksteja dedu zaliu jalapeno pipireliu ir raudonosios astrios paprikos,ir savo sultyse konservuotu pomidoru stiklainiuka.Truputi patroskinu kol nusigarina skystimas ir palieku troskintuveje kol isverda jautiena. Jautiena sumaisau su darzovemis,uzpilu verdanciu vandeniu ir uzvirus supilu ryzius , imetu viena skiltele cesnako,Paverdu 10min,isjungiu,uzdengiu dangciu ir neleidziu niekam net pauostyti puse valandos Gardumelis.Man si sriuba netinka kasdieniniu sriubu vartojimui,man ji idealiai tinka po pirteles ir isimaudymo saltame vandenyje,o jai patinka zvejyba ziema tai namo gryzus(susalus)geresnes sriubytes neisivaizduoju
juri, skamba pasakiskai........bet ar cesnako nemazai?
........ir dar........koks jautienos kaulas netiktu vietoj mesytes?......ar cia turi buti tik minksta mesa?
........ir dar........koks jautienos kaulas netiktu vietoj mesytes?......ar cia turi buti tik minksta mesa?
Mano toks receptukas, as nemegstu pagal normas, nes dazniausiai dedu kiek turiu, aisku proto ribose jautienos 0,5kg verdu kol suverda. paprika, cesnoko (jei neturiu nededu , svoguno, bulviu stambiai pjaustytu. viska sudedu ir jautiena be sultinio. patroskinu tada supilu sultini, tomata. paverdu 15min ir uzdengus palieku. verdu zepter puoduose tai paskui ten savaime troskinasi dar. niam niam
QUOTE(juri77 @ 2009 04 27, 11:00)
Sveiki,as naujoke siame forume,bet ne virtuveje Jai kam patiks mano receptas tai tik pasidziauksiu,kad dar vienas zmogus moka yvertinti gera maista Jautiena(0.500gr)verdame kol bus visiskai minksta.Tuo pat metu as troskinu 3 sutarkuotas morkas,1 smulkiai supjaustyta svoguna,bet kokios spalvos supjaustytas 2 paprikas.Kai darzoves suminksteja dedu zaliu jalapeno pipireliu ir raudonosios astrios paprikos,ir savo sultyse konservuotu pomidoru stiklainiuka.Truputi patroskinu kol nusigarina skystimas ir palieku troskintuveje kol isverda jautiena. Jautiena sumaisau su darzovemis,uzpilu verdanciu vandeniu ir uzvirus supilu ryzius , imetu viena skiltele cesnako,Paverdu 10min,isjungiu,uzdengiu dangciu ir neleidziu niekam net pauostyti puse valandos Gardumelis.Man si sriuba netinka kasdieniniu sriubu vartojimui,man ji idealiai tinka po pirteles ir isimaudymo saltame vandenyje,o jai patinka zvejyba ziema tai namo gryzus(susalus)geresnes sriubytes neisivaizduoju
isbandem sita.....skonis toks teisingas, kad vyrija namie pradejo reikalauti kaip atskiro savaitgalinio patiekalo